14

Ж.Ражнятович-аркан

преди 12 години

Да почвам ли Шиптърчетата ?

13

Анонимен

преди 12 години

Нашият мишок Волен, турската ***, героя на Луфтханза, не са ли го споменали и него?? Дето се подигра с патриотизма на хиляди Българи..Майката му не е открит национализъм, защото даже и да имаше истинска открито-националистка партия в БГ, която да не се води от платени агенти на ДС, великите сили веднага щяха да настръхнат. Майката му е отвънка да обясняваш колко си ларж и демократичен, а вътрешно да пазиш интересите на народа си, както правят западняците. Дано накрая се научим от тях..

12

Анонимен

преди 12 години

Аз преди време като пишех, че сред албанците има повишаване на национализма а не никакъв радикален ислямизъм тук ми цъкаха минуси а модерастите ми триеха коментара.

11

до9

преди 12 години

Не подценявай традициите :)) Историята се повтаря ! Те и на Германия са гледали пренебрежително ама ... всички знаем колко поразии направи , така , че никога , ама никога не подценявай Европа !

10

Анонимен

преди 12 години

4, няма здравословен национализъм! Здравословното е човек да е патриот и да обича Ботев, Вазов, Каравелов и т.н. Нездравословното е национализмът, когато като българин се определя този, който мрази турците, ***, сърбите и т.н.

9

Анонимен

преди 12 години

Даже жените им предпочитат шалварите

8

Анонимен

преди 12 години

Където президента -там и народа

7

Блюки до 6

преди 12 години

Не, че съм напълно съгласна с 5, но думата "ИСТОРИЧЕСКИ" е много показателна, че тези времена явно са отминали.

6

123

преди 12 години

Че Плевнелийчето направо подари българия до София на мюслитета

5

Анонимен

преди 12 години

Абе защо не възприемете направлението избрано он Президентчето ни .Ще оставим в BG само Боко и престъпницитеДавайте на запад и без ртова тази BG област е обречена на бомбардировкиPS :По всяко време може да питате президентчето ни как се отива на запад от София -тоий знае!Това е стратегическо изказванеТа той само с такива гигантски неща се занимава

4

do;5

преди 12 години

Да,да *** го кажи на чеченците... Исторически , само Европа ги е пердашила мюслитата !

3

анонимен

преди 12 години

Молете се, ама много се молете, Русия да устиска натискът от кирливия Запад, защото ако тях ги преклонят, ние директно ще изчезнем от картата на света. Единственото, което спира *** да се развилнеят на Балканите, е страха от руската мечка.

2

Анонимен

преди 12 години

Според либерастите, само турците, албанците и *** имат право на национализъм на Балканите, чийто национализъм е "здравословен" и "необходим", срещу "агресията" на белите християнски народи...Турски национализъм - ДА!Български - НЕ!Защо ли?...

1

Анонимен

преди 12 години

пък ние си имаме Волен псевдо патриота... крайно време е олигархичните режими, корпорациите и банките да паднат в служба на народите