277

Анонимен

преди 12 години

Грациела,изборите няма да се касират но,тебе със сигурност ще те кастрират!Мили!

276

До 270

преди 12 години

Ще сезирам прокуратурата, че сте подготвили фалшификация на вота, която ще осигури победа на Плевнелиев.Не случайно депутати от ГЕРБ изнасят бюлетините с нашия вот от ОИК.

275

Ятак от Батак

преди 12 години

Бойко успя да замени партизанските пътети с гладки широки хубави магистрали.Кво искате бе другари?

274

Грациела Петроф

преди 12 години

xaxaxaxaxaxaxaxaxa ,няма такъв филм просто няма......, депутат от ГЕРБ мъкне отворен чувал с бюлетини, и полицай който стои и зяпа пейзажа ....xaxaxaxaxaxaxaxaxa, няма такъв филм даже в Африка и Колумбия. Мафиотите мъкнат, полицая ги охранява. Скъпи братя и сестри.....Всички са едно цяло! Герб е "клонинг" на БСП и ДПС и НДСВ! Стана ясно че всичко е МАФИЯ!!! Гласуваш за Бойко, получаваш Костов, Станишев, Доган, Царя! Получаваш един октопод!Ако не се касират тези избори, значи диктатурата в страната вече е факт!

273

Анонимен

преди 12 години

герб най-големите крадци

272

Николай

преди 12 години

Ще плачете един ден за Волен Сидеров, скъпи ми сънародници. Хора усъзнайте се докато все още имаме шанс да променим бъдещето си. АТАКА е единствената патриотична българска партия! Нека всички БЪЛГАРИ се обединим под водачеството на Волен Сидеров и тръгнем в правилната посока. Престанете да плювате по АТАКА и В.С., а вместо това се вслушайте в думите му и ПОМИСЛЕТЕ трезво с главите си за нещата които говори!Да живее АТАКА! Да живее Волен Сидеров! Да живее България!

271

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 12 години

За голямо нещастие истинските българи напуснаха България отдавна. Една малка шепа от интелигентни хора останаха задушени от миризливите прости селендури,гнусни грозни силиконови пачаври,вонящи *** продаващи глас за две кебапчета, необразовани чалгари с напушени глави, дебели малкoпишковски мутри кръжащи с джипове.ЗАЩО СЕ ЧУДЕТЕ ЧЕ ГЕРБ ИМАТ ПРЕДНИНА В ИЗБОРИТЕ?

270

Възмутен човек

преди 12 години

Стига с тези шосета! Те са толкова некачествени, че не са никакви пътища, а най-обикновени селски пътеки. Тесни ленти, неравно платно, нефункциониращо отводняване, риск за аквапланинг, остри завои, липса на осветление и на обозначаване със знаци на опасни места. Да не споменавам дупките, или дупките са за това, да ни напомнят, че ние сме боксовата круша на Европа! По-голям популист, лъжец и крадец от Бойко, май че не ни е управлявал !?

269

ВРЪЩАМ СЕ !

преди 12 години

Връщам се в партията.Още утре си подновявам билета.Ще ГЛАСУВАМ за оциалистическа България в неделя за първи път след 10 ноември.Не мога да търпя повече това крадливо дясно племе.Съставено е от аругантни и алчни хора.Заграбили БГ и продължаващи да грабят.

268

не ревете другари!

преди 12 години

На балотажа в недела 30.10.2011г.Плевнелиев-56,45%Калфин-22,13%Социалогическа статистика на 3120000човека. АЛФА/БЕТА/ГАМА.

267

Бай Йордан

преди 12 години

Естествено магистрали и хубави пътища е от голяма важност за нас, но когато на обществото му липсва най-важното, а именно пари, не знам кой ще пътува по тези пътища. Както се радваме на магистралите, така след има няма година, ще ги дадат на концесия на някоя тяхна фирма, на която ще плащаме такса , нищо че са построени с нашите пари от резерва, после мутрите ще печелят-много ще печелят....с откраднатото от нас!!! Забравих да спомена, че от пътища и магистрали най-лесно се краде и забогатява.......в момента правим пьтища за турските тираджии, викаме им транспортен коридор!На мене това, че няма магистрали не ми пречи толкова, колкото това, че няма достатъчно лудници, и са изпуснали бая луди хора на държавни постове!!!

266

Магистрали, магистра

преди 12 години

Магистрали, магистрали:Какво е построено досега и на каква цена:По време на правителството на Станишев са пуснати в експлоатация общо 122.36 км, като общата стойност на всички магистрали е 545.02 млн. лв. До сегашния момент правителството на ГЕРБ е пуснало в експлоатация общо 66.08 км на обща стойност 397 млн. лв.Цената на 1 км магистрала, пуснат в експлоатация по времето на правителството на Станишев, излиза, че е 4,65 млн.лв на км, а същата стойност за правителството на ГЕРБ се оказва 6.01 млн. лв.Досега не съм пътувал на изцяло изградена от ГЕРБ магистрала, а много пътувам. Явно и дрънканиците на Плевнелиев за ниските цени са ала-бала. То всеки може да прави пътища, като харчи от държавния резерв.

