52

до 64

преди 12 години

до *** *** ( анадолци ) стига *** къш към анадола и индия *** вмирисана ,там откъдето сте дошли поганци ***

51

Анонимен

преди 12 години

Русия недоумява, но арестува опозиционери и ги обвинява в екстремизъм, само защото са декларирали, че искат смяна на ***.Въртележката ***- Медведев е простото доказателство за заслуженият термин 'фасадна демокрация'.

50

Анонимен

преди 12 години

България ще стане нормална държава, когато пукне последния русофилистичен ***! Като гледаме унизително ниските гласове за БСП на последните избори, скоро ще се случи.

49

Анонимен

преди 12 години

до ЕДИН РУСНАКАбе, я къш от България !!Сиктир от недоносени ***, заченати на 15 литра одеколон!

48

РУБЛАДЖИЙКАТА с плиа

преди 12 години

Ами да , крадлата се нагуши с рушвети от ГАЗПРОМ и вкара Украйна в БАТАКА , със заробващи ги договори, от които печели единствено Русия. Да не забравяме , че преди това от Русия ,за нея беше издадена международна заповед за арест.Иначе на думи много кряка срещу Русие , но рублите много и се усладиха./говорим за стотици милиони долари в джоба/.Тук няма политика , а крупни стопански и криминални престъпления, но и корумпираният запад пази себеподобните .

47

Анонимен

преди 12 години

Щот не иска да се е.е със сегашния им президио!

46

Анонимен

преди 12 години

кАтилиа е плод на любов между мъже. кАтила е тиква. Мног тъпо парче е кАтила. ***.

45

до кАтила

преди 12 години

***! Съществително нарицателно име, мъжки род, типНепородисто куче, ***.кАтла - *** :)*** се лекувай бе пезевенк!

44

Долу комунизма!

преди 12 години

И аз недоумявам! А е готина руса мадама,това е отделно.

43

до 50

преди 12 години

да не се казваш случайно Мехмед или Мюмюн а небългарино ?

42

Kitty

преди 12 години

ДА И ВИДЯТ СМЕТКАТА В ЗАТВОРА, ДАНО! САМО ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА ВСЯКА СТРАНА!САЩ ДА ТРЕПЕРЯТ, ВСИЧКИТЕ ИМ АГЕНТИ ЩЕ ИДАТ НА БЕСИЛКАТА!

41

наша, добра мутра

преди 12 години

Отново се практикува двойния западняшки морален стандарт. Тъй като криминалният елемент Тимошенко е човек на западняците, значи тя е наш, добър криминален елемент! Което означава, че съдът, който я е осъдил, според действащото законодателство, за западняците е един лош съд! Сигурно това ще бъде и козирката, под която американците ще скрият пожарникаря, когато той скоро падне от власт! Да, ще кажат те, че пожарникарят е мутра, мутра е, но е наша, добра мутра. А мутрите на конкуренцията са лошите мутри!

40

e

преди 12 години

Лесно съдите само по предпочитания и собствена преценка,дадена ви от медиите и лесно ОСЪЖДАТЕ,но защо ? Дори да бе така,кое е вашето право ?? Но ако не е така,тогава защо,просто изказвате позиция ,само и само заради "собственото си Его" ???

39

Димата

преди 12 години

"Русия недоумява защо Тимошенко е в затвора" :-). Това си е гавра с политически труп :-)))

38

трепери от страх

преди 12 години

Т.н. "Газова принцеса", Тимошенко, имаше 26 (с думи, двадесет и шест) висящи дела, преди да завземе властта! Какво като са я опандизили? Пожарникарят също ще бъде опандизен, когато загуби изборите! И затова трепери от страх!

37

Анонимен

преди 12 години

Каквото повикало,такова се обадило!А може ли да докаже,че е от насилие?Или самата тя не си го е причинила?Долна украинка!Га краха с мъжа си и беше хубаво!

36

един руснак

преди 12 години

47, ся пак Русия ви виновна ,22 години сте по под крилцето на америка и пак Русия ви виновна ...колко сте предсказуеми само ! просто няма смисъл да коментирам с глупави хора .А за иначе истината е,че руснаците както и българите са хора които се борят всеки ден за хляба си,но винаги си избират лоши управници. ами да кажа ,не ни се налага да слугуваме на запад , и 30 процента от населението на Русия не се е изнесло на гурбет ,точно обратното става .

35

до 47

преди 12 години

Уважавам Русия за това,че просто е велика сила.И че защитавайки геополитическите си позиции ни е освободила.За балканския ***-*** е точно защото Русия и българските олигарси с подкрепата на Русия го направиха.Но ако си говорим за *** то извън Москва,Петербург и още няколко градове в Русия,в провинцията,мисля кенефите са навсякъде по територията и.А за иначе истината е,че руснаците както и българите са хора които се борят всеки ден за хляба си,но винаги си избират лоши управници.

34

До Марин

преди 12 години

Защото си нямаме Путин

33

Анонимен

преди 12 години

само кой го пише ха ха ха БТА е про американска *** ,демократична България ха ха ха с управител наркоман Уорлик