188

Анонимен

преди 12 години

Боко, остави ги тия нещастни 600 000лв.Тя моята шефка на една нещастна инспекция ги открадна толкова за две години. Ти кажи къде отиде резерва и кога ще обяваваш фалит на държавата.Оставиха ти 11 милиарда, ти ги стопи на 3 за З години.Сега кво правим ?И стига си се оправдавал с тия *** *** .Кажи ти какво направи индианец ***!!!!Направо ни *** майката *** с *** ти мръсен!!!!

187

до 235

преди 12 години

Не, искам да кажа, че има много такива като теб на различни нива, които по един или друг начин са се облажили покрай цоциалистите и имат полза да пречат да се случи това, за което сега питаш....

186

Анонимен

преди 12 години

Тия бонуси какво показват- че държавата има пари, но не се дават там където трябва. Тия в министерствата никой не ги контролира, всеки си прави каквото иска. И аз да имам право сам да си давам бонуси, щях да го направя.

185

Имитират действия

преди 12 години

А ако не се беше размърдяла тази история Боко дали щеше да кара някой ГЕРБЕР да връща бонуси ? Да не говорим че според изложените факти от СДС бонусите са десетки милиони а не 600 000 лв. Къде са останалите пари от данъците ни?

184

до 237

преди 12 години

В тая държава желаещите да станат министри ще изчезнат последни.

183

Анонимен

преди 12 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ, това,че ги накара да върнат БОНУСИТЕ,ТОВА,ЧЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЗА ВТОРИ ПЪТ ЗАКОНИТЕ ЗА ДМС/първия след изборите-без пари от бордове/ТОВА,БРАТЯ БЪЛГАРИ ЩЕ НАМАЛИ МЕРАЦИТЕ ЗА ПАРТИИНИ НАЗНАЧЕНИЯ!ВСИЧКИ ДЕТО ОТИВАХА СМИРЕНО В НЯКОЯ ПАРТИЯ ЗАРАДИ ПОСТОВЕ,РАЗБИРАЙ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БОНУСИ И БОРДОВИ ЗАПЛАТИ ЩЕ ОХЛАДНЕЯТ!МОЖЕ И ДА ИМА ШАНС И ЗА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ДА СТАНЕ ДЪРЖАВА!

182

Анонимен

преди 12 години

Борисов направи Българската Коледа 2 само че не от СМС дарения, а от надбавени бонуси.

181

до 230

преди 12 години

Какво са се окопали , нали уж Б.Б ги изхвърли комунистите и турцитъе от властта. Или искаш да кажеш, че и за това излъга?

180

Анонимен

преди 12 години

Евала, Бойко! Пишеш нова история!

179

Цветелина Бойковата

преди 12 години

Откак Боко е премиер моите бонуси вече станаха към 3 милиарда. Всяка година ми подарява по милиард. Догидана ще станат 4-ри. Тия пари не подлежат на връщане. Аз не съм кокошкарка, пари да връщат ония кокошкари по министерства и агенции. Ние работим на едро. Крадем по-много и без да спираме !

178

Тиквена република

преди 12 години

"Борисов обяви, че парите все пак са взимани абсолютно законно, защото законите, изготвени от предишните управляващи, са позволявали раздаването на бонуси."Предишните узаконили кражбите от народа и Герберите крали законно според думите на Тквича

177

Анонимен

преди 12 години

Браво на Борисов. Българският Робин Худ!

176

до 225

преди 12 години

Щото не е толкова лесно. Добре са се окопали. А сега ти ми кажи за кражбите на комуонанистите.

175

Распутин

преди 12 години

Въпросът вече не е ДАЛИ Борисов ще спечели следващите избори! Въпросът е ДАЛИ ще има КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! И като в Унгария НАЙ-НАКРАЯ КОМУНОИДИТЕ и КРАДЦИТЕ на съвременна България да бъдат ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА!!!

174

Анонимен

преди 12 години

Браво на Бойко ! Премиер за още 2 мандата !*** ,които го плюят да ДУХАТ супите :)))

173

ТВА

преди 12 години

"Вие, щом сте инициативен комитет, от тука и при Доган. Милионите от хонорарите, при Първанов от неговите съветници, които с толкова пари са били. Защото има там и друг Чавдар Георгиев - и той е със стотици хиляди и други, при Станишев - за други деца, болни. Ще ви кажа горе-долу какви пари може да съберете, ако сте активни не по-малко от 7 - 8 милиона." Тва момче сигурно много е боледувало от V до VII клас. Тези 3 класа му липсват!

172

до 214

преди 12 години

Ти кажи, след като Бойко обеща да ги разобличи и хвърли в затвора, защо не го направи. Щом не ги затвори, сега няма право да ги обвинява, че са крали, защото излиза , че и той е престъпник и ги оставя да си живуркат, даже да го ***. Ако беше успял да метне някой бивш зад решетките щях да гласувам за него. Сега няма.

171

Анонимен

преди 12 години

Та кво стана? Някой цоциалист ще се прояви ли като морален да върне нещо?

170

Распутин

преди 12 години

Бойко е ПЪРВИЯТ ПРЕМИЕР от 22 г. насам,който СЕ ОПИТВА да озапти партизаните!Под партизани разбирайте присламчващи се към всяка власт "клиенти",които отиват там ДА КРАДАТ!В България има 100 и повече годишна традиция ДА СЕ КРАДЕ от държавата!НИКОЙ ДОСЕГА не си е мръднал пръста да спре партизанлъка.Напротив,идването на власт се празнуваше с фойерверки!Жив свидетел съм за синовете на Масларката 2005 г.Та докато Бойко води такава политика(доста умело и популистки,между другото) той НЯМА АЛТЕРНАТИВА!

169

Анонимен

преди 12 години

Ето за това гласувах за ГЕРБ. И за това ще гласувам пак за ГЕРБ. Колкото и някои хора да плюят Борисов и да го наричат "тиква", мога да им кажа, че това е човека, който трябва да управлява държавата. На българина му трябва строга и безкомпромисна ръка. Хайде да видим турците и комунистите дали ще върнат милионите, които са вземали като бонуси през годините.