215

Радослав

преди 12 години

Лазаров, че не е цвете, не е, но не е работа на Стойчев да сваля УС .Къде е оня който го натика в тази простотия?... и защо трябва да си показваме осраното преди олимпиадата .Ами ако не бяхме се класирали? Не беше ли по-добре да се докажем на олимпиадата и тогава да ритаме?!Мойте уважения към Стойчев но си мисля че разби отбора.

214

До 286

преди 12 години

Ти луд лиси -Русия ни би на Европейското, Полша на световната лига. Бразилия пък кога сме я били със Стойчев? Бразилия и те ни биха при Стойчев.

213

иво

преди 12 години

Ето тези коментари не ги разбирам. Публиката подивявя, играчите го подхвърлят , стотици хиляди гласуват за Стойчев, а за пича по важното , да не би да падне някоя прашинка върху сакото на Б.Борисов!! Спокойно бе , пич. Ти не си разбрал , що за интригант е. Той обърка нещата , той и ще ги подреди.Важното е да е сух , чист и герой,нали.Е, ако в четвъртък гласуват оставката на Д.Лазаров???? Поне вие не се иметвайте тогава.

212

ZVQRA

преди 12 години

ОВЦАТА СИ ТИ Я МИ ПОСО4И ЕДИН *** ОТ ОПРАВАТА,(6ТОТО ТИ СИ НЯКВА ЖАЛКА МИ6КА НА КОЯТО СЕ ПЛА6ТА ДА ЗА6ТИТАВА ЖАЛКИ МИ6КИ КАТО НЕГО.)КОИТО ДА Е ПОСТИГНАЛ НАПОЛОВИНА НА ТОВА КОЕТО Е ПОСТИГНАЛ СТОИ4ЕВ.А АКО НЕСИ МИ6КА 6ТЕ СИ РАЗБРАЛ 4Е ПРОБЛЕМА Е БИЛ ОТДАВНА ТАРПЯНО Е ТАРПЯНО Е НО ВЕ4Е ИМ ПИСНАЛО.6ТО КОМУНИЗМА СА ГО ТАРПЯЛИ 50год.6ТО СМЕ ТАРПЯЛИ ТУРСКО РОБСТВО 100год.АБЕ КВО ОБЯСНЯВАМ НА МИ6КИ.С МИ6И МОЗАК КАТО ТЕБ ТО И ТИ СИ НЯКАВ ЖАЛАК *** НАПРИНЦИПА ЗАХАПЕ ЛИ КОКАЛА НЕПУСКА УУУУУУУУУУ

211

PD

преди 12 години

акво се случва вече е ясно на всеки мислещ Българин. Някой използва поредния медиен "месия" Р. Стойчев в апаратна битка за власт в БФ.На мен лично ми е странно как се е подвел Р. Стойчев да участва в тези интриги. Най вероятно са използвали голямото му его. Резултатите са: Р.Стойчев и М. Казийски с тежко петно на разединители в българския национален отбор. Федерацията ще продължи да си има своите апаратни битки, на последващи събрания, без значение кой ще и бъде шеф и кой в УС.

210

До Стършел

преди 12 години

Този,който пречи е Радо Стойчев, защото преди да стане той треньор, имахме силен отбор по волейбол при същата Федерация и при същия Данчо Лазаров.

209

rument

преди 12 години

Били сме и Бразилия и Русия и Полша и да не изреждам по нататък,световни сили във волейбола сме ги правили за смях,с този отбор и с този треньор,така че да продължаваш да говориш за резултати и за игра,е безмислено,всеки отбор има възходи и падения,пак казвам,човек който не е бил спортист,в случая волейболист,не може да даде адекватно мнение,така че айде малко както казваше Марто Стоев.

208

Стършел

преди 12 години

До всички,които сте се загрижили толкова много за Данчо Лазоров и компания.Още малко го оставете на тоя пост и с българския волейбол ще бъде свършено,както Борислав Михайлов затри българския футбол!Прав е Радостин Стойчев във федерацията по волейбол се демострира неефективното управление, всички волейболни първенства са придружени със скандали, и на кой му трябва Управителен съвет от над 20 члена на федерацията?!Аз искам да гледам добър Български волейбол!...и който пречи няма място в него.

207

Анонимен

преди 12 години

Ние почти винаги сме били в ТОП 10, Радо Стойчев нищо не е постигнал обаче,оставаше да излезем от ТОП 10, ние почти сме излезли - 9ти сме. Не псувам- гледам мачове и резултати. И преди излизаха на игрището и биеха и бяха 3-ти в Европа, при Стойчев играта е по-лоша и резултатите са по-лоши. Не може да се радваме,че биеме Пакистан или Франция.

206

rument

преди 12 години

279 - Никой не е съвършен приятелю мой,лесно е да гледаш по телевизията и да псуваш,я излез на игрището да те видя!!!! Факта че сме в ТОП 10 в света говори ли ти нещо,и за това имат заслуга няколко треньора включително и Радо Стойчев.

205

До 277

преди 12 години

Отборът приключи още с назначаването на Стойчев. Защото Лазаров е не само по-интелегентен от Радо Стойчев, но и доказал се с успехи за национала на България. Такива,каквито Радо Стойчев не можа да постигне. И един път завинаги трябва да е ясно,че началникът е Лазарова,а служителят е Стойчев. И служителят няма права да иска оставка на началника си. Това е правен абсурд,възможен да пробие само сред овце.

204

До 277

преди 12 години

Сточйев сега ли разбра ,че са 20 човека в управата? Или още като си е подписал договора. Лошото е ,че овцете като тебе не могат да мислят, ти затова си овца и викаш Радооо Стойчееев,щото това е по-лесно от това да седнеш и да помислиш.

203

До 278

преди 12 години

Класирането не е успех,приятелю. А ти видя ли как се проваля отбор от Бронзов медалист в Европа до 6-то място?

202

rument

преди 12 години

И като гледаш резултатите и играта,какво виждаш приятелю,класирането на олимпийските игри видя ли го.276 - аз съм тренирал волейбол,за това смея да твърдя,че разбирам от играта,за разлика от много тук,щом си бил състезател знаеш за какво става въпрос,може би има моменти в които им дават забранени медикаменти,но според мен в никакъв случай при Пламен не става въпрос за зомбене.

201

ZVQRA

преди 12 години

заради такива сополи като вас сме натова дерейе.човека ви обесни нормално ли е вав тая федерация 20 члена.оправа,нормално ли е точ скапан пенсионер лазаров да има собствен отбор.ако боби михаилов бе собственик на футболен клуб кво 6тяхте да пи6ете.и колко е заплатата на точ господин лаинар 4е си позволчва отбор от каде му са парите.и бербо като си трагна вси4ки бяхте много големи.ся футбола колабира 150 в света.ето ся заради един изкофял дядка и волеибола преклиу4ва.

200

Анонимен

преди 12 години

Няма какво да ме светкаш. Гледам резултатите и играта.

199

rument

преди 12 години

273 - Ти се излагаш като пишеш *** коментари без покритие,ако искаш мога да те всетна малко относно тази игра.

198

До 272

преди 12 години

Тук не виждам друг освен теб да се излага.

197

rument

преди 12 години

270 - Май ти си се назобил,знаеш ли какви неща употребяват спортистите та говориш глупости,едно от нещата които взимат за енергия и да не ти обяснявам по нататък,защото виждам че изобщо не си в час,та напитките които пият по-време на или на тренировка се нарича ИЗОТОНИЧНА,едва ли си чувал,та позинтересувай малко та да не се излагаш с *** коментари.

196

Анонимен

преди 12 години

Неустойка за треньорчето.