265

Белослава

преди 12 години

Боже господи, хората протестират срещу бандитизмът, дискриминацията и ***, а тоя така наречен премиер наш- магистрали строил, пари за стадиони давал... Борисов или е безкрайно нагъл, или е с тежки психически увреждания! Той просто се е самозабравил, има се за голяма работа и с това просташко държане какво може да очакваме от него. Бойко например предлага, осъдения Лечков за следващ мандат като КМЕТ на Сливен !? Всички интелигентни хора протестират, че един полуграмотен охранител и мафиот е министър-председател на България. Един нискочел екземпляр, един грухтящ банкянски селендур, който казва "докът", вместо докато....... и Конграчулейшън!

264

Nymagi ATAKA

преди 12 години

Za vas ot ATAKA edin SREDEN .Yni Ynev uvolni Siderov vmesto Boiko . Na 2 pari imashe vot na nedoverie kam GERB vie gi podkrepihte . I sega gi ima ***,turcite,GERB,BSP,RZS vas va nyma. Sas podkrepeniyt vot tova zaslujavate

263

МЪКА..А..АА!

преди 12 години

кОМУНИСТИ ОТ ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА,СЪЮЗЯВАЙТЕ СЕ,ЧЕ ГЕРБ ПЕЧЕЛИ!

262

НА КОЛЕДА ПРАСЕ!

преди 12 години

Помним заменките на цървуланковците и подвизите на Гоце. Помним кражбите на Иван Костов участвал в Ран-Ът. Помним как Костов продаде на един другар целия Кремиковци за 1 лев и подари Лукойл на руснаците. Помним лъжите на царя. Помним крадливото му правителсто. Помним откраднатите имоти собственост на държавното военно интенданство. Помним усърдието, с което БСП унищожи българските производители. Помним турцизирането на българина, кражбите, заменките на Доган и ДПС. Помним и как Бойко щеше да върне на държавата заменките, и да вкара крадците от БСП, ДПС, СДС и НДСВ в затвора. Помним как щеше да премахва новините на турски. Помним как щеше да спира руските проекти, как щеше уж да затваря топлото местенце на осветени бивши агенти на ДС БАН. Помним как уж щеше да изпълнява едни 60 антикризисни мерки, а вече година не е започнал още нищо да прави. Помним как унижи Дянков. Как подслушваше Ваньо Танов. Как изведнъж започна да говори като Първанов и Станишев. Да помним и как народа му вярваше............ Ех помним, колко още много помним. Не си мислете, че сте ни промили мозъците!Просто и вашият ред скоро ще дойде. ВСЯКО ПРАСЕ СИ ИМА СВОЯТА КОЛЕДА!

261

Не по темата

преди 12 години

През комунизма инакомислещи са били наричани "народни врагове", а сега им казват "***". Как един и същи тип хора от "народни врагове" станаха "***"? А едни други хора(или родителите им), които са били *** сега станаха "демократи" и дори "народни врагове"??? И ми писна да чета и да слушам за комунисти, *** и комунизъм!! Аз това време не го помня, а вие все за него ми говорите. Минали са 21 години от края на 45години комунизъм, т.е половината! Спрете с глупостите и мислете!

260

Джеймс Пардю:

преди 12 години

Джеймс Пардю: България е като театър, а политиците са бабаити!Организираната престъпност и корупцията са огромен ваш проблем и както през 2002 г., така и сега - през 2011 г. нито един висш мафиот не е арестуван, нито осъден и наказан. Също и нито един висш корумпиран държавен служител. "На мен България ми прилича на голям политически театър. Лидерите ви вдигат много шум, правят се на бабаити* по някакъв проблем, но реално не правят нищо. В един момент се обявяват за победители и минават на друга тема. Това е театър. Не е истинско", анализира Пардю. Той дава "най-скорошния" пример със случката с Лукойл - "политическа драматизация на най-високо ниво. "Много шум и много пушилка, но в края на краищата нищо не се случва. Комбинацията от неуспехите в битката с организираната престъпност и корупцията и налагането на този стил на политическо поведение - някои хора само се преструват, че правят нещо, вредят много на страната ви".

259

ЛАМБО-ДА

преди 12 години

ЕЙ, ХОРА ДА НЕ СЕ ИЗЛОЖИТЕ НА БАЛОТАЖА!САМО ЗА КАЛФАТА,ЧЕ ИНАЧЕ РАЗСТРЕЛ!

258

:))))))

преди 12 години

:)))))))))))) nema takava drijava