34

Баста !!!

преди 12 години

Ако тази *** папалча *** наричате "Българи", то аз не желая повече да бъда определян като българин! Може би ще се декларирам по националност като Македонец или Тракиец от тук нататък /майка ми е македонка, а баща ми е тракиец/. Ще избера, а и децата си няма да възпитавам като Българи.

33

акуд

преди 12 години

е сега вече и в Швеция знаят какво е сбиване между *** фамилий

32

Анонимен

преди 12 години

Писнами тия *** да ги наричате Българи излагат ни навсякаде после що не ни щяли никаде

31

мразещ упр-ща мутра

преди 12 години

малко с риск да засегна някои берачи във Великобритания (90% българи). Значи от 2007 масово там, когато има много слаба реколта в някои ферми или по-честото - когато се получават експлоататорски много ниски седмични заплати, вместо да станат такива побоища, и да разтреперят мартинките и на англичани и на шведи и на наелите ги в БГ техни агенти за малките им реколти и заплати, българите масово се страхуват да се оплачат за тези си проблеми на Европа и България. А *** не се дават лесно

30

Анонимен

преди 12 години

Почваме да се прочуваме и по света българин=*** измамник терорист крадец мутра празна тиква гербер.

29

Анонимен

преди 12 години

. Ако щете и 1000 пъти да повторите "българин", "български гражданин" това няма да промие мозъците на хората. Тези там са ***. Разбрахте ли - ***. Те не са нито българи, нито шведи, нито европейци. Те са планетарни ***. Щом се изяви някаква гад някъде навънка с все сили се опитвате да прикачите това към българският народ. Не, ние не сме това там. Ние, българите сме тези, които хранят онези за да могат да се размножават. Принудени сме

28

недоволен

преди 12 години

*** взима помощи цигганн взима детски *** дасе наричам това радост е за мен

27

Какво означава това?

преди 12 години

На много места из страната има изкопани дупки като гробове,и си зеят,ей така.....стоят и си зеят...

26

Рачо

преди 12 години

От кога *** станаха българи? Български гражданин напишете, манипулатори.

25

Анонимен

преди 12 години

Чичко Хитлере,чичко Хитлере,започва да ми става мъчно за тебе ..............

24

Анонимен

преди 12 години

Значи онези полицаи не се намесват и ги оставят да се изколят, но когато нашите правят същото ги дискриминираме и всички фондации, НПО=та, Сороси, ЕС,САЩ и кой ли не веднага скачат да ни обвиняват ?! Странна логика. Дори по времето на СССР нямаше такова унищожаване на Българска нация...

23

Анонимен

преди 12 години

ЖИВЕЕМ ВЪВ ФЕРМА ЗА ***!!!

22

коко

преди 12 години

Няма нищо смешно,*** копаят гроба на България.А управниците и вече 20 години ги въдят...

21

ф

преди 12 години

дали е българин или ром - на запад е друг начина на мислене - не е идеята "да пре*ш другарчето", а да му помогнеш, накратко.

20

муспи

преди 12 години

Бат Бойко също е ром, това е един успял етнос у нас. Малко много са емоционални, но като цяло правят повече пари от бугарите. Благодарение на тях социалната система работи перфектно, никъде не дават пари само за акъл, все искат някакво физическо натягане, а те са го направили като в рая - парите са за харчене а не за правене, и - бугарска изгъзица - пестене! Ако бугарите имаха малко акъл, и те биха се интегрирали.

19

коко

преди 12 години

От нашто *** и щветско полицай голем страх го фаща???Кротко бе бате,ний сега в България золум не прайме!

18

Анонимен

преди 12 години

да бе, то гоцю кой го избра ве червени? е тея берачите.

17

Анонимен

преди 12 години

Пак идеологията на ***. Хахаха, много бързо забравихте 70% от чаветата за кого гласуваха? Една лъжа сто пъти си остава димка от Позитано 20. Добре, че все по-малко хора из се връзват на манипулациите им, за което са учили.

16

Анонимен

преди 12 години

Скъпи шведи,честита ви Коледа! Те ви ***,интегрирайте го!

15

МВР Пресцентър

преди 12 години

Сбиването е станало в следсвие на политически спор,като основният проблем е бил за колко кебапчета да си продадат гласовете-от ГЕРБ давали само по три тази година и то от старо месо с много хляб,а бирата била топла Ариана.За сметка на това,обаче,предизборният щаб на ГЕРБ изпратил правителственият самолет да прибере ценните гласоподаватели.Катализатор на спорът бил Асан Ц. от село Жм. който агитирал за БСП раздавайки шкембе чорба на корем.Да живее демокрацията и будният български народ!!!