206

Анонимен

преди 13 години

204Разбрахме те! Предлагаш гладуващите 2/3 да ги уморим от глад в името на твоята безсмъртна теория:)

205

Анонимен

преди 13 години

199 обобщи възраженията на опозицията.

204

AHA

преди 13 години

Ето това се нарича бананова държава с бананово възпитание.Някои държави вече имат по 100 АЕЦ тихом мълком си ги строят,тук в БГ за 2 реактора всичко вдигнаха във въздуха,като че ли ще правим чудото на света.И селяни с основно образование което хабера си няма от атом тук коментира.Оставете на политиците да решат.HSBS е сигурна банка извън евро зоната и шенген и няма да приеме този проект ако Белене няма переспектива

203

Анонимен

преди 13 години

А на Бойко не му е лесно! Ако построй Белене - защо го е построил! Ако не го построи ще питат защо няма ток:)))) Абе! Българска му работа!

202

Анонимен

преди 13 години

Чиста и красива България ще има,когато не си изхвърляте *** от терасата и по улиците!

201

Малко воля!

преди 13 години

Хора! Защо не опитаме под друг ъгъл? Правим усилия, отказваме се от АЕЦ Белене /поне!/, инвестираме само във възобновяеми източници на енергия, търпим лишения, скъпо е, няма да се видят веднага резултатите и т.н., както ни шепнат големите ядрени специалисти. Добре, да теглим чертата: сега не търпим ли лишения, не гладуват ли 2/3 от нас, няма ли да искат все повече и повече за да платят за Белене? Какво има да губим? Поне след усилията децата и внуците ни ще живеят в чиста и красива България!

200

Анонимен

преди 13 години

Турците искат да строят АЕЦ на 10 км от нашата граница.Как ще се защитите от евентуална авария там?Като затворим Козлодуй и не строим Белене?

199

крива му пътечка

преди 13 години

Който се сърди на Борисов, прав му път! - а на Бойо - крива му пътечка до... под кривата круша... Лошото е, че всички ни води натам, а не вземе да стане по-самостоятелен!

198

Анонимен

преди 13 години

199Леко бре! Ще се гътнеш, че т.н. народ не ти оценява гения:))))

197

Анонимен

преди 13 години

Още през 1936 година аржентинският художник Бенджамин Солари Паравичини, освен нашата Ванга, е предрекъл, че човечеството ще загине от радиация, в резултат на атомни взривове. Сегашната трагедия в Япония е пресъздадена в негова картина "Япония", където е пояснил, със забележка, че голямата "Ф" ще се взриви /Фокушима 1"/.

196

Анонимен

преди 13 години

вие сте *** Офце след като траете още Маука Борисов и неговите Простотий *** Смахнатия *** Народ ДОЛНА ЗГАН ***!!

195

do 197

преди 13 години

Ей будала,това го кажи на Обама които има 120 реактора.Ама май тия твои чудовища са най силните в света.Бегай за турция и не си губи времето тук.Българите искат Белене ТОчКА

194

Анонимен

преди 13 години

"В резултат на нея и най-вече на стронция ще се раждат чудовища, от растителен и животински произход, в утробите на жените ни!"Верно! Я гледай какъв си се пръкнал! Или Чернобил или Козлодуй са отговорни за това!

193

AHA

преди 13 години

do 194Да но предпочитаме да ни радиират нашите Козлодуй или Белене от които ще печелим отколкото или от румънската или турската.То радиацията може да дойде и от Фикушима,или и ти си прекалено *** та ще кажеш че нашите митничари ще спрат радиацията на границата ни.Наивен народ дори ***

192

Анонимен

преди 13 години

Зов за завръщане!

191

ор

преди 13 години

До 158 Ана, Радиацията убива хората. В резултат на нея и най-вече на стронция ще се раждат чудовища, от растителен и животински произход, в утробите на жените ни! Аз не искам болно поколение! Енергията е важна, но живота, е по-важен.Човешкият труд е силата, а ел. енергията средството. АЕЦ не са незаменими енергийни източник, а дори вредни, опасни за човечеството! Франция имала много АЕЦ, всяка коза, за свой крак.

190

дзвер

преди 13 години

Какво обгазяване?То в Ст.Загора е рай.Друго си е да виждаш какво дишаш.Голям кеф е за хората в Обручище да се напукват къщите им.

189

Анонимен

преди 13 години

ТЕЦ-овете Марица са продадени на американците от Костов.Това е едно демократично обгазяване,така че търпете!

188

Анонимен

преди 13 години

Някой да каже за постоянното обгазяване от ТЕЦ-овете.Защо го търпите?

187

Анонимен

преди 13 години

КОЙТО Е ОТ СТАРА ЗАГОРА ДА КАЖЕ ГОТ ЛИ МУ Е ДА ГО ОПУШВАТ РЕДОВНО!