141

Инкогнито

преди 13 години

До 136: Имаме 20 години, през които няма да имаме нужда от БелеНЕ- за 20 години много неща могат да се случат. А ако тогава все още не са разрешени проблемите с реакторите (те са няколко вида ;)) от IV поколение и все още имаме нужда от БелеНЕ, нека строим. Но да строим сега в земетръсна зона ненужен АЕЦ, който не можем да си позволим заради баснословната му цена, само за да може една група хора да си защити бонусите от Драган Цанков 28 - не, мерси. :))

140

Анонимен

преди 13 години

Тия комунисти още са на всеки километър и на всяка комисионна.Щом ореваха всичко значи хубави неща се случват за страната ни.

139

....

преди 13 години

ГЪРЦИТЕ ПРАВИЛНО СА НАПИСАЛИ НА ПРОТЕСТА СИ - БЪЛГАРИЯ СПИ , СПИ УПОЕНА ОТ ГЛАД ПРОСТОТИЯ И БЕЗСИЛИЕ .............. СЪБОДЕТЕ СЕ ТОВА Е ЕКОЛОГИЧНА БОМБА С ФАТАЛЕН КРАЙ

138

Веселин

преди 13 години

много сте се активирали гадни еврео-аталнтически ***!

137

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Тук има по гелми разбирачи в атомната енергия от министрите на ГРОБ!Ей, тиквички, без белене, ще си светите със СВЕЩИ след по-малко от 10 години!Според НЕК!А исткате ли да се отоплявате на торф и ***? Аборигени с аборигени!

136

Анонимен

преди 13 години

БСП нещо се притесниха.Що ли?Откога им пука за природата. Например относно Бургас-Александруполис или АЕЦ Белене въобще не им пука за екологията ни например.На всички ни е ясно че защитават руски енергиини монополи, които им плащат.Продажници долни.И тия ще ми се представят на много заинтересовани за българската природа.

135

do Инкогнито

преди 13 години

Ти представяш ли си колко ще струва този хипотетичен реактор четвърто поколение след като още не са открили подходящите материали от които ще бъде изграден? Та той е изцяло експериментален."As one director of a U.S. research laboratory put it, "fabrication, construction, operation, and maintenance of new reactors will face a steep learning curve: advanced technologies will have a heightened risk of accidents and mistakes. The technology may be proven, but people are not. Ако искаш ще превеждам.

134

ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН

преди 13 години

МОРАТОРИУМ !!!!!!!!!! СПРЕТЕ ЛУДОСТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ - ТЕ СА КУПЕНИ И ВЕЧЕ БОГАТИ !!!!!

133

Инкогнито

преди 13 години

До 122: Колкото до цените на електроенергията от Костовия ТЕЦ - прогнозната цена на електроенергията, произвеждана от АЕЦ БелеНЕ, ще е около 200 лв/МВтч :)))Или това не го пише в руските брошурки? :))

132

Уточнител

преди 13 години

изтече съобщение: "ШИСТОВ ГАЗ НЕМА!Другари не вервайте шистов газ в България немаА ако има, дълбоко е и не може да се извадиАко се вади, ще е толкова мръсен, че нема даможе да гори и ще ни изтрови Ако не ни изтрови и гори не става, защото го вадят американци душманите на МатушкаА какво ще правим без Русия, ние децата и внуците роднините и приятелите на АБпФК? Да умирамеот глад Да, ама НЕ! Тази власт с каквото я взехме стова ще я дадем Да живей Русия! предай нататък"- край на с.

131

БившКоренякСофиянец

преди 13 години

Явно ГЕРБ са останали само с 3-*** коментатори-*** и те са от най-тъпите! Повтарят едно и също коментарче почти без вариаций ... Ей, това тиквите са, много кухи!Та за шистовия газ, аз лично съм против! Докато има кой друг да си съсипва природата и да но го доставя, аз съм ЗА, когато на другите им свърши, и ние няма от кой да си купим, тогава да си ризкуваме малката държава!Експерименти с нас, САЩ да не си правят!Уорлик е политическа *** а Бойко е неговата ***!

130

Инкогнито

преди 13 години

До 122: Ако говорим за България - ми нека почакаме 20 години да се развият технологиите. И без това според изчисления на НЕК в следващите 20 години (песимистична прогноза) няма да имаме нужда от нови мощности. Хеле пък от бомбата Белене. :))))А ако си направиш труда да прочетеш малко по-назад, ще видиш, че изобщо не съм споменавал извеждането от употреба на АЕЦ Козлодуй. Говоря за мораториум върху изграждането на нови мощности по 40-годишна технология. ;)

129

Анонимен

преди 13 години

БСП = предатели, курумпирани служители на РусияЩом заемат тази позиция, значи точно обратното трябва да стане.

128

Анонимен

преди 13 години

С Русия няма прокопсия.За нас де.

127

Анонимен

преди 13 години

123 да така е, а американските ги защитава губернатор Ворлик

126

Spit на всички

преди 13 години

Вземето попрочетете какво се е случило след добива на шистов газ в щатите тапаци ще ни уморят от глад и болести ако и това ни дойде на главата ...

125

Анонимен

преди 13 години

Явно глупаците никога не свършват.Явно партийните пристрастия отново вземат връх.Тези защитници на шистов газ защо не вземат да прочетат нещо по въпроса а не да повтарят като папагали това което е казал предизборният щаб.Това си е направо продажба на националните интереси.Навремето така ни убеждаваха да продадем БТК на Вива венчърс .Ама кой спечели дали държавата?

124

Анонимен

преди 13 години

Я изчезнете бе социалисти смотани...Искаме енергиина независимост и шистов газ. Толкова.Не искаме да купуваме енергоносители от Русия. Достатъчно дълго купуваме от тях.

123

Анонимен

преди 13 години

БСП защитава само руските национални интереси.По-големи предатели от тях няма в цялата ни история.

122

дзвер

преди 13 години

Едно е да искаш, друго е да можеш и трето и четвърто е да го направиш.На теория даже не е лесно.Да спрем АЕЦ-а (и да не строим нов) още на Нова година и да "надуем" ТЕЦ-овете та да имаме ток.То нали Кремиковци спря и има квоти за парникови газове за пет-шест години.Но спонсора на Костов продава на 146 лв. МВт, а ТЕЦ- на 67.А някои ТЕЦ-ове ще бъдат затворени(и те имат срок за работа).А за ВЕИ-от 6 г. наблизо правят измервания и самия ивеститор не е доволен от резултата.