141

ТАРАТОР "ГОЛА В

преди 12 години

ПОДМАЗВАЧЪТ НА МУТРАТА ПРЕДЛОЖИЛ ТАРАТОР "БОРИСОВ" ДОРИ НЕ ПРЕДПОЛАГА КОЛКО Е ПРАВ. "БОРИСОВ" Е ЗАПАЗЕНА МАРКА ТАРАТОР - БЕЗ КИСЕЛО МЛЯКО И КРАСТАВИЦА.Т.Е.ГОЛА ВОДА. "БОРИСОВ" Е И ТАРАТОРЪТ НА НАРОДА, СЪЩО КАТО ПЪРЖОЛА БЕЗ МЕСО,ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЪРЖОЛКИТЕ ЗА КУЧЕТАТА МУ.

140

1

преди 12 години

Честит празник др.борисов,днес можеш да облечеш генералския мундир,подарен от ахмет доган-ефенди.

139

PITBUL

преди 12 години

V DARJAVA OT PROSTACI KAKVO DRUGO DA SE IZMISLI. SAMO OBEDINENIE S TURCIQ MU E MAIKATA.

138

Анонимен

преди 12 години

tyk se chete ,balgarite taka balgarite onaka,balgaria shte se opravi kolkoto i da vi e qd ,nikoi se tyrcheiat ,vie sashto shte balgari potyrcheni ot strax navremeto da ne vi padnat glavite i shte prieli izliama.jivyshtete v balgaria pomaci kato ne im xaresva da xodiat v tyrcia.ama ne xodite a si stoite tyka pak ot strax .straxat e goliama rabota shtom i v momenta vi e strax. zashtoto shte prosti xora.

137

Честит празник !

преди 12 години

Честит 9-ти септември на всички истински българи !Днес България вече не е българска. Който и каквото да говори в миналото се живееше далеч по-спокойно, сигурно и добре, отколкото в днешна колониално-*** България.

136

До 243

преди 12 години

Най-напред ти ще капнеш ***.Ще видиш кой е еничарин боклуп непрокопсан

135

Анонимен

преди 12 години

Давай Бойко! Мачкай комунистите! ГЕРБ!

134

Сптемврийци

преди 12 години

Честит празник България!

133

Българин

преди 12 години

Поздравления за сполучливото име на таратора. Трябва да се допълни ,че той (тараторът) е без кисело мляко и без краставички, т.е. "гола вода" ,също както съименника си

132

BAY HAP4O

преди 12 години

BALGARITE 6TE SI SARBATE SUPATA I 6TE DOIDE VREME PAK DA STE ENI4ERI.

131

Анонимен

преди 12 години

Таратора и кавърмата са готвени по рецептите на Лизачев-Надупенко-Гомноядов. Много се радвам за тия хорица дето така се радват на всеки властимащ. Безнравствени, страхливи, готови да се надупят на всеки. Много си имаме от тях. Цял един народ.

130

:)

преди 12 години

До Честит празник !И кога *** *** са се отмятали БСП от БКП, като сами признаха, че са приемник на БКП, ходят на Бузлиджа, викат си "другарю" един на друг и си пазят гърбовете един на друг когато крадат? Явно не я разбираш политиката, щом правиш такива *** твърдения

129

Професора

преди 12 години

На другарите от ДС,които поже4е от 22 години задкулисно водят България към пропастта им пожелавам да пукнат и да отнесат час по-скоро милиардите,заграбени от всички нас в гроба.Искам и да им кажа,че последното им творение-простоватата сикаджийска мутра Борисов беше еманацията на тяхната простотия.И накрая се обръщам към мислещите българи,които милеят за род и Родина.Горе главата и само напред,защото от хора като нас зависи бъдещето на тази държава.

128

Анонимен

преди 12 години

Присъстващите получиха голяма порция гъзоблизие.

127

Честит празник !

преди 12 години

Социалистите се отметнаха от БКП, за това искам да честитя Девети септември на онези членове на БКП, които запазиха идеите и членските си книжки: Борисов, Цачева, Цветанов, Аню Ангелов, М. Найденов, както и на децата на АБПФК - Н. Младенов , С. Игнатов и на 3/4 от депутатите на ГЕРБ, обстните управители и повечето кметове от същата партия. Да им е честита 68-та годишнина от социалистическата революция в България ! Да живее бригадира на СИК !

126

тараторът не се е ха

преди 12 години

Явно тараторът не се е харесал на хората. Защото, както личи от снимката, бабите сами си го ядат.

125

BAY HAP4O

преди 12 години

NA BAIRQM KATO SEDNEM 6TE NAREKA PO EDNO PAR4E OT BAKLAWATA NA WSEKI OT PRAWITELSTWOTO. UNIKALLNO PROSTI STE BALGARITE DA SEZANIMAVATE S TOVA.

124

Честито

преди 12 години

Честито 9-ти Септември, другарю член на БКП Борисов!

123

ППО гр.Банкя

преди 12 години

Честит празник Другарю Борисов

122

до 228

преди 12 години

И за какво някой трябва да го е страх от празника на крадците - 9.9, а тикво чугунена?