138

Бре г-жо Йес

преди 11 години

Визите в САЩ ли са ти най-важни? Ти затри ядрената енергетика на БГ, подписа неизгодни за БГ клаузи за присъединяването към ЕС, от които народа реве в момента. Не виждаш ли че пенсионери, лекари, учители, доценти и професори взимат смешни пари и са обречени на мизерия. Не виждаш ли, че ДДС на лекарства е най-високо в ЕС, че цените на фона на доходите са космически. Бива политически цинизъм, но Вашия край няма, другарко Пръмова! Всички трябва стари муцуни трябва да изчезнете , от 1944 до 2012 г.

137

Анонимен

преди 11 години

по-зле от тая няма

136

Анонимен

преди 11 години

По-зле отколкото при ГЕРБ нв сме били, но ако пуснем и тая хиена Кунева във властта, нищо не сме научили.

135

Анонимен

преди 11 години

Политическата власт е като кокала на Иванчо. Всички се стремят да го оближат и налапат.

134

СЕЛЯНИН

преди 11 години

КУНЕВА - Пръмова не беше ли умряла, защо ни занимавате с нейни бръщолевения?

133

мами

преди 11 години

Плачат за власт кокала е сладък комунистически перекендета. Тези хора не могат да живеят ако нямат власт умират прави.

132

Анонимен

преди 11 години

*** продажна Кукувица.За какво ни е падане на визи за САЩ или си чешеш езика, за да привличаш избиратели.Сякаш е голям кеф да отидеш в Щатите , да живееш в каравана и да мизерстваш, работейки за нищо пари, ама си в Щатите, нали? А ти самата си толкова продажна- трябвало да "застанем на страната на Турция" и какво ще идеш ли ти на война, ще пратиш ли децата си там, ама нали трябва да ближе американски ***? Изкуфяла Кукувица

131

иво

преди 11 години

Предпочитам едно подобно поведени преди изборите , отколкото празни обещания.Като додели на власт ще направят всичко, ние като пълни *** ги избираме и те явно ни имат и за такива , че почват обяснения , чв заварили призраци в гардероба/М.Велчев/ , оплаквания ,че те трябвало да плащат пенсиите , които предишните двигнали/Б.Борисов.Май те живеят по скоро на Луната или се правят на такива. Че не знаеха ли , че вска година се индексират пенсиите, та с години да ни плачат и наказват пенсионер.

130

анонимен

преди 11 години

А бе , не зная за кого работи , но поне има ъкъл.Писнаха ми вечните ежедневни плоски реплики между Борисов и Станишев.Кунева като каже нещо , вместо да се пишат глупости , които между другото и те започнаха да ни писват , помислете дали е права или не ?Освен да се ругаят всички управляващи до днес , едни да ги ругаят , други величаят , рядко ще ми се случи да прочете едно обективно мнение.

129

Столичанин

преди 11 години

Демагог. Избира да каже това което би се харесало... от немислещите. Поредната марионетка жадна за власт.

128

Анонимен

преди 11 години

искам да питам тази Кунева с каква заплата е, в коя страна живее, а то ми се струва че живее на Луната... абе хич е нема! народа обеднял, безработен, *** над всичко и всички, поскъпва храна и газ, а тя седнала да говори врели-некипели..Кунева, събуди се, стига си спала!

127

Античиф

преди 11 години

Кунава-наглец,никой не иска да те чува ,дори- отивай при твоята джаба барозо..марш!

126

Разобличителя

преди 11 години

Меглена Кунева е член на Трилатералната комисия в Ню Йорк,с неин председател Дейвид Рокфелер.Тя работи за интересите на Англо-Саксонската върхушка,която пие човешката кръв.

125

Катя

преди 11 години

Кунева, като се изчерпа вече, започна да се сеща гафове на Борисов от 2010, а не си дава сметка, че тя самата е един голям гаф!

124

CMAXHAT

преди 11 години

Пръмовица,тавариши,ша флезне у парламенто,щото Атака умре и таа ша обере вота.Ша има нова тройна ламя-ДПС,БСП и партийката на Кунева.Вервайте ми.

123

Пич

преди 11 години

има хубава коса

122

.

преди 11 години

Хубаво си е момичето, няма спор, чаровна и представителна

121

Влюбен

преди 11 години

Искам да си я цункам по бузката

120

Анонимен

преди 11 години

тази е овца, но за сметка на това нагла

119

perfektnata_burq

преди 11 години

Кунева отново не е в час. Никога не сме си губили репутацията, защото никога не сме имали положителна такава, където и да било в Европа.