11

Анонимен

преди 12 години

Най-мизерните градове в Америка не ги знам кои са, но в България със сигурност мога да ви ги кажа, - всичките до един.

10

$

преди 12 години

Все едно, че управлява герб. Блясък за 2% от населението- нищета за останалите 98%.

9

ГЕРБ

преди 12 години

Какво може да се очаква от това безмозъчно, уродливо, антиамериканско балканско племе, без история, без култура, без музика, без литература и т. н. което не е допринесло с абсолютно нищо за технологичното и духовно развитие на човечеството. Когато е започнал технологичния прогрес, когато е Моцарт е творил и т. н. това племе е било клано и ебано 600 години! 99 % от нацията е продукт на всичко това. Това са полицай, военни, футболисти, спортисти, певци, политици и т.н. и т.н долнопробна безмозъчна

8

Bianconero

преди 12 години

А в България кой е най-мизерен?

7

бг турчин

преди 12 години

Гледах по турската тв (защото по българската не ги показват тези новини) как американци изхвърлени от работа спят под мостовете, защото не могат да си платят ипотеката.Цифрата на изгонените от къщите им е над един милион (1 000 000) души.Даваха документални кадри как се гаврят с тях тинейджъри.Въобще САЩ не могат да служат за пример за човечност.

6

rick ross

преди 12 години

go izpq :)

5

Анонимен

преди 12 години

OOOOOOOOOOO TO SE ZNAE tova eeeeeeee edno grad4ev v EVROPA BYLGARIJA ot 6 000 000ml

4

бжць

преди 12 години

Айде, стига с тези статистики. Дори и номер 3, който публикува неговата статистика, не е сигурен дали е истинска, нали така?Спрете с тия манипулирани истории. Типично по Американски...само статистики и сухи факти. Тия са царе на заблудата...

3

Негър от Алабама

преди 12 години

АМЕРИКАСредно бедните са с годишен доход от $ 75 000. Средна цена на жилище - $ 169 000.БЪЛГАРИЯСредно бедни са с годишен доход от 6 000 лв.Средна цена на жилище- 100 000 лв.

2

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на тия половината свят тъне в мизерия и войни и пак са затънали до шия в л***а ко има да се говори.

1

Алов

преди 12 години

Американците където и да се намират , ако ще и в Червен бряг , то пак ще си бъдат мизерници и противни, долни хора. Обикновени скапаняци !