18

Пурко

преди 12 години

3 дни след откриването ще я затворят за ремонт и след 1-2 месеца ще я открият пак :)

17

обективен

преди 12 години

Лот 4 ще се забави заради "хубавата" геодезия. Излязоха високи подпочвени води и се налагат допълнителни работи. Не съм фен на Бойко, даже често го псувам, ама за магистралите се радвам много.

16

ХА ХА ХА ХААААААА

преди 12 години

до mhmако не знаеш - защото може би не знаеш поради медийното затъмнение - то от ЕС ни спряха парите по две програми за 2011 г . така че време е да гледаме какво се прави сега - а то съвсем не е добро за хората - увеличава зе възраста за пенсия , прие се бюджета на мизерията , цените на всички стоки раста ежедневно , да не говорим за изпълненията с паленето на автомобили ... и всичкото това става през 21 век в страна членка на ЕС !!!!!!

15

до 9 и 12

преди 12 години

при 20 години чакане, няколко месеца забавяне не са проблем, но тези които искат да издребняват могат да го направят и за няколко дена закъснение.

14

Анонимен

преди 12 години

айде пак предсрочно и като карам по нея ще ме хваща морската болест.

13

шофьорчето

преди 12 години

(лот 4) е януари 2013 гЕ, нали Боко обеща догодина да идем на море по магистрало? Може де, ама по-догодина на море през зимата ха ха ха... смешковциии

12

mhm

преди 12 години

Може и да закъснее малко магистралата, но какво направи крадливата мафиотска структура БСП?Освен че ни спряха всички пари от Европа и ни забавиха с 4 години развитието! Само който не е пътувал до морето с кола или автобус в участъците без магистрала, само той не знае какво предимство е. Ама тука плюят некви *** *** дето са виждали магистрала и море само по телевизията!

11

ХА ХА ХА ХА ААААА

преди 12 години

09.09.2009 Магистрала "Тракия" да бъде завършена до лятото на 2012 г., обеща премиерът Бойко Борисов вчера. Построяването на отсeчката от Оризово до Карнобат ще струва близо 350 млн. евро, които трябва да бъдат отпуснати по оперативна програма "Транспорт" на ЕС."Искам да знаете какво ще откриваме, ако след три години сме ние на власт. По магистрала Тракия" ще ходите на море през 2012 г. Министър Росен Плевнелиев твърди, че това ще стане в края на лятото, аз съм убеден, че в началото на лятото през 2012 г. ще отидете на море по магистралата", обяви премиерът Бойко Борисов по време на официалното откриване на метростанцията при Софийския университет "Св. Климент Охридски" вчера. Бившият столичен кмет обеща още втората отсечка от подземната железница да бъде готова след три години.

10

3 до 6

преди 12 години

Ибрика не знам ама гледай да не си извадя "оная" работа. Че после ще бягаш куршум да си лееш:)

9

ХА ХА ХА ААААА

преди 12 години

НА ТОЗИ ДЕТО МИ Е СЛОЖИЛ МИНУС ЕДИН ВЪПРОС - НЕ Е ЛИ ВЯРНО ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ СЕ КЪЛНЕШЕ ЧЕ 2012 ЩЕ ПЪТУВАМЕ ДО МОРЕТО ПО МАГИСТРАЛАТА ?????

8

ХА ХА ХА ХАААААА

преди 12 години

Преди две години Бойко Борисов се кълнеше че 2012 г . ще пътуваме до морето по магистрала - нали така ????МАЙ ОТНОВО Е ИЗЛЪГАЛ ОВЧИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД

7

Анонимен

преди 12 години

БДЖ на скрап и светло бъдеще с асфалт и бензин.

6

ха сега де

преди 12 години

Верно Беееее, Комплексарите още не са се Включили със Излиянията ... ха ха ха давайте Плюйте гадни Бедушевни Твари

5

до 3

преди 12 години

Хайде направи духова музика на шефа си - тиквата, може и ибрика да извадиш!

4

хо хо

преди 12 години

МНОГО СМЕШНО! Депутатът, подкрепящ изцяло гърбавите гробари щял да разнищва управляващите. Смешно, смешно! Та Волен се е прегърбил от теманета към Борисов!!! Уреди по шуро-баджанашки хората от семейството си, той ли ще е народният трибун???

3

Анонимен

преди 12 години

Почват и ремонти на новата магистрала Люлин като се планира през 2015 г. да бъде ремонтирана изцяло.

2

Кутев

преди 12 години

Ехоооооооо, лайнометите, де спите бре?!?!? Ша са наказваме май! До сега триста пъти трябваше да има боко, тиква, цвъ-цвъ, гербераст и т.н. Режа ви с 30%, мързеливци!!

1

Възмутен

преди 12 години

Блокирайте го вече тоя *** с постовете за Болен!