445

Анонимен

преди 11 години

495, защо говориш за държавата и народа като за две различни неща? Държавна гаранция на *** селски език значи че народът ще плаща. Винаги е значело именно това. Не разбирам защо все още има хора, които се учудват и питат "*** как така, нали държавата уж ще плаща"... Така и не разбрахте, че НИЕ сме държавата. Вие нали не си въобразявате, че ако укривате данъци например, прецаквате някой друг освен себе си? Щото мазните отгоре те пак си крадат, от паричките дето вече са събрани...

444

до петров

преди 11 години

"енергетиката ни има узлишък от 1.8GW. Като се спре Козлодуй оставаме на минус 200MW. За да финкционира нормално енергетиката ни трябва имаме запас от 400MW

443

ДО 501

преди 11 години

ТЪРКУЛНАЛО СЕ ГЪРНЕТО И СИ НАМЕРО ПОХЛУПАК- ДВАМА ПРОФАНИ СИ СЕ ХАРЕСВАТ

442

до 498

преди 11 години

Браво! Ами ето това е коментар на мислещ с главата си човек, за разлика от комунистите, които повтарят мантрите на вождовете си като развалени грамофони и ще гласуват под строй за насилствената разруха на държавата ни без да мислят за бъдещето на децата си!.

441

ДО 499

преди 11 години

КАЖИ НЕЩО ЗА 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ- КАКВО ТИ Е МНЕНИЕТО- СЪГЛАСЕН ЛИ СИ НЕЯСНИ ИНВЕСТИТОРИ ДА СТРОЯТ С НЕЯСНА ТЕХНОЛОГИЯ?

440

ДО П ПЕТРОВ

преди 11 години

НИЩО ОТ ТОВА, КОЕТО СИ НАПИСАЛ, НЕ Е ВЯРНО.ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ЧИСТА ПЕЧАЛБА????? ЗНАЕШ ЛИ КАКВО СТАВА КАТО ЗАКРИЯТ 5 И 6 БЛОКОВЕ СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ??? оСПОРВАШ СТРЕС-ТЕСТОВЕТЕ ПРОВЕДЕНИ ОТ МААЕ-СВЕТОВНА ЯДРЕНА АСОЦИАЦИЯ НА АЕЦ БЕЛЕНЕ????? ЗА КАКЪВ СЕ ИМАШ?????

439

П.Петров

преди 11 години

Ще гласувам против АЕЦ Белене защото:1. Технологията е много рискова и евентуалните щети се носят поколения наред;2. Политиците ни са корумпирани и със сигурност ще нанесат щети за държавата и данъкоплатците;3. Индустрията ни и в момента има енергиен излишък от 1.8 гигавата;4. Единствения ни съсед с по-високи енергийни нужди е Турция и тя строи атомна централа, която ще произвежда ток на цена 12.35 цента на киловат, т.е. няма как да и продаваме по-скъпо твърде големи количества;5. Печалбата на АЕЦ Козлодуй е 65 милиона лева на година, за 2GW(колкото на АЕЦ Белене) производствена мощност, с такава печалба не може да се покрият дори лихвитена 10 милиарда евро заем. НЕК ще фалира и данъкоплатците ще покриват щетите, защото заемът ще е държавно гарантиран.6. Втора руска атомна централа ще постави енергетиката, държавата, политиците и народа ни на колене пред Путин и руския империализъм, които могат данаправят дъмпинг на цената за няколко години, да фалират всички в енергетиката, да изгонят инвеститорите и да наложат тотален монопол, а от там познайте каква ще е цената на тока.Енергийната зависимост от Русия ще унищожи тотално икономиката и държавността ни минимум за 50 години.7. Атомна централа, която не е под контрола на държавата е атомна бомба на наша територия, чийто възпламениел е в чужди ръце.8. България и НЕК нямат финансова възможност да построят дори на 51% българска централа.

438

ДО 495

преди 11 години

КОЙ ДА ГО ПОСТРОИ? АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ? КАК ТАКА ТАМ СИ СЪГЛАСЕН БЕЗ НИКАКВИ ГАРАНЦИИ ЗА СИГУРНОСТ И С НЕЧИСТИ ПАРИ, А ЗА БЕЛЕНЕ НЕ СИ?????????нЕЩО СИ МНОГО СЪМНИТЕЛЕН

437

Анонимен

преди 11 години

Защо трябва да отидат на вятъра 40 милиона като знаем че АЕЦ БЕЛЯ НЕ няма да има .

436

До 485

преди 11 години

Само никъде не си включил разходите! Нали се сещаш, че ще го платим ние това Белене. Мисля че ако построят още един блок в Козлодуй това ще е напълно достатъчно. И два блока да построят в Козлодуй пак ще е по-евтино за държавата, респективно нас, народа. Защото нека никой не се заблуждава, че държавата ще извади пари от касичката и ще плати нещо. Народа ще плати всичко до стотинка.

435

Анонимен

преди 11 години

40 милиона ги извадете от пенсиите и готово.Намалявате ги със толкова процента колкото струва референдума ,плащате го и после връщате пенсиите на нивата преди референдума.

434

Тиквата семки няма

преди 11 години

в главта си - щял да решава за АЕЦ. Абе той квадратно уравнение не може да реши - само от ритни топка разбира

433

спас

преди 11 години

Колкото и да ни струва държавата ще плати това е нейно задължение а наше е да се произнесем за пръв път по важен за страната ни въпрос.На Боко вертолета,безбройната охрана,мачовете и всички други мутренски щуротии да не би от баща му от парите да се плащат там що не се кахъри толкова?

432

Анонимен

преди 11 години

Другарите глутница както се изказа Кутев се радват че 3000 починали хора са предизвикали да дадем 40 милиона лв навятара

431

хохи

преди 11 години

има и друго решение-пак тези ядрените фенове-да си съберат пари и да си откупят чернобил да го възстановят и да се заселят около него.аз за абсурди -на това му се вика македонска работа да е най голямо най високо и най дълбоко-не плащам.вместо да използваме това което имаме-чиста и плодородна земя и да залеем европа с евтина и качествена храна-ние тепърва на баир лозе ще садиме-верно ли сме толкоз *** или това е кодош..

430

Не може тъпата Тиква

преди 11 години

да решава съдбата на проекта Белене

429

Стррррррашни смиии

преди 11 години

Ниии *** ГЕРБ сми страшни. Еле шефа: слънцето наше, най-великия, най-най пу сичку.Не моат ни разбра кво мислим. Дукат кажи ГЬОЛ и после бързу каже нееее, *** струим. Ем тъй ем инак.Много е гъвкав у кръста: върти *** си кату стара ***. И нии съ учим де.Майката му е едно: Да не изпуснем КЕЛЕПИРИРАААА. Па туй що сме убищавали на раята ни важи.

428

влади

преди 11 години

не разбирам откъде ги вади Боко такива тъ*анари то обувките си не може да вържи той ни ги пуска всеки ден по тв акъли да ни ръсят.

427

Анонимен

преди 11 години

Няма да съберете и 250000 гласа Това е край на БСП

426

ВТФ е АЕЦ

преди 11 години

АЕЦ Белене= - енергийна независимост - работни места - наука - образование - екологично чиста енергия - най-ниска производствена цена - силно политическо влияниеЛипса на АЕЦ= - енергийна зависимост - липса на инвестиционна среда - липса на високи технологии - липса на грамотни кадри в сферата на високите технологии - замърсена околна среда от алтернативни източници - скъпа и неефективно добивана енергия - политически слаба държаваКое избирате Вие?:) Аз гласувам ЗА АЕЦ "Белене"!