17

Анонимен

преди 12 години

Относно *** хъхрещи господа, които величаят Турция - да ви припомням ли, че Русия обяви, че за всяко нарушаване на нейната териториална цялост ще отговаря с масирани ядрени бомбардировки? :) Беги да гледате турски сериали, после да садите домати и картофи, че да си поддържате икономиката...

16

ефе

преди 12 години

Дюдюци абре кой щял да "запали" Трета световна бе, за да има световен конфликт са нужни две страни- едната е ЯСНА НАТО+ Израел и 2/3 от света (Сауди Арабия, Либия , Египет, Tunis i o6te i o6te ...drugite 6matki koi sa oba4e???? :))))))

15

ефе

преди 12 години

Защо бе 11, кюрдите си живеят идеално в границите на Турция, докато кавказците, които и според руснаците са от турски произход и вяра се бунтуват непрекъснато в русия. Този въпрос е крайно време да бъде решен в полза на Турция. Населението на Кавказ най- малкото ще се успокои и ще настане мир...

14

a

преди 12 години

Башаре, видя видя ли каква голяма беше примката на бесилото на Саддам? Виж я добре, защото ще те наградят с такава "панделка".

13

Анонимен

преди 12 години

"4861 сирийски войници, верни на Асад, и 949 дезертьори също са убити. "Ахъм. "Мирната съпротива", подкрепяна от САЩ и Израел е избила 5к човека. Това официално. Неофициално кой знае колко невинни хора, помежду другото. Щото не си правете илюзии - в такава обстановка всички го отнасят.

12

Али Хаменей

преди 12 години

ОТПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ :"Мы обязаны подготовиться к пришествию. Если мы считаем себя солдатами 12-го имама, то должны быть готовы бороться... Под руководством Господа и с его невидимой помощью мы вернем гордость исламской цивилизации. Это - наша судьба. Молодежь, все правоверные должны приготовиться к выполнению этой великой миссии"КОГАТО ТЕЗИ ДУМИ ЗВУЧАТ ОТ УСТАТА НА ДУХОВНИЯ ВОДАЧ НА ИРАН НЕЩАТА НАИСТИНА СА СЕРИОЗНИ.НИЕ СМЕ ПРЕД СВЕТОВНА ВОЙНА.

11

Професора

преди 12 години

Американците си изпълняват плана стриктно.Продължават да прехвърлят наемници от целия свят и накрая режимът в Сирия ще падне.След президентските избори като преизберат Обама да се готви Иран.

10

до ефето

преди 12 години

пък после майка турция ще стане дин независим кюрдистан нали ?

9

9,

преди 12 години

хихихипак си спал отвит

8

ефе

преди 12 години

Ако има война, това ще е последната за русия и Кавказ ще се върне при МАЙКА ТУРЦИЯ!

7

Бардак Отдвама

преди 12 години

Аз, като носител на нобелова награда за мир, ще изпратя още два самолетоносача.

6

ефе

преди 12 години

бежанците и генералите скоро ще се върнат в Сирия, за да вземат властта и обесят Асад

5

Анонимен

преди 12 години

пак пишат хамерикано еврейски глупости

4

Анонимен

преди 12 години

Eто това се нарича протест, като една малка война. Това за съжеление скапва държавата и тя с години не може да се оправи, но сигурен съм, че по-бързо ще се оправят от нас!!!!ДНЕС ПАК ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?????????

3

едно към едно

преди 12 години

ОТПРЕДИ ДВА ДНИ :"Духовный лидер Ирана выступил с заявлением, в котором, в частности, призвал армию и народ ИРИ готовиться к войне и к концу света уже в конце нынешнего года."ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА ГОСПОДА АМЕРИКАНЦИ.ТАЗИ ВОЙНА ВЕЧЕ Е И ВАША.КОЛКО ЛИ АТОМНИ БОМБИ СА "ПОСАДЕНИ" НА ВАША ТЕРИТОРИЯ

2

ege

преди 12 години

bravo na tursiy

1

Анонимен

преди 12 години

Давай Асад, мачкай терористите!