59

Оп-са

преди 12 години

Преди 15-20 години да излезе неграмотен, *** и *** човек от някой университет беше изключение. Сега е изключение да НЕ излезе неграмотен, *** и *** човек от някой университет! Не са проблем дискотеките! Дискотеките и побоищата са СЛЕДСТВИЕ на общата деградация и опростаченост! Факти, които само с едно минаване през въпросния квартал(не мога да го нарека студентски гарад) се виждат веднага! Кой каквото ще да ми разправя, всяко ОСТАНАЛО поколение в България е по-зле от предното!

58

ha ha

преди 12 години

чалга TOWN.

57

Студент

преди 12 години

И още нещо. В България няма воля за промяна, но ако все пак нещо се промени то ще е породено от нас младите.

56

Студент

преди 12 години

Проблема драги мои съфорумци не е в студентите, проблема е в цялото ни общество и вие го знаете. Проблема е в мен, в теб и във всеки един от нас. И още нещо, за да се стигне до тук, някой преди днешните студенти да се родят е направил така, че сега нещата да стоят по този начин и този някой не са младите хора. Всяко следствие си има причина и да ми говорите неща от сорта на "днешната младеж е по-проста и ***" са си чиста проба "завиране на главата в пясъка".

55

Анонимен

преди 12 години

от 58 до 59Не са *** сравнения мой човек, там хората печелят достатъчно пари за да си позволят да не вземат такси от студентите (още повече пък рушвети). Имам доста приятели, които учат точно във Виена и съм на ясно какво говоря. Там цедката е огромна, за да преминеш трябва да си скъсваш *** от учене инак си аут още след първия семестър - а в България, не стига че образованието се заплаща ами и не е на ниво. За това правя паралел - сега разбра ли?!

54

Анонимен

преди 12 години

Виновни за насилието в студентски град са паметкика на Маркс в двора на УНСС и преподавателката от ВИАС, която не допусна до изпит студентите непосещавали лекции.Хора събудете се! Най-голяма вина имаме ние родителите - не сме си възпитали децата.

53

Negura Strikes Again

преди 12 години

До 58: А в Африка няма образование. Защо правиш *** сравнения? В Германия , Камбоджа , Кения , Италия какво значение има какво е образованието?

52

Анонимен

преди 12 години

А във Виена образованието е безплатно, обаче ако не вземеш няколко изпита си аут - гонят те и нямаш право да продължиш освен, ако не започнеш от начало. А тука като си платиш (без значение, държавен или частен вуз дипломата ти е в кърпа вързана). За това сме на тоя хал, защото всеки хванат от гората като бутне необходимите пари излиза с диплома за висше образование. После защо висшистите ни не ставали за нищо...

51

Бай Иван

преди 12 години

ако университетите имаха наистина някакви изисквания към студентите и не им пишеха така оценките, те сами щяха да сядат да учат и нямаше да се занимават с такива "извънкласни" дейности толкова често

50

Газибарев

преди 12 години

Е добре де, до кога? Тва като с Борисовата градина... една година след като убиха Яна, още си е мрак. *** и гнидите.

49

до 54

преди 12 години

Аз съм изключение. И се радвам, че се махнах от Студентски град.

48

до 39

преди 12 години

"ПРОБЛЕМЪТ Дами и Господа НЕ Е в заведенията и денонощните магазини а в ХОРАТА,който обитават Студентски Град"Проблемът е и в тези, коИто пишат "хората, коЙто". От студентски град само такива излизат. Неграмотни ***. Е, има и изключения.

47

Анонимен

преди 12 години

тая думичка КАМПУС явно много ви е впечатлила всеки втори за компус говори. причината за затъпвянето на студентите е само една.. просто хората родени през 91 92 93 година са много малко. това е така защото тогава са се случили промените и хората не са раждали деца. и какво се получава по малко деца а увеличен прием и съответно критерия пада :)

46

Ицо

преди 12 години

мдаа, бием се по дискотики, купонясваме, учим 5 за 4 колкото да не заспим и после ще протестираме "искаме да учим...дайте ни пари, безплатно образование, безплатни общежития, стипедндии искаме"

45

ъ

преди 12 години

Има и още един момент. По заведенията, целодневно, е пълно с хора, които нямат нищо общо със Студентски град- групички мутряги оглеждащи младите студентки, ученици дошли да пийнат по някое кафенце, разбира се и студенти. Студентските градчета по света обикновено са затворена система. Там нямат място външни хора, а ако има някакви заведения то те са с работно време, което нормално привършва до полунощ. Тук нашия Студентски град си е обикновен квартал.

44

Анонимен

преди 12 години

Когато аз следвах, колегите ми от провинцията, които бяха дошли наистина да учат, живееха на квартири извън Студентски град, обясняваха, че родителите им си дават и последните пари за квартири, но те не могат да издържат в тази дупка. И впрочем учеха най-много от всички, за да оправдаят лишенията на родителите си вероятно. Живеещите в Студентски град съзнателно си търсят чалгията и купоните по цяла нощ. Какво ако се махнат заведенията - ще пият и бият по стаите!

43

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 12 години

Нашите "студенти" са просто една ***.. Малцина са тези които са свестни... По-добре,да затворят всички заведения в студентски град,и тогава нещата ще се стабилизират... Отишли *** и пульо да ми стават студенти - да ама не... На тапанара му скьсай синджира и глей кво прави- тва са студентите в БГ(включително студентки)

42

Анонимен

преди 12 години

СМЕНЕТЕ ИМЕТО НА ТОЗИ ГРАД, ЧЕ НЕ МУ ОТИВА !

41

Буревестников 2

преди 12 години

....Може ли някой да ми сравни студентите от началото на 80-те... със тия от края на 80-те.... със онези от 90-те( между който съм бил и аз...),тези от 2000 година и в момента какво е положението а?!?!.... Мисля че е повече от ОЧОБЪРКАЩО абсолютната деградация и масово изпростяване на младите хора,което директно рефлектира и върху ситуацията в Студентски Град! Това си е истината! Кво се заблуждаваме?!? Какво да искаш от хора чийто "идоли" са Валери Божинов,К*рволета,Алисия,Галена,*** и Багата?!

40

Анонимен

преди 12 години

сигурно стаичката за друсане във випа на плаза пак за студентите е направена.. стига глупости тея които създават проблемите не са студенти.. ела вечер ще видите за какво става въпрос. не вярвайте на тея манипулатори