55

икономист

преди 11 години

След 60 години просташко управление на комунисти-социалисти е смешно да се сравняваме с Германия, Франция и т.н. И до днес БСП-ДПС-ДС дърпат държавата назад само и само за тях да е добре. Вижте как реват за Белене защото им се губи далаверата.Върхушката на комунисти-социалисти нищо не ги интересува освен себе си. Затова е втория мандат на Б.Борисов за да ги приключиме веднъж завинаги.

54

Анонимен

преди 11 години

Намаляване на данък добавена стойност от 24 процента на 9 процента за основните земеделски и хранителни продукти ще бъде включено в проекта за държавен бюджет за следващата година, обяви румънският премиер Виктор Понта, цитиран от агенция Медиафакс.Заради икономическата криза предишното дясноцентристко правителство на Румъния увеличи ДДС от 19 на 24 на сто през лятото на 2010 г.Представители на работодателите от земеделската и хранителната промишленост приветстваха новината, като коментираха, че намаляването на ДДС за основните продукти ще доведе до понижаване на цените им с 15 на сто и намаляване на избягването на данъци.

53

Ангел

преди 11 години

СВЪРШИ СЕ С ГЕРБ ,НАЙ-МАЛУМНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА,БЕДНОСТ БЕЗРАБОТИЦА,НИСКИ ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ ПЕНСИИ,ВИСОКИ ЦЕНИ НА ТОКА,ХРАНИТЕ ГОРИВАТА Е ЗА КАКЪВ *** СА НИ??ДА ИМ ЗАБИЕМ ЖЕСТОК ШАМАР НА ИЗБОРИТЕ.

52

Ангел

преди 11 години

САМО ХЛЯБА ОСТАНА ДА ВИ Е.БА СКАПАНИТЕ ГЕРБЕРИ НИЩО НЕ СТАВА ОТ вАС.

51

Анонимен

преди 11 години

Пълен хладилник срещу малко париЗа килограм захар германският потребител брои около 0,69 евро, а килограм брашно супермаркетите предлагат на цена от 0,25 до 0,65 евро. В зависимост от вида килограм ориз може да се намери на цена от 0,89 евро до 1,39 - за ориз тип басмати. 600 грама кисело мляко пък могат да се купят за 0,55 евро.При такива цени потребителската кошница на германците едва ли ще остане празна.....ТОВА СА ЦЕНИ ПРИ СРЕДНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В ГЕРМАНИЯ ОТ 2.500 ЕВРА.

50

Чудеса

преди 11 години

Всеки ден по една или друга причина нещо се вдига "със стотинки", а заплатите и пенсиите си стооят и вяхнат...

49

топала

преди 11 години

може да естотинки но десет стотинки на седемдесет стотинки знаеш ли *** какъв процент е накарай няукои да ти обясни и тогава прави тези *** изказвания

48

Анонимен

преди 11 години

виждате ли го тоя на снимката? Тоя няма ли да почне да работи и да спре да се разхожда, или е в някой сутришен блок или някъде с калцуни и шапка за баня в някой цех. Стига позьори. Защо всички се опитват да се правят на премиера?

47

pool

преди 11 години

Да да точно със стотинки... ама 0.99 ст! *** долен

46

Анонимен

преди 11 години

До каквото се е докоснал Миро-мършата, цената е литнала 3-4 пъти.

45

пенко

преди 11 години

Анонимен,9% е само в болната ти глава, в Румъния ддс е с по-висока ставка. Не ви ли омръзна да сте неграмотни...

44

земеделец

преди 11 години

Хляба поскъпва защото алчни, злобни и некадърни "назначени" червени "капиталисти" искат да произвеждат зърно. То не става само с Бентли и Ферарита то трябва и акъл. Сега до изборите очаквайте всякакви провокации и номера от БСП-ДПС-ДС. Цялата машина е впрегната против ГЕРБ, защото след втория мандат на Б.Борисов те изчезват.

43

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО НЯМА ДА СВАЛЯТЕ ДДС ЗА ХРАНИТЕ БЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТЕ? КАК МОЖЕ В РУМЪНИЯ ДДС то НА ХРАНИТЕ ОТ 24 ПРОЦЕНТА ДА ГО СВАЛЯТ НА 9 ПРОЦЕНТА А В ТИКВОЛАНДИЯ ДА НЕ МОЖЕ? ВИЕ ПО ГОЛЕМИ ЛИ ТАРИКАТИ СЕ БАРАТЕ ОТ РУМЪНЦИТЕ? НЕ НЕ СТЕ ПО ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ НАРОДА Е ПО Е.АН ЗАТОВА НЯМА ДА ГО СВАЛИТЕ ДДС то. ЗАЩОТО ДОКАТО ИМА *** НАРОД СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ ЩЕ СИ ГО ОПРОШВАТ НА ЗАДНА СКОРОСТ ОЩЕ 100 ГОДИНИ.

42

Гогата

преди 11 години

Хлябът както всички останали стоки поскъпват със стотинки,след 3 г. управление на Гроб,той е вече 200 стотинчици

41

Анонимен

преди 11 години

До АЗ МРАЗЯ ГЕРБ !Е*ати, колко си *** само.

40

АЗ МРАЗЯ ГЕРБ !

преди 11 години

А защо трябва да поскъпва ? Заплатите ли вдигнаха, пенсиите ли ? А, може би доходите на хората в България са станали прекалено високи ?Защо изобщо свикнахме да ни вдигат цените постоянно ? Не се сещам откога не съм видял нещо да поевтинее. Като на някое безропотно стадо ни заявяват най-нагло, че цената на еди какво си се вдига и ние мълчим. Като ни успокояват, че нямало да е с много.Заради тази политика на постоянно растящи цени и замразени пенсии и заплати наричам геноцид управлението на ГЕРБ

39

Анонимен

преди 11 години

бе кой яде хляб днес бе. стига да пускат фидоската редовно, от повръщане на никой нема да му се еде

38

Анонимен

преди 11 години

Да бе,със стотинки!А салама сигурно със сантиметри!

37

Анонимен

преди 11 години

Абе Слънцето и Луната са виновни.Но както казах хляба няма да поскъпне,защото министъра каза ЧЕ НЯМА ДА Е С МНОГО.Сигурно със стотинки - ТАКА КАЗА ТОЙ.Някъде с около 100 стотинки мисля аз,не повече.ИМА ХОРА,ДЕТО МРАЗЯТ ЧАЛГАТА,АМА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА Я СЛУШАТ.

36

БОЙКО БОРИСОВ

преди 11 години

ИМАМ МНОГО ВКУСЕН САЛАМ ! ВИЕ САЛАМ ОБИЧАТЕ ЛИ ?