918

666! СУПЕР..

преди 11 години

....БЕХМЕ НАПИСАЛИ ПРЕДИ:... И ЕДНА СУТРИН У 8 БЕЗ ПЕТНАИСЕ СИЧКИ БАНКИ ПРАААЗНИИИ...!....ДА СИ ДАВАТЕ ПАРИТЕ НА КРАДЕЦА ВИ ГИ ПАЗИ...ВИЕ СТЕ ЛУДИ...!

917

bojanka.gulowa

преди 11 години

Този данък е в целия Европейски съюз - нали сме там ! Не го приемайте емоционално "по комунистически", а мислете - той "удря" богатите нечестно и незаконно забогатели, които си крият милионите в банките - нека плащат! Ние обикновенните хора нямаме такива големи суми, че да се тревожим и пак "плюем" правителството. Те взеха нашите пари преди 8-9 год. в "пирамидите" и затварянето на някои банки - забравихте ?- тогава умираха хора от мъка. А сега "плачете " за богатите, тогава мълчахте !!!

916

666! СУПЕР..

преди 11 години

....ХОРА НЕ СИ ДРЪЖТЕ ПАРИТЕ У БУЛГАРСКИ БАНКИ...!

915

мими

преди 11 години

Този данък е пълна лудост, хората ще си изтеглят парите и ще ги финансират кой в имот да печели от наем, повечето ще ги прехвърлят в чужбина в банки като например в Естония където няма данък или други държави, ще му намерят цаката защото им писна да грабят от народа и последният им залък за черни дни. Няма ли най после този народ да се вразуми и да ги свалим от власт тези кожодери, ще има ли бунт на народа или пак мирно ще си блеем това зависи само от нас. Гърците реват за всичко и се борят и отстояват правата си, а ние сме като овце.

914

12345

преди 11 години

Ето ви го първото от чудесата предвидени за 2013г дето ги обеща един друг виден гербер и настоящ вътрешен министър. А като второ чудо пискун Дянков да вземе да обложи и пенсиите с 10% данък, стига са спестявали пенсионерите! Ама много са нахални не стига, че ще им увеличат пенсиите ами искат и да спестяват! Я веднага един данък!

913

KarayJohny

преди 11 години

Гледам ги и ги слушам нашите вносни финансови министри и други експерти и ми просветна една проста и жестока истина : Познанията , които им дават западните университети , където са завършили , са тотално неприложими към нашите икономически условия. Дипломите , издавани от там , не трябва да се признават в България , а на хората , които ги носят , не трябва да им се позволява да практикуват по специалността , още по малко да ги назначават да работят като финансови министри .Този министър сигурно ще изкара мандата си до края , но следващият кандидат трябва още от сега да започне да пише дисертация на тема : КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ , ЗА ДА СЕ НАПЪЛНИ ДЖОБЪТ НА БЪЛГАРИНА С ПАРИ ? Сигурен съм, че икономическата наука като цяло , и приложната такава в България имат сериозни и дълбоки пропуски и са длъжници по темата. Предизвикателството може да изглежда голямо , но един финасов министър трябва да може да се справи и да гледа напред . Ако не разбере въпроса , или представянето му е слабичко , трябва да му се отговори по западен образец: Съжаляваме, но нямаме нужда от хора с Вашата квалификация .

912

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ДЯНКУФ ЕЛА МЕ ФАНЕШ ЗА ЛИХВОЧА...СИЧКО МИ Е У ШВ ФРАНКОВЕ...! ...НЕМА ЕВРО НЕМА ЯНКИ ДОЛАРС...!

911

666! СУПЕР..

преди 11 години

....1079...ГРАМОТНОСТТА! МИ Е С МНОО ВИСОКА ЛИХВА...!...ХААААХАХАХА...ДА УВИСНЕМЕ СИЧКИ НА СИСИТЕ НА АНДРЕИКА...!

910

666! СУПЕР..

