351

Анархист

преди 12 години

Ехоооооо - Българите , къде сте за два дни ви казаха че :-Персонал в Болниците ще се съкращава, защото така било Правилно .-Ще има съкращения в Общините , защото така било Правилно.- Ще има съкращения в БДЖ и се вдига цената на Билетите , защото така било Правилно.- Ще закриват Държавния Резерв , защото така било Правилно.... - Ще имате такса Електромер, защото така било Правилно.- Пенсиите няма да се вдигат, защото така било Правилно.- Цените ще продължават да растат , доходите не , защото така било Правилно.- Заради Бургас - Александрополис, ще си унищожим Черноморието, защото така било Правилно .- Скоро Българския Гражданин ще е само спомен, защото това е Правилно !!!

350

Daaaaaa,

преди 12 години

Zakrivat darjavata. Ami sega RASIM plevn.......na kogo Shte e prezident ????glupav narod !!!!!

349

makarov

преди 12 години

da mu zeluvate kura na vnuka na bai Todor DESPOTA KOMUNISTI 4 ESKI,pomiari gadni eto ya svobodata svobodni i gladni s pravo na izbor.

348

сацкс

преди 12 години

Тъжно.За жалост всичко се закрива.И БДЖ , държавния резерв,вероятно БАН ???и огромни съкращения и безработица И то на фона на мизерните заплати,пенсии/подаяния/които ни дават които и за храната ни не стигат...ДА политиката на ГЕРБ е такава ,но ние сме си виновни..Вероятно догодина ще се закрие и останалата ДЪРЖАВА.И нека последния останал да затвори вратата.АЗ РЕШИХ заминавам .А ВИЕ???

347

Данчо

преди 12 години

Наистина да му писне на човек от безумия!В света строят високоскоростни ЖП маршрути,ние ликвидираме ЕСТЕСТВЕН ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ!Кои *** казаха,че Държавата е лош собственник?Калпава е ***,наречена администрация-слуга на СУВЕРЕНА,т.е.НАРОДА!Докога бе,аланковци? Ще ликвидирате Държавата!

346

Анонимен

преди 12 години

То хубаво трябва да се спестява, но ми се струва че почват от грешните места. Защо от хората започвате и защо от хората на ниските етажи? Далеч по-смислено би било намаляване наполовина на броя на депутатите - намаляване на автопарка им, привилегиите, Съкращаване на българското ФБР, махане на такси превод по държ. институции, съкраяаване на броя на съветниците по общинските парламенти, махане на редица излишни длъжности от рода на областни управители, мнооооого, мноооого други

345

Анонимен

преди 12 години

"Отчита се и спад в пътникопотока с 3 млн. пътуващи на годишна база, но тук все още няма анализ дали това не се дължи единствено на качеството на услугата" Алооо, в петък вечер на централна гара в София е мазало - или вие отичтате спада в неплатените билети от ***?А и кой нормален човек ще ви влезе в тоалетните на вагоните? Чини ми се, че някои умници искат да ни превозват с древните дрезини на цената на свръх-скоростен влак и да казват после пак, че не са на печалба... Да ви го...

344

Дом Периньон

преди 12 години

отсега ви казвам, че съкратените няма да са 2 хиляди, а на половина по-малко.Класически трик на работодателя в такива случаи-обявява по-голяма цифра, за да се стигне до компромисен вариянт:)...а иначе ще изгорят много вагоно-ремонтни цехове, локомотивни депа и т.н.

343

Анонимен

преди 12 години

Закрива се една голяма държавна фирма със огромно значение за много от нас------Не се закрива.

342

Томас

преди 12 години

Golden EagleЗнам, че е ежедневие, но не трябва да е така - няма разумна държавна политика в това отношение.

341

Golden Eagle

преди 12 години

До ТомасТо това за съжаление е ежедневие от години. Хванати и виновни по стечение на обстоятелствата няма.

340

SAMO GERB ZA NARODA

преди 12 години

NA VI GERB.HA HA.PARI ZA PENSI NEMA EI.PROST NAROD .NA VI GERB

339

Томас

преди 12 години

337Ей в тая ситуация, ако някой пункт за вторични приеме релси, капаци на шахти, решетки от уличната канализациия, проводници и т.н. без документ за произход на тия материали - трябва да има закриване и яки -5-6-7 цифрени глоби.

338

изборите минаха

преди 12 години

Какво се учудвате?И бюджета - пица, вече не и постна, и Миро мазния щял земя да продава, и намаляват пенсийте на военни и полицаи, кметства да съкращават...Защо всички тези новини не бяха преди 10 дни?

337

Golden Eagle

преди 12 години

До horusТрябва да ви разочаровам, но нямам нищо общо с комунизма :). Явно не може да ми сханете мисълта. Действията на всички именно през всички тези години доведоха до това- нали целенасочено или не е друг въпрос. Кажете ми един хванат и подведен под отговорност? Тук въобще не става въпрос за някой, който е взел 5 или 10 лв, а за такива, които с един подпис са взели милиони. Надявам се да правите разлика. Разбира се и едините и другите са крадци, но пак питам, къде са виновните?

336

hmmm

преди 12 години

Ми то отношението във вскичките държавни, та и частни институции е същото- като идеш да си платиш парното пак те гледат като изтърсен и ти се сопват. целия обслужваш сектор в България е такъв, то вече не прави впечатление. Но това са хора смачкани от живота- надали някой си е мечтал че ще работи за 400 лева....

335

horus

преди 12 години

О, да Golden Eagle - типичната комунистическа логика другарю, аз разбира се не съм виновен че крада, виновен е началника че не ме е хванал, нали така. Всички са под общ знаменател - виждаш че колегата ти прави гадости - ама не го "топиш", щото не си "порта". В същото време - хората не са мазохисти - никой не ще да пътува на студено, да пушат в лицето му, да го обиждат, дори и да е евтино. Въобще не споменавам кражбите и злоупотребите. БДЖ на загуба- вашата е кой ни ... в гащите !!

334

Червената помия

преди 12 години

Спрат ли губещите влакове-край със жп транспорта въобще в някои региони.Още няма да са ръждясали релсите и стрелките, и ще играе резака,1 метър релса е 70 кила, или 35 лева по цени на скраб...

333

horus

преди 12 години

"Отчита се и спад в пътникопотока с 3 млн. пътуващи на годишна база, но тук все още няма анализ дали това не се дължи единствено на качеството на услугата" - Тия са по-големи *** от колкото ги мислех !! Странно на какво ли може да се дължи намаляването на пътниците при условие че наистина билетите са много по евтини. Сигурно българите едниствени в света предпочитат да плащат по - скъпо за "аналогични услуги". Може би щото обичат да се возят на рейс - *** жепейски *** !!

332

hmmmm

преди 12 години

Ами защо, той човека преди мен го каза- железопътния транспорт има социална функция, а на държавата и дреме за хората само на избори. Минаха и се почна пак. Ще дойде красивия момент когато наистина ще трябва да се закрие БДЖ- не трябваше да се строят магистрали, а качествен железопътен транспорт чийто КПД и почти два пъти кокото пътния, пък и има половината потребление на енергия, но уви.........