35

до 14

преди 12 години

Ти вярваш ли, че двамата задържани са истинскитеодпалвачи?Моли се ти да не си следващия задържан. Никой от нас не е застрахован.Аз не пуша и дори кибрит или запалка не нося, но ако ме нарочат куките (все ще се намери за какво - доста пъти със се карала с щерката на шефа на едно рпу за това, че паркира пред входа и за да минем трябва да прескачаме през градинката) след "разговор" в районното ще си призная и опожарявато на Райхстага.

34

До 29

преди 12 години

Ку-ку,ку-ку,ку-ку...

33

Полиия ли ?

преди 12 години

Всички пътуваме с коли в страната и виждаме безброй много *** по пътищата. Кажете ми тези "КАКИ" не са ли покровителствени точно от МВР ? Ако МВР ги преследва се сещате, че те няма да са там ! Къде са нашите родни полицай нощем ? Ами в малките градове те просто липсват спят в патрулките на затънтени места и то при факт, че по брой полицаи сме на първо място в Европа. Извода е, че тази институция не РАБОТИ.

32

Анонимен

преди 12 години

Ким Чен Ир почина!Станишев,взимай пример...

31

:)

преди 12 години

Бреййй много бисери се ръсят тук ..Да попитам първо , на някой от Вас била ли му е запалена колата ? Моята вече я подпалиха , много боли . И защо си мислите че е на политическа тема ?

30

Цветан Цветанов

преди 12 години

Ей, тия комунисти не се спряха с тоя тероризъм

29

Жо

преди 12 години

СТАРИЯТ ИЗРАЗ: "Сега в София, скоро и в други градове" отново е в силата си. Фактът, че палежите продължават в различни градове, означава: Организирана от най-високо място провокация, засягаща интересите на обикновените хора и целяща предизвикването на всенародно негодувание и призиви за "твърда ръка" в управлението. А цялата власт в България е съсредоточена в една партия, а цялата тази партия е съсредоточена в един човек- пребоядисан комунист.

28

aklex

преди 12 години

24 милиона се оказаха в по-малко приходите на застрахователния бизнес за 2011 година....не, няма никаква връзка между палежите, нито между хората, нито между организираната престъпност. има един бизнес и той трябва да печели от някъде...

27

Анонимен

преди 12 години

ПАЛЕЖИТЕ ЩЕ СПРАТ ТОГАВА, КОГАТО МЕДИИТЕ СПРАТ ДА СЪОБЩАВАТ ЗА ТЯХ !

26

Спокоен

преди 12 години

Жалка, безпомощна полиция. Не че не си го знаем, ама за какъв *** изливаме повече от Два Милиарда годишно, за отглеждане на никому непотребна *** ...

25

do 20

преди 12 години

е доган не е бил милицианер, а таен агент.

24

До 22

преди 12 години

Хахахахахаха...Много яко!Разсмя ме рано сутрин!

23

Doko

преди 12 години

Това е винаги дереджето, докато управляват комунисти. С комунистическо законодателство само анархия. Убеден съм, такова чудо и през турско не е било.

22

Анонимен

преди 12 години

С една туба бензин и две клечки кибрит,и Станишката ще грейне като коледна елха! :D:D

21

cj

преди 12 години

дано продължават с горенето на коли ! дано колите са на олигарси и престъпници и хора от съдебната система! всички срещу тази тоталитарна политика на герб и бодигарда на бай тошо!

20

Sedesar

преди 12 години

До 12/анонимен-Нещо бъркаш аритметиката-Че то комунистите са при гербавите. Там освен такива и бивши милиционери други има ли? За твое сведение дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е факт.

19

Салахадин

преди 12 години

НАмерете някой наркоман скоро да си признае,че подпалихте държавата бе ГЕРБ-аджи.Ако няма с какво да го черпите да ви дам кило водка и луканка,че да подпише показания?Нали МВР-иския бюджет е малък и без това.

18

Василев

преди 12 години

Така е, когато трябваше да изтрепем ръководните кадри и партийните функционери на БКП и ДС не го направихме, сега ще ни палят колите и ще ни бъркат в гъзовете!!!За правосъдие няма да говорим!!!За Мутри премиери , които се правят на обидени комунист няма да говорим!!!За икономическата криза няма да говорим кой ще отнесе спарчето!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Не беше много отдавна,когато модата беше да се забиват кирки по колите.Главно в Бургас,ама и другаде го имаше.Сега е есенно-зимната колекция!За пролетно-лятната ще се палят офисите на БСП!Как ще светят в тия топли,летни дни,а?!

16

крос

преди 12 години

В Силистра са запалени две коли около 1:30 ч. през нощта. Единият автомобил е изгорял напълно, а другият частичн.======================АлоУУ журналята от утре.бг оправете си правописните грешки........