17

Анонимен

преди 13 години

tazi 4afka kvi gi izmislq tuk kato raboti6 po dogovor rabotodatelqq e dlujen da ti plati i zdravnite i socialnite.

16

Анонимен

преди 13 години

Тая няма ли най-после да пусне кокала -да излиза в "заслужена"пенсия,все пак е над 62 годишна.Какви са тия нейни приумици,цял живот се осигуряваш,а ни болничен ,ни пенсия получаваш.Ами то така и ще бъде-нали трябва да има фонд да й плащаме" неползваните" отпуски!

15

Правилно

преди 13 години

Полицаите, военните и всякаква *** държавен служител в Тунис да им плащат болничните ...

14

Анонимен

преди 13 години

Споко! То за едни детски сега обикаляш една седмица:) Иначе хубаво ама какво правим ако работодателя ги удържи, пък не ги внесе:) Да го духа наемника, който е без вина:)))))) Да е.. и скапаната държава! Изрядният винаги е виновен! Като този дето пресече на зелено и го блъсна Бог Аню, който пресече на червено:)

13

10

преди 13 години

как къде ? там дето потъват и национализираните чстни осигурителни фондове, в бездънната яма на бюджета, на никой не му пука ти дали си болен, мри си ако искаш, системата иска просто пари, пари, и нишо друго

12

Анонимен

преди 13 години

Не само за болнични, а за всякакви социални плащания е нужно да има по-строги критерии, вкл. и за здравеопазването!

11

ДО op

преди 13 години

ВСИЧКИ БОЛШЕВИШКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ МЪРЗЕЛИВИ ТЪРТЕИ САМО ИСКАТЕ...А КАКВО СТЕ ДАЛИ...НИЩО...НИЩО....

10

има нещо

преди 13 години

тотално сбъркано... работиш 20-25 г., изведнъж, без да зависи от теб оставаш без работа 1-2 г., после почваш пак, и си по-зле и от новобранец, трябват ти 10 месеца, за да можеш да ползваш платени болнични... и къде са отишли всичките осигуровки от предните години ?

9

Анонимен

преди 13 години

ПРАВИЛНОООООО....ЩО АЗ ПЛАЩАМ МОИТЕ ВСЕКИ ЩЕ СИ ГИ ПЛАЩА...ЗАЩО ДА МУ ГИ ПЛАЩАМ АЗ

8

Анонимен

преди 13 години

Тая гърчава скакалджа на снимката заслужава едно хубаво тричане и да излезе в болнични за месеци наред!

7

ор

преди 13 години

Аз пък искам социално - осигурителната система на Ал.Стамболийски, или в най-лошия случай, тази на Тодор Живков! Но не сегашната на Борисов и по-предната, на Костов!

6

Анонимен

преди 13 години

"Такава била практиката в държавите членки на ЕС, както и в Сърбия, Тунис"Абе тия нормални ли са да ми дават за пример Тунис???? Ако искате да сме като Тунис, излизаме на революция и ви ебаваме мамицата отвсекъде.Аман от крадлива пасмина! А ония промени в изплащането на болничните, нали бяха до края на 2010???????? ЗАЩО ОЩЕ Е ВАЛИДНА ТАЯ СИСТЕМА???????????????

5

rabote6t

преди 13 години

А аз с какво съм виновен, че моите работодатели не ми плащат осигуровките и няма механизъм в държавата, който да ги принуди да ги платят?

4

хм

преди 13 години

не виждам нищо ново... май не си е върши по-скоро работата ведомството, което би следвало да следи за това

3

2011

преди 13 години

И какво правят служителите ако работодателите не са плащали осигуровките? Въпроса ми е по скоро риторичен! Я по -добре си ходете щом не можете да се справите с тези фирми! ...........Излизайте на протест!...Стига манипулачии!!!

2

Анонимен

преди 13 години

*** С ТИЯ БОЛНИЧНИ !!!!!!!!Така разсипахте системата, че вече като се разболея си пускам отпуск. Няма да се очудя ако след 3 год. ни обявите за най-здравата нация в Европа, щото болничен взимат само 3% от населението. *** *** сте ненаяли се!

1

Анонимен

преди 13 години

Ама сега не е ли така? Досега плащахме болнични на хора, които не са осигурени? Нема такова животно. А аз чакам да се оправим като държава.