174

...........

преди 13 години

zashto spriaxa da govoriat za misho birata -za cigarite ? ima 2-dve edinstveni televizii v bg - kanal 3 +skat !!!! drugite odavna mai sa partiini visokogovoriteli!!!!

173

до Ruja

преди 13 години

Да, само където по улиците масово щъкат червендалести мъже-набитаци по 160-170 см, които са с доста *** загар. Ако искаш да ми кажеш, че не са българи, значи отдавна сме *** държава!

172

UK

преди 13 години

Хайде бе анонимният от 148,154,159,163 и 167. След толкова въртене и сучене май ще си признаеш че си турчин. Погледни заглавието на статията и си свери коментарите. Какво общо има как изглеждат българите и българките?

171

Анонимен

преди 13 години

Пълни *** и подкупни мишки са социолозите и измислените им агенции!Ако това наполовина е вярно за ГЕРБ и БСП, в тази държава наистина живеят душевно болни!

170

Анонимен

преди 13 години

Част от една интересна статия от 2009 г. Прочетете я, пък си правете сметката, колко "коректни" са прогнозите на Янова! Просто се набива на очи разликата в рейтингите на Яне тогава и сега! Явно някой е спрял да плаща....Според МБМД за по-малко от два месеца Янев си увеличил рейтинга почти три пъти и в началото на месеца е с 20.7% подкрепа, което му отрежда четвърто място след Бойко Борисов /46%/, президента Първанов /42%/ и Станишев /23.4%/. Социоложката твърди, че "РЗС спира развитието на останалите десни партии. Партията на Янев има положително прогресивно развитие, за разлика от Атака, например, при която няма никаква динамика на развитие. Битката между десните партии е на кръв толкова, колкото тази между ГЕРБ и БСП.В този социологически рекорд има нещо крайно смущаващо, защото в същото време партията на самия Янев получава едва 2% одобрение, което си е направо стряскащо като диспропорция. В същото време Янова не се ангажира дали новата звезда на политическия хоризонт ще изведе партията си до Народното събрание. Ами как така при този главозамайващ рейтинг?!Като разгледах внимателно проучването си спомних някои твърде смущаващи факти около агенцията и конкретно за шефката и` Мирослава Янова-Радева. Те блестят с отчайващо грешните си прогнози в последните години. Спомняте ли си местните избори във Варна през 1999 год. Тогава СДС на Костов извади там за кандидат за кмет печалната фигура на Добрин Митев. Акумулираха се гигантски средства за местни избори, непознати за нашите мащаби. *** на кампанията му бе същата Янова, която до края на кампанията твърдеше, че Митев печели убедително, но прогнозите и` се сгромолясаха Кирил Йорданов отвя фаворита Митев, но МБМД си прибра хонорара. Говореше се, че надхвърлял 300 000 долара.Следващата уйдурма със социологически привкус на Янова-Радева бе през 2001 год., когато на парламентарните избори прогнозира, че ОДС печели със сигурност, втори щели да са БСП, трети ДПС, а НДСВ кретали последни. Резултатите в действителност: НДСВ около 50%, ОДС 19, БСП 18 процента и така нататък.А да си спомняте, че същата социоложка и агенцията и` наливаха до последно вяра на Петър Стоянов, че печели втори мандат срещу Първанов и Богомил Бонев?! Резултатите и прогнозите отново се разминаха драстично.

169

Анонимен

преди 13 години

Наистина нашите мъже приличат на гърци и турци - *** и нечистоплътни са като тях!

168

Анонимен

преди 13 години

Такова вадене на кирливи ризи ще падне между кандидатите в предизборните дебати, че фаворитите няма да спечелят нищо!

167

цър-пър

преди 13 години

до: 171А специално Петър Стоянов не мога да го понасям тоя надут пуяк. Добре, че го обраха ! Злорадствам !

166

Nie

преди 13 години

E,haide stiga gluposti ve4e 4e i na men mi pisna,no dano se kandidatira ta da sme savremennici na na4alto na kraq na GERB

165

до 170

преди 13 години

Повечето нормални българи са по чужбина, тук остава предимно утайката, затова!

164

Анонимен

преди 13 години

Той и Петър Стоянов според проучванията щеше да изкара втори мандат...

163

БГ политици

преди 13 години

Добре, де ама защо поне веднъж не почнат да промотират някой нормален човек за политик в България - все налагат някакви *** и нечистоплътни индивиди, а има толкова нормални и свестни българи? Все едно нарочно ни пробутват утайката.

162

Анонимен

преди 13 години

ИЗСЛЕДВАНЕТО Е НАПРАВЕНО В ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ!

161

Защо не Плевнелиев

преди 13 години

Доколкото зная, работата на президента е да се грижи за страната, да служи като коректив на изпълнителната власт, т.е. на правителството, а не да се прави на мачо. Н.Саркози се опита да се пробва като такъв, та се наложи френската авиация да бомбардира суверенна страна, за да го отсрамва. Ама французите поне си имат авиация, а ние - я събрали 2-3 ескадрили годни самолети, я не. Затова си избрахме президент от Сирищник, а не наперен политик от София или Филибето.

160

Анонимен

преди 13 години

Е как няма да са българските мъже червендалести, предимно ниски и набити и ***, с кръгли лица, като българките 5 века са се таковали с ***, а както знаем българката е шавлива и харесва чужденци.

159

Анонимен

преди 13 години

България не е Европа, а Европа не е Света! Ако си мислите, че на някой по света му пука за гетото България, жестоко се лъжете!

158

UK

преди 13 години

А бе как е времето днес в България? Че някои като 154 ми изглеждат слънчасали. Не се умори да характерезира българите и българките.

157

Анонимен

преди 13 години

Българките взеха да се женят за чужденци, защото като се отвориха границите разбраха, че българският мъж нито е толоква красив, нито е толкова богат, нито пък е толкова надарен, колкото се опитва да се изкара. Беге мъжете вече не се котират просто, докато българките където и да идат са харесвани. Това е истината, всичко друго са празни приказки.

156

Petar

преди 13 години

14 см - гордостта на масовия българин.

155

Анонимен

преди 13 години

бойко с теб сме