77

питане

преди 12 години

Господа модератори на сайта,защо ме занимавате с тоя Багата?На кого му пука за тоя?

76

max

преди 12 години

Ако беше се прибрал в къщи вместо да обикаля дрогиран и пиян из кръчмите със кримипомиярите и да се бие като хамалин от ромски произход нямаше сега да ни ангажира със проблемите си.

75

Анонимен

преди 12 години

"Иванов отказа всякакъв коментар за това какво точно се е случило в фаталната за него нощ."Ами нормално, кой знае какви простотии е правил за да му писне на някой и да го наръга като ***. Ха дано си е взел поуката, че пред ножа и пищова всички са равни.

74

реален

преди 12 години

Гледах го интервюто и мога да кажа че е уредил работата както се казва.

73

Анонимен

преди 12 години

евала на лекарите само можем да кажем. да те намушкат в сърцето и белия дроб и да прескочиш трапа си е чудо

72

Анонимен

преди 12 години

Багата нещо се бъгнал.Гледах видеото.Борците не били безсмъртни, не може да бъде.Едвам говори.Дано поне в затвора (ааа болницата де) е прочел поне една книга.

71

Анонимен

преди 12 години

Некои ора са гледале мно америчко муувес.И си мислят, че човекут като е девствен и не става.Или, че като не може да се бие и не става.Или ако нема паре и пак не става.Е животът не е филм сделанной в Америки.

70

АРКАН

преди 12 години

Жив и здрав да си Бага!Желая ти скорошно възстановяване и завръщане в големия спорт!Господ те върна за да славиш България и да простиш на тези диспластици и комплексирани *** ,които те плюха докато ти се бореше с живота!

69

Анонимен

преди 12 години

Цел живот сум борец.Арен човек сум.Не моа да четем и пишем, ама сум арен.

68

Анонимен

преди 12 години

От кога носенето на очила стана признак на ум или глупост?И да си мутра не е лесно.

67

анти-тарикат!

преди 12 години

имах един съученик, беше дребен клечо, но беше тарикат и той. сега е станал баш тарикат, караше мерцедес ц-клас, а аз се возя на трамвая, въпреки, че цял живот съм се трудил в училище, после в университета...за това мразя тарикати! Направо ми се запотяват очилата като видя скъпа кола, защото знам, че не я кара някой като мен ученолюбив младеж...ах тези тарикати, кога ще свършат...уви докато ни има нас те няма да свършат.

66

Анонимен

преди 12 години

да си *** не е за хвалба

65

do анти-тарикат!

преди 12 години

Момче, дори по правописа ти си личи, че едвам си завършил и средното, ако въобще си го завършил дори още, а не си в 9-и клас:)А за "бизнес" като този на този на снимката, мерси - с трафик на наркотици и пребиване на хора не ми се занимава. Да ти имам и "тарикатите". А ако "книжните плъхове" адвокатите ги нямаше, такива като твоя идол щяха да си прекарват живота само в хомо с*кс по затворите

64

анти-тарикат!

преди 12 години

завърших право преди 2год., но въпреки че очевидно съм културно и ерудирано момче всички ме правят на балък. Само като видят диоптара и това отприщва в тях мисълта, че аз съм балък. не съм балък, хора. не знам защо хора като Багата излизат с жени като Златка, а аз съм цял живот стоя и си уча и какво още съм девствен. За това мразя тарикатите, те още в началното у-ще не учеха, а успяват в живота правят бизнес...но няма да се откажа ще съм книжен плъх и ще мразя тарикатите!

63

Анонимен

преди 12 години

Слава Богу, че тая мутра е оживяла! Утре да пуснете още няколко статии- дали се храни нормално, нормално ли ака- да има, хората се интересуват все пак, нищо че десетки българи умират всеки ден заради трагичната ни здравна система. МУТРИТЕ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ!!!

62

Анонимен

преди 12 години

С бръснати глави, напомпани като балони мускули и гледащи лошо. Това вече не е само описанието на мутрите, ами на всеки млад средно-статистически мъж. Много блъскат във фитнеса, малко четат! И после защо жените харесвали повече чужденците. Ами защото там телесното не е над духовното, над характера. Тези напомпаните масово са ограничени и мислят само за фитнес и жени. Те други интереси нямат освен да си показват мускулите и да се хвалят колко вдигат от лежанка. Защо така се обезобразяват?

61

please!!!

преди 12 години

настоявам да напишете нещо за кимито защото не се издържа вече

60

анонимен

преди 12 години

Няма лошо да си силен и умен,но само очилат....сори!

59

Анонимен

преди 12 години

Скочих на единТой със голи ръцеАз със очила.Неравна борбаМа нещо ме нервираИ му теглих еднаПосле извадих една ютия И ония се сви на фуния.

58

Анонимен

преди 12 години

А всъщност 67 го написах за да иронизирам мисленето на борците.