21

Жоро-бг

преди 12 години

Така е вулгарите сме крадци и мошенци, на държавната работа се гледа като софра откъдето може да се краде, нямаме съдебна система: Мургина - оправдана, Вальо Топлото - оправдан, Цонев - оправдан, Масларова - оправдана. Като обесим няколко от тези съдий по учличните стълбове, може и другите да се замислят.... Но най-добре всеки да се спасява поединично.

20

глупав народ ей...

преди 12 години

Всички тези договори са подписване след спазване на процедура по Закона за обществените поръчки, който герб умишлено не махат, защото чрез него се краде законно и г-н Кмета ще му правят вятър всички критикуващи го. Не е платено на фирмите навреме и от там идват задълженията за неустойки и такси, а това е така защото Дянков не дава на общини, които имат друг кмет освен гербераст и сега питам Кой е за затвора?Дали Дянков и цялото Правителство обрекли общините на мизерия? Не народ, а проста ***!

19

Гарантирано от герб

преди 12 години

Доколкото чета не става въпрос за далавери, а за начислени неустойки по неизпълнени договори ПОРАДИ ЛИПСА НА ФИНАНСИРАНЕ. От кога Общините реват, че парите им са малко!!! От три години!!! Е не Кмета е виновен - то и затова няма образувана дори преписка от герберската прокуратура. За разлика от мутрите в правителството, които при неразплатени договори "поискаха" отстъпка от 10 % от фирмите, в Общините поне несе рекетира и като Дянков дава пари за бонуси, а не на тях това е резултата...

18

Анонимен

преди 12 години

Да, както каза Бай Иван, точно вчера имаше новина за осъден министър в Румъния за корупция.Тук първите думи на Бойко бяха как е щял да ги осъди и вкара в затвора предишните... е 3 години по-късно, не само няма никой в затвора, ами и пуснаха много, които бяха там...

17

Бай Иван

преди 12 години

нещата в България придобиват катастрофални размери, държавата не прави нищо по въпроса, народа си мълчи и търпи всичко, щом вече в Румъния има напредък с корупцията, значи всички трябва да се замислим, какво правим в тази държава и каква полза имаме ние от нея, ако тя е никаква защо седим тук. Обичам държавата си, но за жалост тя мен не ме обича

16

Анонимен

преди 12 години

елементарната журналистическа етика изискваше да се спомене, че кметът Шишков, сключил камарата неизгодни договори е от БСП, но къде ти етика у ДНЕС.БГ

15

бай Петко

преди 12 години

Те това се казва закон - един краде, другите плащат !

14

Анонимен

преди 12 години

Тук новината е, че разследването е на Dnes.bg, а не че общината е задлъжняла, защото всички знаем, че почти всяка община има задлъжнявания и се краде от нея... ;)

13

помнещ

преди 12 години

"Поредният черен пиар и компромат преди изборите, са обвиненията срещу кметът на община Родопи Йордан Шишков. Това заяви за Дарик областният председател на БДС в Пловдив Георги Гергов"......Това каза Гергов преди изборите!.....е .....а сега да видим кой лъже!

12

Гошо Тъпото

преди 12 години

Този на снимката с количката пълна с пачки пари,съм...аз.Заснет съм от журналист в момента,в койтоизвозвам парите към близката банка за да ги...внеса,след като продадох...половината реколтатикви.Количката я...купих от един ром,на женския пазар за 50 лв.Ако някой си я...познае,да ме намери в Кривунделово;ще му върна парите и няколко големи тикви за...бакшиш.

11

Оногондур

преди 12 години

Община Родопи с кавички ли е,г-жи и г-да журналисти?

10

Unufri

преди 12 години

Дали има далавера наистина или просто безстопанственост и нехайство?

9

94215

преди 12 години

отдавна се знае защо се натискат куцо сакато и малоумно да е в някой община или в депутатските кресла --АМИ ДА КРАДЕ И ДА УРЕДИ ЦЯЛАТА СИ РОДА!!! С това се занимават всичките !!!ЧИТАВ И СВЕСТНЕ ЧОВЕК няма как да оцелее от тия крадци ! *** вижте министрите ни все на разни КОМУНИСТИЧЕСКИ звезди деца или внуци вкл и другаря БОРИСОВ дето уж все се карат с комунистите ама за пред ХОРАТА!!

8

Жител на общината

преди 12 години

Смърт чрез разстрел или обесване. Пълно конфискуване на личното имущество и авоари. Пълно разследване и подвеждане под съдебна отговорност на "фирмите", които са сключили тези "договори" с техният суъчастник в престъплението. Кой прошепна името на Аугусто Пиночет?

7

Анонимен

преди 12 години

Всички са в киреча!Да проверят колко вили си направиха на Върховръх тези от общината.

6

Анонимен

преди 12 години

Щом днес.бг ги е разкрило, значи толкова са били скрити ...

5

SAUER

преди 12 години

Браво на Днес БГ за разследването ,но някой мисли ли като ни вижда корумпираната съдебна система , че у нас виновен за такова престъпление може да бъде осъден?

4

тихата_стъпка

преди 12 години

"...става ясно, че бившият кмет Йордан Шишков, е сключил една камара неизгодни договори, които населението на общината сега ще трябва да изплаща."Защо пък населението да плаща, защо не му бъде направена оценка имотите и състоянието, след което да бъде разпродадено всичко за покриване на част от дълга? Остатъка, ако има такъв, е редно да бъде покрит от касата на партията- майка, а бившия кмет би трябвало да полежи в затвора за няколко годинки.

3

123

преди 12 години

по модела на Топлото ше го разследват и съдят 6-8-10 години, докато го оправдаят...Честито на печелившите

2

Анонимен

преди 12 години

Класика