14

6

преди 13 години

12Да. Всеки ден от Ориндж Каунти до Надежда...

13

Анонимен

преди 13 години

ами моята кола не е на моето име ;) хах на който е колата на него ли утиват фишовете !

12

до 6

преди 13 години

Колко активно караш? Ходиш с колата на работа ли?

11

aaa

преди 13 години

Ако не те намерят да ти го връчат нищо не плащаш. Инструктираш всички близки да казват, че такъв човек не живее у вас и готово. Ще те намерят на кукуво лято.

10

12148

преди 13 години

кво като имаш "ЗЛАТЕН ЧЛЕН" ?това не означава ,че не си давал подкупи!винаги могат да те изцепят с глоба дори само щото си застъпил непрекъснатата линия така ,че .....и аз доста време спазвам правилника и съм без глоби ама ....за *** съм съгласен!

9

Анонимен

преди 13 години

Борчвор А келеметата като теб не знаят какво са правила за движения по пътищата. И за това ги стържат после от дърветата. *** да видиш в гръцко там мутро-милиционерите как дерат? И там ли Бойко пише актовете?

8

Зевзек

преди 13 години

Това е електронен фиш, а не акт. Получаваш 2 странички - на едната има 4 снимки със зум на номера и шофьора (за да няма после баба ми кара), ведно с информация къде и с колко км си сгазил лука. На другата страница подробно ти обясняват какво, къде, с колко и т.н. си сгрешил, колко е глобата и с колко ще спестиш ако си я платиш в срок. Този фиш пак може да се жали, но практиката в нашата фирма показва, че след като провинилите го получат има-няма 2 седмици макс след издънката всички си плащат.

7

Борчвор

преди 13 години

Мутро-милиционерите на ГЕРБ одират кожата на бедния българин за да си пълнят гушите...

6

Анонимен

преди 13 години

3И аз имам златен талон и всеки ден шофирам активно в София! Не е толкова трудно да спазваш правилата. От 10 години имам книжка и имам само едни бутнати 20 лв (на околовръстното) че минах на червено. А акта може и да не го подписваш, дори когато полицаите ти го съставят. Ако искаш. Само дето ако не го подпишеш глобата е малко по-висока!

5

Анонимен

преди 13 години

ако караш редовно кола няма как да имаш златен талонтея със златните талони дори нямат коли и използват такси или градски транспорт

4

Анонимен

преди 13 години

радвай се че имаш златен талон ;) аз минавам покрай светофарите малко по високо от скоростта която трябва да се движа но все пак няма да правим задръстване а между другото не работят всички камери повечето следят трафика ;)

3

Anonimcho

преди 13 години

Златен талон можеш да получиш с 0 опит зад волана. Виждал съм златен талон да прави 3 леки ПТП за една минута на 2 различни коли (без да паркира, а в движение). Не преувеличавам.Иначе този електронен фиш как се получава? По пощата ли?Имат ли законно право КАТ да ти направят акт ако не си получавал покана и съответно не си се явил да гледаш камерата? Без подпис, съгласие или свидетел не би трябвало да може.....

2

До 1

преди 13 години

Как го изкара този златен талон? Преполагам че през повечето време не си шофирал! Минавам по средно 160км градско и просто няма начин да караш без нарушение! Ето вчера си бях забравил талона за автомобила но полицаите просто не ме глобиха!

1

афд

преди 13 години

ЧИСТ СЪМ ИМАМ ЗЛАТЕН ТАЛОН ,ТОВА МИ СТРУВАШЕ МНОГО КЛАКСОНИ И ПСУВНИ ,НО НАКРАЯ ГО ВЗЕХ СЕГА СЪМ ДОБРЕ А *** БЕЗ СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ПРАВОУПРВЛЕНИЕ.