549

Анонимен

преди 12 години

Пробва се пък ако мине, мине... Що да не мине? Може пък народа да сме *** и да помним по 3 минути мах, та да не се сещаме как ни затрупваше сняг по негово време и как емелката си почиваше. А и най вероятно сме такива, щом хамстера-гей ни стана премиер. Така че що да не мине?

548

закон

преди 12 години

Когато Тиквата беше кмет се присмиваше на Станишев за снега. Сега Станишев се присмива на Тиквата. В природата нищо не се губи!

547

Анонимен

преди 12 години

само припомням за флашките, винетките, Метрото, Булгартабак, Кремиковци. Емел Етем пасти да яде и с мед да я храним!!!!!

546

Теди

преди 12 години

По ваше време се сцепихте от схеми и кражби ! Емел Етем забогатя още !По - големи нагляри от Съсела и *** няма !!!!*** скапани !!!

545

оти ручаме жабетата?

преди 12 години

Като чета как още е виновен Станишев се чудя защо избрахте Тиквата преди 3 г? Спокойно можеше да управлява още Станишев и пак да си е виновен. Избрахме ББ за да е виновен СС?

544

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да е виновен Станишев, факт е че тая година да сега валя 3 пъти сняг и 3 пъте изненада подготвените гербери.

543

Анонимен

преди 12 години

Гнусен Станишевецо, по твое време Емел Етем беше на ПОЧИВКА ТОЧНО, КОГАТО ДЕБЕЛ СНЯГ ЗАТРУПА ПО НОВА ГОДИНА ХОРАТА, няколко дни беше неоткриваема, а после се жалваше, че "човек не може да си почине нормално" от рева на журналистите и обикновените хора!!! МЪЛЧИ ЗАСРАМЕНО, КОМУНИСТ!!!

542

Анонимен

преди 12 години

Много неприятен човек! Пак говори глупости, пак той най-много ги разбирал нещата, пак те били най-добрите... Съсипа ми хубавата сутрин!! Хамстер с хамстер!

541

до 568

преди 12 години

До 2020 година ще търпите,ако не сте изпукали от злоба дотогава. !

540

Анонимен

преди 12 години

СерГейчо е като симпатизантите си ,с пълна ампутация на сивото вещество !Главите им служат, само за поставяне на шапки... Затова сега държавата е забатачена, така,че и китайците няма да успеят да ни спасят...

539

патриот

преди 12 години

докога щте търпим това правителство.един ден няма ток,втория ден няма парно,третия ден няма вода,четвъртия ден няма телефон,петия ден няма интернет СТИГА ОСТАВКА НА ТОТАЛИТАРНОТО,ДИКТАТОРСКО,МАФИОТСКО И КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ И ГЕРБ.да кажем не на мафията,не на корупцията,не на милионерите от герб,не на тоталитаризма и диктатурата на герб,да кажем,че не искаме да живеем в държавата АБСУРДИСТАН,*** А ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ КАТО БЕЛИ ХОРА,ЕВРОПЕИЦИ ОСТАВКА НА БОРИСОВ И ГЕРБ НЕЗАБАВН

538

Пътуващия

преди 12 години

Ей, няма ли кой да му каже на червения вожд да ходи да се хвърли някъде от високо!Ако той е забравил или не знае - ние не сме толкова ***, че да не помним какво ни докараха червените *** и съюзниците им докато ни "управляваха" тройно!Писна ми от слабоумни "политици" в БГ!

537

българин

преди 12 години

свидетели сме на краха на капитализма.европа и америка са в световна икономическа криза и са на изкуствено дишане на системи и в реанимация.в америка народа окупира уолстрит а по улиците се бият стрелят и ръгат с ножове за маратонки.капитализма рухна това са последните му конвулсии и издихания крахът на един строи които беше лъжа и измама.време е да се откажем от европа,америка и нато и да тръгнем със световните сили непобедимите русия и китаи при тях няма криза а преуспяват и процъвтяват.

536

naglec

преди 12 години

НИКАКЪВ СРАМ! НАГЪЛ!НАГЪЛ! НАГЪЛ! ЧОВЕ МОЖЕ ДА ПОЛУДЕЕ СУТРИН КАТО ПРОЧЕЕТ ИЗКАЦВАНЕ НА ТОЗИ АБСОЛЮТНО НЕПРИЯТЕН ХАМСТЕРЍЍЍЍЍЍ1 ЗАЩО НЕСЕ СКИРЕ МАЛКО ДА НЕ РАЗВАЛЯ НАСТОРЕНИЕТО НА ХОРАТА!

535

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свят излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-ОКУПИ4РАИ СОФИЯ.да покажем,че не искаме да ни експлоиатират,че не искаме да застопоряват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме БЕЗРАБОТНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЕВРОПЕИЦИ А УПРАВЛЯВАЩТИТЕ ДА ТРУПАТ МИЛИОНИ НА ГЪРБА НА НАРОДА-ОКУПИРАИ СОФИЯ ЦИЯЛАТА ИСТИНА.

534

Обаче

преди 12 години

И при Станишев, и при Кобурготски беше същата история. Новото сега е, че и тримата шефове, отговорни за случая, са уволнени преди да са минали 24 часа. А Станишев не даваше никой на "вълците". Затова нещата си вървяха по един и същи тертип. След тройното уволнение няма да е така. Определено.

533

ббб

преди 12 години

Станишев рече за снега: Пак не са подготвени. И Догана застана твърдо зат него........*** *** ти мръсен аз още помня какво беше по тове време!

532

Ударник

преди 12 години

Гейовете да не се изказват по такива сериозни въпроси - не им отива !

531

БУЛТРАС ПЛОВДИВ

преди 12 години

СърГей отново се изказва неподготвен.Откакто зимата стана природно бедсвие всяка година слушам едно и също.,,Готови сме да посрещнем зимата''.След първият сняг който трае повече от един ден отново до болка познати думи.,,Зимата пак ни изненада''.Ако тоя рокер го знаеше щеше да си примълчи,а не да прави необосновани политически коментари.Тяхната мама БКП не можеше да се справи с проблема въпреки липсата на безработица,а какво остава за сега когато всички почистващи фирми са близки до управляващит

530

Чакала ЧЕ

преди 12 години

Станишката му се ще пак да направи коалиция и кадъната *** Крадем пак да е министър на въздушните имоти...да, ама не , червени *** - часовникът на историята цъка неумолимо и отброява последниче часове на червената буржоа!