42

комисар Молдован

преди 12 години

това го е казал Чък Норис!!!КОЙ НЕ Е СЪГЛАСЕН?!?!

41

прилежен ученик

преди 12 години

Аз това "И все пак тя се върти!" съм го учил по география в 5 клас, лично учителката ми го е казвала. Сега некакви тука руски учени ще я опровергават. Айде без комерсиални рекламни материалчета, за да им купим книжката. Няма да стане. Вярвам, че Галилео Галией е казал точно това през 1641 година и никой не може да ме убеди в обратното.

40

Handel

преди 12 години

Както и американците много обичат да се хвалят с откраднатата фраза "Единственото нещо, от което трябва да се боим, е самият страх" която уж била казана от комунягата Рузвелт. Всъщнопст е казана около 4 века по-рано (но не ми се ръчка да намеря от кой).

39

primus

преди 12 години

"Животът е като ***, понякога се втвърдява без видима причина."

38

тцтц

преди 12 години

"Ми то *** държавата, дето аз станах министър в нея"-

37

стефко

преди 12 години

все съм си мислел, че изразът е "anima sana in corpore sano", а не "mens sana in corpore sano".

36

И ний сме дали нещо

преди 12 години

Определението за електрически ток на Борисов е направо реактивно. Като го питаха от къде знае за далаверите в ТЕЦ МАРИЦА, Бойко каза: Имаме наши експерти, които познават този бизнес, защото той е много специфичен, а и, както е определението във физиката насочен от движение на електрични товари, това е електричният ток, той минава и не се усеща.

35

Анонимен

преди 12 години

"Не ме яд че ме е яд, яд ме е, че когато трябва да ме е яд, не ме е яд, затова ме е яд", прознесена от прапрапра дятото на Бай *** през 1126г

34

БоБо

преди 12 години

Държавата в момента е на ръба. Или ще тръгне напред, или ще се върне обратно" - Бойко Борисов премиер

33

Борците

преди 12 години

"Партията рани, ние бием""Рънътъ прай борбътъ"

32

Анонимен

преди 12 години

"Да, ама Не." П. Бучаров."Докато има телета ще има и касапи". Брадистилови още много други "бисери" на знаийн и незнайни философи. Т.Живков и сега ББ бият всички рекорди по продуктивност на "крилати лафове". Нужен е отделен сборник от колекция на "бисерите" им, и от тълковен речник на смисъла им.

31

артемида

преди 12 години

"Който не работи, не трябва да яде....послание на апостол Павел към солунците: "Ако не иска някой да работи, той нито да яде". - апостол Павел още тогава им е казал на днешните гърци, че мързела не е хубаво нещо...Видхме резултата 2000 г по-късно.

30

до 19

преди 12 години

"Съкращението SPA означава Sanus Per Aquam или Здраве чрез вода. Днес има много варианти за спа програми процедури с минерална, морска вода или водорасли, подводни масажи и ароматотерапия. В Япония предпочитат масаж шиацу и водорасли, а в други части на Азия т.нар. хамам турска парна баня. В някои части на света наблягат на калните бани или на гмуркането в ледени води."

29

До №15

преди 12 години

Не си предал точно фразата на Любо Пенев.Аз го слушах когато я каза на журналиста.Втората част беше: който не ме уважава - да духа.Тук се получи едно неловко мълчание пред микрофона и за да замаже гафа Любо допълни ...супата.

28

Анонимен

преди 12 години

То има една руска песен, където се говори за въртенето на Земята:Колумб Америка открыл,хотел открыть еще другую.ДУРАК! Зачем ты не открылна нашу улицу пивную?Коперник целы век трудильсяоткрыть землевращение.ДУРАК! Зачем ты не напилься,ясно стало бы без сомнения.

27

до 16

преди 12 години

Всеки си хвали стоката и си вдига националната значимост чрез кастриране на историята, изтъкване на научни и спортни постижения. Ако се съберат на едно място учебниците по история на различните държави и сравните написаното, лошо ще ви стане. А истината е някъде там...

26

S.Djankov

преди 12 години

"Накъде и да се въртиш, гъзо ти се че е отзад" не е шопски патент. Научих го в Америка и сега ви го прилагам.

25

Цанка

преди 12 години

"За бога братя не купувайте" - Димитър Попов - министър председател

24

някой

преди 12 години

Това което се приписва на Галилей е една легенда, свидетелства за която има за пръв път повече от век след смъртта му.

23

999

преди 12 години

"Може да сме безделници, но не сме без празници!"Иванов - главен бригадир от МК Кремиковци