5

Анонимен

преди 12 години

Е как кой да е виновен?Колебая се между Емел Етем,Костов,международното положение или четирите годишни времена.Важното е ленти и ножици да има,и ПиАр да става.

4

Анонимен

преди 12 години

40 машини на кукуво лято :) то при тоя рехав снеговалеж, и като се има в предвид, колко е голяма т.н."магистрала", ако имаше не 40, а 10 машини щеше да чисто до асфалт

3

Анонимен

преди 12 години

То не е само да се хвалиш, че "правиш" магистрали и да режеш ленти. То първо трябва да се измисли откъде да минат тия магистрали и как да се направят така, че да няма снегонавявания, снегонатрупвания, заледявания, поледици и други разни снежни и дъждовни неща...*** то требе и акъл. И откъде ?

2

Vlad_ko

преди 12 години

Повисях малко преди Витиня 2 часа и се върнах в София. Никой нищо не знаеше - нито операторите на 112, нито АПИ нито милиционерите... Клетките на МТел бяха блокирали и позволяваха само спешни обаждания, но да се обадиш дори на още 112 си беше чист късмет...И както винаги няма да има виновни! Просто как можа тоя сняг да падне точно януари месец и да изненада всички снегопочистващи фирми???

1

Анонимен

преди 12 години

gluposti.....iskam da gi vidq tezi 40 ma6ini ....i snimki na nomerata im...