156

Грую

преди 13 години

Цецо лъже като долна кирка. Всяка година в последните 10, загиналите в ПТП са около и леко под 1000. Справка - гугъл.

155

Анонимен

преди 13 години

като го гледам тоя, той е жертва на производителите на кондомите, които са ползвали майка му и баща му

154

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

153

Анонимен

преди 13 години

А на бас, че повечето катастрофи в България стават от несъобразена скорост, не преценяване на обстановката при каране , задминаване , високо самочувствие на професионалист съчетано с ниско покритие и умение

152

Автоинструктор

преди 13 години

Физкулт-Ура, за плешивата глава!Подкрепям кампанията Ползвай колана. Спаси живота!"Добавям: "Ползвай ГЕРБ. Купи 6 апартамента и министерски пост"! Бъди изтривалка на Бойко Борисов!

151

Анонимен

преди 13 години

Ужас.Тези като кажат че ще намаляват нещо, същото нещо се повишава с пъти. Цецко ти опандизи дещо намери и ненамери престъпник в БГ, живееме спокойно на отключени врати та само това остана(не че не трябва да се вземат мерки, но по-добре Цецко да не пипа)

150

Akcia

преди 13 години

Kill a Graver ( Grobadjija ), save a Bulgarian child!

149

oo7

преди 13 години

Кой ща търпи до 2020г ве ***

148

Чопър

преди 13 години

Само с глоби и операциши не се постига ,г-н Цветанов! Голи приказки,лоши пътища,извън от републиканската мрежа,дупка до дупка- на наполовина ще ги смъкнеш още с увелчаването на горивата,бедността и молива.Даже камерите на МВР излязоха незаконни .Продължавай-срама нямаш!

147

Само Герб

преди 13 години

Слагайте си коланите, че кортежа на Бат Бойко като мине да няма пострадали...а и такива като Йоско и т.н., на тях не им са нужни колани...

146

Кога ?

преди 13 години

Кога ще има поне един акт за шофиране на личното МПС от полицай без колан ? КОГА ???

145

Анонимен

преди 13 години

Този път вярвам в казаното от министъра. Повярвайте и Вие, защото до 2020 г., половината население ще е мъртво от повишаващите се цени на всичко, а другата половина ще е избягало зад граница, нейде из ЕС. Първата истина от ГЕРБ!

144

Този лъже !!!

преди 13 години

За 2010 г. имаме 1000-1100 човешки жертви от пътнотранспортни произшествия. Това е голямо спадане на загиналите от пътнотранспортни произшествия."ЛЪЖА, Абсолютна и нагла лъжа ! Загиналите по пътищата са между 900 и 1200 от 20 години насам. Няма никаква промяна !ТОЗИ ЛЪЖЕ ! Но пък и кой ли вече му вярва ?

143

Анонимен

преди 13 години

Ако не си сложа колана , аз съм застрашен.Това не представлява опасност за другите участници , но ако пътя е с дупки като швейцарско сирене - дали е така?!

142

Иван Иванов

преди 13 години

И като наложат това и като вълшебна пръчка ще спрът да мрът хора. Да бе да. Първо да оправят пътищата, та да няма слалом между дупки!

141

Василев

преди 13 години

Ай на бас , че причината за половината катастрофи е лошите пътища и корумпираните полицаи!

140

Анонимен

преди 13 години

Като не искате гадното правителство да ви дере кожите с глоби, не е ли най-лесничко да си слагате коланите? Или вие сте тарикати над закона, и за вас той не важи?

139

до Реалист

преди 13 години

Нищо де, вие на Позитано и без това си копирате драсканиците под всяка статия по няколко пъти. Споко, ще ти го плати онбашията коментара, не се оправдавай.

138

Анонимен

преди 13 години

Аз пък да попитам , защо вината за многото жертви на пътя се търси единствено и само от водачите?Защо никой не иска да обърне внимание на безобразното състояние на пътищата ,които са буквално опасни с множеството дупки , износен покривен слой , липса на каквато и да била маркировка ? Магистралата към Гърция например , е потънала в пясък след снеговалежите и никой не иска и да знае ,че дори и да се движи кола с допустимата максимална разрешена скорост , всеки завой крие опасност от поднасяне.

137

Реалист

преди 13 години

Това беше за другата статия ...