62

Анонимен

преди 13 години

Хайде госпожа вземи си детето и се прибирай в Македония,че ми писна от разходи.Разни бежанци/тарикати/хрантутим,самолети летят к"ат гламави напред назад.Аман.

61

:-)

преди 13 години

Все пак се пребори за детето си.

60

ТЕРВЕЛ

преди 13 години

Браво за одлуката на судот. Во Македониа е има 1 *** помалку. А вие Бугарите, воспитате го курвичето по ваш терк, за да израсне во модерна бугарско-европска ***. Поздрав од Македониа. И ДА СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ ,А от македонските девоики по големи к.... няма да знаш от мен

59

Антички Македонец

преди 13 години

Килере,момче бугарче.И мене ме тормозат во сопствената држава,за разни глупости...По мое Спаска ке си ги добиеше родителските права и без добро познатиот циркус,ама УДБА замеша прсти..Нека се живи и здрави со керкичка и...Запамнете еднаш,во Македониа нико не ве мрази

58

Fansi

преди 13 години

Много се радвам за Спаска.Крайно време беше.:))Радвам се,че има добър завършек.Българка достойна за уважение.

57

Килъра

преди 13 години

хахха тия дето се пишат македони са много глупави.Какви *** те гонят бе по света има 2 милиона българи и много от тях са преуспели в живота и още 7 милиона в България, които живетя много по-добре от вас а вас шиптарите ще ви научат на обноски :)

56

Килъра

преди 13 години

Антички Македонецжената е била подложена на тормоз от всички и са се чудили как да направят така че да влезне в затвора и само ще ти кажа,че с отношението на македонците към България като ви запукат шиптрарите и един човек от България няма да ви дойде на помощ.Всеки може да се определя какъвто си иска,но е много грешно от ваша страна това отношение към България!И за това и не само за това след 15 години няма да има такава държава Македония а след 50 години македонци няма да има!

55

abc

преди 13 години

Абстрахирам се от македоно-българските спорове /все едно е да се каже и българо-българските :)/ и желая на жената да е много щастлива заедно с дъщеря си, да се обичат и гледат спокойно!

54

Анонимен

преди 13 години

43 е еманация на титомакедонизма -вулгарност,изключителна простотия и простащина,тотална неграмотност,безскруполна наглост,жестокост,расизъм,непознаване на историята,невладеене на чужди езици/освен сръбския/***,който не може да прочете в оригинал нито един документ защото са на книжовен български,но твърдящ,че написалите ги са "етнички",***,който се дере на паметниците и гробовете на македонските дейци,че имало още много "*** или болвари"/от болва-бълха/за коление,импотентен ***,зомби!

53

Антички Македонец

преди 13 години

Не се пенаваите на моот ник неим толко де...Се трудам да обаснам неко работи околу Спаска

52

Хеопс

преди 13 години

Сега македонецо ще стане панаир, прибирай буцефал в конюшната и се скрий отзад.

51

пак иван

преди 13 години

...допълнение на коментар 47. И запомнете-никой македонец не заслужава добро от българин. Никога не сме получили нищо добро от тях, а докато продължаваме да отговаряме на лошото с добро, те ще продължават да ни се присмиват. Нищо добро за тях-никакво БГ гражданство, ник'ва подкрепа за ЕС, никакво образование в БГ. Макетата са най-долните псевдо-националисти в света. Още малко ще се окаже, че освен Александър Македонски, и Гарибалди, и УДи Алън и Уил Смит са македонци. ХА-ха

50

Антички Македонец

преди 13 години

Килъра-грешка си.Спаска беше во затвор заради непочитуване на судска одлука,донесена од основен суд Гевгелиа,а не заради бугарското си самосознание,асно ли е..?

49

Килъра

преди 13 години

Според мен българското правителство трябва да осигури жилища и работа на всички,които се чувстват част от българия,а сърбоманите да бъдат оставени заедно с шиптарите и слд най-много 15 години тази държава ще е част от Албания даже 15 години са много.Няма смисъл хората с българско самосъзнание да стоят там и да се надят на чудо

48

Анонимен

преди 13 години

Демография на Македония: 1 Милион Албанци, 800 хил българи, 100 хил ***, 100 турци. Да си прибираме 800 хиляддите и друготе да се оправят. Не ни трабва тази земя така или иначе нищо няма.

47

Килъра

преди 13 години

Антички Македонец, според мен Спаска беше в затвора, защото публично е опровергала факта съобщен от македонските учени, а именно,че древноегипетската цивилизация всъщност е македонска,а след Фидел Кастро македонските учени доказаха,че и Айнщайн и Гагарин са с 90% македонска кръв!Да живее Веилика Македония-бъдещия покорител на Марс!

46

Анонимен

преди 13 години

До Македонец, няма да казваш поздрав от Македония, че това е много обширно понятие(Област в Бълагия, Гърция, Бивша Югославска Република Македония) тъй че ще казваш. Поздрав от западна България. МАКЕДОНИЯ Е БЪЛГАРСКА!!!

45

иван

преди 13 години

Слагайте минуси колкото искате на коментар 43, за да оправдаете безсилието си. Македонците ни МРАЗЯТ(и заслугата за това в голяма част е на сърбите, които промиват тъпите маке-мозъци) и сигурно и те самите се чудят и се присмиват на глупостта ни българска да им правим добро, и да си мислим, че сме едно. Който си мисли подобно нещо, явно никога не е бил в македония(нарочно с малко м)-отидете, и кажете на първия срещнат, че е българин, и гледайте какво ще стане

44

Tur4in

преди 13 години

Ми сега кво? Ония плезиозаври от СКОТ тв ще си изхрупат ташаците от ят че няма за кой да лаят. Инак таа ке я побараме во некой турски сериал, има арни очи :)

43

Анонимен

преди 13 години

Македония значи България,няма смисъл да се караме защото всички сме българи