224

a

преди 11 години

Арабите непрекснато се занимават с провокации. Израел има право на самозащита.

223

Анонимен

преди 11 години

Проблема е в това че Хамас се крият по къщите на палестинците и почти на всяка къща са сложили ракети, Евреите все още не са в газа но ги наблюдават от спътник, Мястото от където излезне ракета към Израел се бомбардира. В крайна сметка страдат палестинския народ страда и еврейския народ сирени бомби няма грам спокойствие, Повече от 2 седмици цял южен израел спят в бомбоубежища, децата не ходят на училище съответно и родителите не ходят на работа. Дано мирясат и от двете страни че лошо ни се пиш

222

Анонимен

преди 11 години

Бе, друга песен шЪ запеете когато нашите мюзлета рекът да си обявят автономия. Вълкът козината си мени, ала нрава - не!

221

Анонимен

преди 11 години

В случая като че ли не точно евреите искат война. Дано да ги помирят. Утре германския външен министър щял да ходи там да ги помирява.

220

319

преди 11 години

Исках да кажа, Израел са тези, които извършват този Холокост на 21век

219

Анонимен

преди 11 години

мръсните евреи искат война

218

Анонимен

преди 11 години

Съвременен Холокост, ама този път истински и пред очите на целия свят.

217

Анонимен

преди 11 години

316 защото никой не ги иска палестинците , на времето централата на ООП е била в Йордания , защто така или иначе именно Йосрадния е била определена за палестинска земя , но ги гонят от там , познайте от три пъти защо , после следва Ливан , там те са виновни за дългогодишната кръвополитна гражданска война , в нея Израел влиза катоо освободител и когато почти си е осигурил мирния догово ссъ законно избрания ливанец християнин палестинците го гърмят после слледват Сабра и Шатила ,все такива неща.

216

до 110

преди 11 години

Вщбре защо ивицата Паза не мине към египетските територии ? Доколкото знам Израел са искали палестина да мине в границите на Египет но египтяни не са ги искали защото е трябвало да им дават безплатно електричество и да ги вземат на работа.

215

до Йово 313

преди 11 години

Йово, не са имали избор. Хамас със сила взе властта в Палестина.Познавах палестинец който работеше в Израел и всяка вечер се връщаха в Газа, Една вечер в къщи го чакали хамасници и му казали " Ти имаш 4 деца,утре ще занесеш този пакет в Израел, ако откажеш вечерта като се върнеш децата ти ще са мъртви " Хамас влизаха по къщите на хората от опозицията Фатах, Стреляха им в коленете после са ги качвали на покрива и са ги хвърляли от там,Живота им е много тежък не само от Израел но и от Хамас

214

Анонимен

преди 11 години

арабите са семити не взимайте страна дреме ви .

213

Йово

преди 11 години

Да бяха мислили, когато избираха Хамас и позволяваха около къщите им да слагат ракетни установки. Не ги съжалявам. Каквото повикало, такова се обадило.

212

Анонимен

преди 11 години

310 а защо не търгуват птрез Египет , защо египет не им доставя електричество и вода , отговаряй

211

Анонимен

преди 11 години

309 влез в " свят " в днес .бг от преди два дена

210

морски

преди 11 години

7 американски щата са събрали необходимия брой подписи за отцепване от САЩ,защо тази новина не я публикуват никъде.Още 12 в момента събират подписи за отцепване от САЩ.

209

Анонимен

преди 11 години

307 аз пък съм сигурен, че този конфликт много отдавна щеше да е приключил , но за съжаление той беше основния фронт по време на студената война Щатите и западните държави застанаха зад Израел докато СССР и нашите поплювковци застанаха зад арабите , това беше тогава , после имаше шансове за установяване на траен мир , но все се пропилвяваха , сега докато управляват в Иран аятоласите траен мир няма да има , всички знаят че е така но не искат да го кажат Иран замени ролята на СССР в региона.

208

но комент

преди 11 години

не знам дали е вярно-чувал съм, че палестинците са евреи, приели исляма.Нещо като бошняците или нашенските помаци.Това обяснява лютата омраза между палестинц;и и евреи.Пак казвам, не знам дали е вярно.

207

Анонимен

преди 11 години

Сега чух палестинец да казва че са започнали да хвърлят ракети защото израелците им спирали тока и имали голяма безработица а израел не ги вземал на работаЗа Бога питам се аз като са араби защо Египет не им дава електричество и не ги взема на работа ? Може би защото мързелуват, крадът и тока неискат да си плащат. От някъде ми е позната тази история

206

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се че пехотинците ще влезнатв Газа. Хамас не искат да спрат бомбите си над Израел , въпреки че непрекъснато и те дават много жертви. От палестина казват че 11 членно семейство е останало под сгада бомбардирана от израелци но друг палестинец казва че Хамас ги е убил за да настрой света против Израел.*** и разбери какво става

205

Анонимен

преди 11 години

297 тебе какво те грее това