120

Анонимен

преди 11 години

Добре де, като е видно и от космоса, че това човече на снимката не може да бъде Президент и на водопад дори, защо го избрахме?... този човечец и пазач на паркинг да го направят, пак ще звъни да пита Вожда какво да прави и какво да казва! Голяма излагация за всички нас! И пак се чудя - доста хора прозират за какъв смачканяк става на въпрос, но все пак той бе избран?!?!? Как стана това?-Ами изборите винаги са нагласени! По соца бяха 99,9%! А в Америка са 49% на 51%...Нюанси на демокрацията...

119

вън бе мърши

преди 11 години

Аз не мога да разбера защо всеки път казват че в другите държави като Германия и Австрия тоя данък го имало, някакво сравнение с тях ли правим бе ***-глупав и послушен презинедт,оня с голямата тиква го е яд че хората имат спестявания и иска да им вземе още веднъж данък върху тях,по гомям рекет не съм виждал..Правят ми сравнения с срани в който се живее като бял човек,където няма камъни и *** по пътищата,където няма реклами за кредит-за да си платиш сметките,просто жалка трагедия и пак търпим

118

Slayerp5

преди 11 години

И *** като те е раждала си е мислела че е за добро ама надали!

117

Анонимен

преди 11 години

Сега е моментът България да се позиционира по пътя на истински стратегическите инвестиции - по-малко шопинг молове и много повече фабрики е тука вече е много прав президента

116

123

преди 11 години

Безличен марионет :( Оня предишния и той ***.. до кога!??

115

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ,ЗАВОДИ ,ФАБРИКИ ,УСЛУГИ ,ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И ХОТЕЛИ ТРЯБВА ДА СА ДЪРЖАВНИ ,ИНАЧЕ ЩЕ ИМА БЕДНИ И БОГАТИ ,ЩЕ ИМА БЕЗРАБОТИЦА ,ЩЕ ИМА УБИЙСТВА ,ЩЕ ИМА БЕЗДОМНИЦИ ,ЩЕ ИМА САМОУБИЙСТВА , ЩЕ ЯДЕТЕ ГМО ,ВМЕСТО ИСТИНСКИ МЕСО И МЛЯКО И ЕДНИ 10 % ЩЕ НИ КРАДЪТ И УПРАВЛЯВАТ.

114

George1

преди 11 години

До психологПсихо отвори си очите тоя *** е пълно копие на жълтозъбият сирищник.

113

биг брадър

преди 11 години

Това ,че има образование не значи не е умен. Има хора с по две три дипломи но си остават природно ***. А на него просто му харесва да ближе.

112

хахахахааааааа

преди 11 години

европейските заплати също са добра евпропейска практика, защо алчните червени буржоа не ги прилагат?

111

ined

преди 11 години

Кукловода не звъни на куклата, а и подръпва канапчетата.

110

антиГЕРБиАнтиБСП

преди 11 години

Младежкото БСП не спи:)Форумът е задръстен от продажните задунайци, които обслужват истинската си родина - РУСИЯ.Айде, заработвайте с минусите, за да може господарите от Позитано да са доволни.

109

до 139

преди 11 години

Вие доносниците много лъжете. Щом пишеш, че са ви изгонили - явно не са ви изгонили. Явно и за президентите и всичко друго лъжеш.

108

111

преди 11 години

"Добра европейска практика" е, ако и доходите на хората са европейски. Не трябва да се гледа много далече,дори и в криза гърците са много по-добре от нас. Да им имам кризата.Съгласен съм и у нас да има такава криза

107

доносник на ДС

преди 11 години

Всички тези плюнки се организират от нашите хора, защото ни изгониха от Президенството , от посолствата от армията и отвсякъде. Нече можем нещо да променим ама така за кеф. Иначе в интерес на истината сегашния президент е в пъти по добър от нашето Гоце.

106

БГ гражданин

преди 11 години

"Никой не ми налага вето по телефона, отсече Плевнелиев"Значи по собственна инициатива се опитвате да ни го набиете, г-н президент.Браво. Браво.

105

до 133

преди 11 години

Какво като е образован и учен, като не ползва нищо от това, а се е превърнал в мека възглавничка с д-то на Краля-Слънце.Каква полза от него, има ли значение има ли го, няма ли го като институция, като е напълно невидим?

104

Че Гевара

преди 11 години

Плевнелиев, много труден е животът, когато си слуга на много господари! То да те командваше само Тиквун пак добре, ама тебе те командва и американското посолство , и израелското, и турското, и Брюксел, и Берлин и който се сетиш още...И ти им служиш като вярно куче .. Не служиш само на тоя , който те е избрал - българския народ!

103

до 123

преди 11 години

Как стана ли? Манипулираха изборите и стана. Целият народ го знае.

102

нямям нерви

преди 11 години

Не ви ли се струва ,че само си чешем езиците ? Стига сме писали по форумите да строшим една две дебели кратуни ,че вече не се издържа.Наистина много ми писна да ме правят на будала.

101

психолог

преди 11 години

По злобните коментарии казани и писани с пяна на устата имам чувството , че предишния президент не е бил Гоце Първанов-трипера-ловеца-доносника и т. н. , а е бил Исус Христов. Каквото и да пишете Плевнелиев е с пъти по образован и умен от недоразумението Гоце.