преди 11 години

....ВНАСЯМЕ ТАИНО 5 МЛН КИТАИЦИ...ШЕ ПРАИМЕ СОЦИОЛОГИЧЕН ЕКСПЕРИМЕНТ ПРЕД МИН САВЕТА...!...КАЗАЛИ СМЕ НА КИТАИЦИТЕ ЧЕ БАЦЕ Е КУЧЕ...!...ИДВАТ СИ С КЛЕЧКИТЕ И САЛАТА ОТ ВОДОРАСЛИ...!

909

ДО 666

преди 11 години

МОЛЯ ТЕ ,ПИШИ ПО-ГРАМОТНО ...

908

ДО 1059

преди 11 години

ДОНЯКЪДЕ СИ ПРАВНО ЗНАЕШ ЛИ ,ЧЕ 80% ОТ ВЛОГОВЕТЕ СА ОКОЛО 1000ЛВКОЙ ЩЕ ИЗГОРИ-БОГАТИТЕ НЕ ГИ МИСЛИ ,ИМАТ КОЙ ДА ИМ КАЖЕ КАК ДА СИ ИНВЕСТИРАТ СПЕСТЯВАНИЯТА И ПАК НЯМА ДА ДАДАТ И 1ЛВ ДАНЪК

907

666! СУПЕР..

преди 11 години

...МИНУЗИТЕ ВИ НИ ЗАДЪЛЖАВАТ...!...ПЛЕЖАРО БЕШЕ НАШ...!

906

666! СУПЕР..

преди 11 години

....АИДЕ НА СЛУНЦЕ...НЕСКА НЕМА АЛУМИН ЗА ДИШАНЕ... ДО ДРУГИ ДЕН ПАК КЕМИКАЛ ТРЕИСИС...!...ШЕ *** НЕМА КУДЕ СЕ КРИЕТЕ...!

905

666! СУПЕР..

преди 11 години

....БЪЛГАРИНО НА ГЕРБ НЕ МУ ТРЕБВАШ ЖИВ...ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ СА РЕШЕНИ...!

904

Анонимен

преди 11 години

Я *** са се събудили ;)Добро утро мили другари! Всички знаем, че вече сте на крак да пазите и славите негово име и името на неговите приближени.Добро утро мили другари, - да вие чиито партийни книжки са в рамка от умиление по отминалите времена ;)Добро утро мили другари и не забравяйте, той е вожда, въздуха и учителя ваш.Ай сиктир бе - Добро утро парии ;)

903

666! СУПЕР..

преди 11 години

....ГРАМОТНИТЕ ИЗМРЕА ИЛИ ИЗБЕГАА...!...ОСТАНАА САМО *** И ПОЖАРНИКАРИ ТЕ ЧАКАТ ЯДРЕН УДАР...!

902

666! СУПЕР..

преди 11 години

.....БАЦЕ ШЕ РАЖДА...ИЗНЕНАДА ДЯНКУФ БАШТАТА...ПРЕ*БАЛ МАРЕШАЛО...!

901

666! СУПЕР..

преди 11 години

...ЗА СПРАФКА:...ЛОШИО МАТРЯЛ БИЕ ЛОШО...!

900

Анонимен

преди 11 години

Предлагам всеки да събере данъка по лихвата на влога си за 1 година в монети по1 ст. и с прашката бой по МС и Президенството, тъй като министър ***...раст и президент г...й са невероятна ГЕЙБЕРАСТКА двойка.Не мога да разбера и при този очеваден обир на честните вложители, нечестните са по трезорите, кой и защо го позволява?! С изненада и аз установявам, че сме най бедната страна на Европа, както ДянкOFF с изненада установил, че сме нямали данък по лихивите върху влоговете.

899

666! СУПЕР..

преди 11 години

1067....ТУКА НЕМА ГРАМОТНИ ИМА ГЛАДНИ...ТИ ОТ КОИ СИ...?