134

Анонимен

преди 12 години

Работа за младите в реалния бизнес.Повече стажнтски програми и обвързаност със започване на работа на младите хора.

133

Анонимен

преди 12 години

и като се преместят , кво ? ще почнат да мислят повече ли ? или ще почнат да си вършат работата по-добре ? и ще спрат да теглят държавата към дъното на блатото, откъдето отлепяне няма ? или се очаква някой да получи просветление свише ?и как с есъотнася това местене насам-натам с разходите на бюджета ?

132

Анонимен

преди 12 години

Нова конституция, депутатите наполовина, отнемане на субсидиите на партиите, агенциите сведени до минимум ,намаляване на лихвите, премахване на бонусите,повече инвестиции, нищо друго не ни оправя

131

анонимен

преди 12 години

Трябва молитва за успокоение на бесовете.

130

Анонимен

преди 12 години

171Ти имаш ли идея колко клона трябва да се открият? Ще станат повече от клоновете на ДСК. Агенцията няма да е в Бургас между другото, но ти явно си падаш по празните приказки.

129

Цура

преди 12 години

Е сега вече ще си узаконят бонусите във вид на командировъчни и квартирни, ще се нароят Калинки , а на народа жална му майка

128

Анонимен

преди 12 години

Познай дали НАП е малка агенция при условиче, че събира приходите в държавния бюджет. Затова НАП има клонове в цяла София и цялата страна.

127

Коко Д

преди 12 години

Това е една велика ГЕРБ-ерска идиотия за симулиране на активност. Може ли някой да ми обясни как това ще се отрази на бизнеса, който взаймодейства с тези институции? Едни човечета ще обикалят в командировка като гламави от Русе през Търново и Пловдив към София, за да подадат/получат документи. Пътни разходи и нощувки, но на никой не му пука, защото ще са за сметка на бизнеса. А какво ще спечели държавата?

126

стефко

преди 12 години

предното за *** вилхелм се отнасяше ;)

125

стефко

преди 12 години

ти, като си толкова боен и дрънкаш глупости, имаш ли представа къде са раждани и расли болшинството от съвременния ни политически елит, та така с "магическа пръчка" вече отърва държавата от него с едното механично преместване? :D веселяк :D

124

до 159

преди 12 години

Ами в 500 символа няма как да опиша всичко, което искам да кажа., а нямам и време. Затова го давам по-кратко. Който има акъл ме разбира каква ми е идеята. Ама явно ти не четеш между редовете.

123

Bob

преди 12 години

А на тоя мил човек ГЕРБер, дето определя хората за комунисти, му казвам-аз не съм комунист и не съм бил, бях седесар някога, но се осъзнах. Осъзнай се овреме, че и ти ще попаднеш в задръстването.

122

до 156

преди 12 години

На голяма част от бизнеса, централите са в софия, не защото така им е скимнало, а защото така се налага. Причините са бол като някои от тях са: по-близък контакт с администрация, повече избор на кадри, по-добри комуникации с останалите играчи от бранша и т.н., въпроса е, че никой няма да се мести просто, защото му се иска. Относно администрацията, според теб НАП, малка агенция ли е?

121

стефко

преди 12 години

най-сетне лелеяната децентрализация!!! софиянец съм, но и да ме убиете не мога да ви кажа от какъв зор морската администрация е тук, а не е във варна или бургас! защо министерството на туризма не се редислоцира в някой по-туристически район? защо трябва всичко да е в софия? тва държавата българия ли е, или полис софия с прилежащи територии? даже и на майните съм съгласен да се даде нещо, нищо, че ме мразят без да ме познават и без основание :D:D:D ;)

120

до 144

преди 12 години

Относно мързела. Не знам кой е по-мързелив, но в провинцията работното време е от 8-8:30. В София пиете кафе до 10 и после айде на обяд един телефон няма кой да вдигне. Бизнес правим и то много добър. Ама заради липсата на ифраструктура се налага да се мести в София, защото когато имаш контрагенти от чужбина не можеш да го караш 300 км през келяви пътища и копърките на летището да го цакат.

119

що е то

преди 12 години

Образ или подобие?

118

Анонимен

преди 12 години

158Ще се опитам да ти обясня, първо тя няма да е в Бургас, а във Варна и второ трябва да е в Бургас, защото най-големите риболовни фирми в България в момента се намират в Созопол,Несебър и Поморие т.е. съвсем близо до Бургас.Преди да се обаждаш, се осведоми, че иначе ставаш смешен.Не е лош избора и на Варна разбира се, по-добре 150км,отколкото 400.

117

Bob

преди 12 години

Хора, правете си сметката, помислете за спестяванията си, имоти, кой къде влага, банки, бизнес; че иде едно чудо, дебело такова. Гербавите да не четат, да си гледат лентите,ножиците и вълнистите двулентови пътища.

116

до 135

преди 12 години

Прав си. Малко сбърках изказа. Под административен център разбирам министерствата и по-големите агенци да останат в София. Агенции, като рибарство, морска и пристанищна администрация и т.н. да не са в София, както и голяма част от бизнеса, чиято работа не изисква централата им да е в София. Пример: Пикадили преместиха офиса си от Варна в София и това не е всичко. Всички останали техни доставчици трябва да закрият работни места във Варна и да открият такива в София.

115

до Бургас

преди 12 години

Защото администрацията на САЩ е във Вашингтон..., на Турция в Анкара и т.н. Защото всяка СТОЛИЦА е АДМИНИСТРАТИВЕН център на една държаваРазходи, разходи!Сега на всички преместени служители ще се плащат командировачни! Защото работодателят, т.е. държавата има ангажимент за това!Някои може и да напуснат - малки деца, тежки семейства - на техните места ще се назначат местни кадри ;)Е струва ли си за стотина "КАЛИНКИ" такива харчове да се правят!Всяка агенция има регионална мрежа,"Бургас",разбра