27

до 17

преди 12 години

Е като е умрял защо му пишеш?

26

до 21

преди 12 години

Ще се накефиш ли, ама честно си признай ако някой лепне оборота на Топлофикация за деня? Честно си признай? Само не ми казвай че нямаш парно и с това да се измъкнеш. Може и да нямаш, но се постави на мястото на онези хора с тръбите минаващи през тях и заради които Топлофикация ги рекетира вече години наред. ***!

25

Снегов

преди 12 години

евала, номер 24!! Ама я им го обясни това на ***, бе много прости хора имало все още, много!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Кой каквото прави,за себе си го прави!-българска поговорка.

23

Анонимен

преди 12 години

*** ли са защото Българин е невъзможно да открадне защото все пак Българинът е силно вярващ християнин с високи морални ценности.

22

до Снегов

преди 12 години

Ей, ***..това е все едно Енев да е откраднал оборота на Топлофикация и хората да се кефят, а в тази новина ти да кажеш "Кефите ли се ПАК че са обрали тези граждани в Америка...понеже и в двата случая става въпрос за кражба", а ти ги оприличаваш на идентични като ощетяване.

21

гурбетчия

преди 12 години

Наистина жалко ,че има хора като 13 ! "Това не било обир на банка ,ами било еди какво си "! За нормално мислещите хора ,престъплението си е престъпление ,независимо дали си откраднал 50 лв. от банка или от сметката на даден човек !

20

До АЗ

преди 12 години

Никога не съм завиждал на ОВЦАТА ,че ближе сол!Защото си е овца!

19

Ммммм

преди 12 години

Те тези ясни ами тази на снимката кво точи там?Като и гледам точилото направо на острилка мяза!

18

Снегов

преди 12 години

до 17, възхищаваш ли се на крадците бе??! Признай си, щи олекне, крадецо!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Hubavo 4e sadiata nqma da e gospoja MIROSLAVA TPODOROVA.

16

до 14

преди 12 години

Ти си бил уникален *** бе? Кой ти казва че се възхищавам на крадци бе ,***. Казвам ти и искам да ти набия в кухата кратуна че смесваш двата случая като един. Във втория няма обир на банка. Ти задаваш в поста си номер 3 подвеждащият въпрос към потребителите тук: Нали крадат от банките обирджии( в случая с 2-та българи)? Възхищавате ли им се?Тъпан умрял, не крадат от баните-обирджии, а от обикновените физически лица.

15

AZ

преди 12 години

ABE ZASHTO MI SE STRUVA CHE VSICHKI VIE IM ZAVIJDATE I TAINO ISKATE DA STE KATO TQH

14

az

преди 12 години

MOMCHETATA IMAT TOPKI RISKUVALI SA HVANA LI SA GI I SEGA SHTE SI PONESAT ZASLUJENOTO TOVA SI IGRA BE MUHLYVCI

13

Снегов

преди 12 години

до 13, хахаха, колко прости хора имало все още!! *** нямате свършване вие тъпанарите бе!! Кажи сега, възхищаваш ли се???

12

do 6

преди 12 години

Възхищавам се на тъпотията ти, защото двата случая са коренно различни а ти ги оприличи на идентични- и в двата се обирали банки. Тъпан нещастен, във втория случай няма обир от банка, а обир на пари на граждани. Тъпан скапан ***, все едно да ти е преведена заплатата по банков път и като отидеш да си я теглиш от банкомата да хванеш дедовия за ***. Банката ли са обрали тогава в случая? Разбра ли ме ,***?

11

Снегов

преди 12 години

до 10, и ти ли си от крадците бе??!! Алооу, крадецо!! Защити ги крадльовците бе, срам ли те е от себе си??!!!

10

гурбетчия до 3 и 4

преди 12 години

Приятел ,не се мъчи да им наливаш акъл на такива ,които се възхищават на българските обирджии на банкомати ! Във всяка нация ги има такива *** ! И няма защо нормалните българи да се срамуват от поктъпките на такива обирджии и от техните поддръжници в нета !Тези престъпници и феновете им съвсем не са 100% от българският народ ,българите си имат хора достойни за да се гордеят с тях !Някакви кирливи престъпници не могат да опетнят достойнствата на една нация !

9

Снегов

преди 12 години

Алооу, крадците! Почвайте с одите с възхвала на крадците бе!!

8

Анонимен

преди 12 години

Български ***,получават това,което са търсили!