154

Анонимен

преди 13 години

152 - Прав сте! Лошото е, че аз като видя лекар на пешеходна пътека и без да искам натисна *** за газта, че го поомачкам и той почине, дали ще получа за шофьорска грешка присъда например от 800лв!Въпроса не е само в грешката, а и след това какво се случва!

153

Човек

преди 13 години

Абе,то че има и свестни доктори-има,ама май са на свършване,или избягаха в топлите страни!Тук се заседяха най-мързеливите и най-некомпетентните...Зачестиха нещо "грешките"...

152

pufpaf

преди 13 години

д-р Павка Тревичкова ...

151

Анонимен

преди 13 години

до 147 На коя магистрала практикуваш "свободната" си професия?Нищо ,че не са ти виждали очите,важното е ,че друго ти гледат.

150

Сталин

преди 13 години

Пандел за убииците с бели престилки!!!Няма как да се научат на отговорност и професионализъм по друг начин!!!

149

Анонимен

преди 13 години

Лекарски грешки не стават само в българия. По цял свят се случва. Има случаи на забравени метални инструменти в стомаха на пациент след което развива некроза и едва го спасяват.

148

Анонимен

преди 13 години

Най-лошото е, че такива лекари ще се срещат все по-често, добрите лекари които наистина са учили за това и работят със сърце са вече или пенсионери или пенсиониращи се...следващото поколение ще ни разкатае фамилията, имайки в предвид на какво ниво е образователната ни система и как се взимат изпити във ВУЗовете ..

147

Анонимен

преди 13 години

148 - Има, да! Но ако неприкриваха колегите си щяха да са най-тачените в БГ! Но те предпочитат да ги ругят групово!

146

Анонимен

преди 13 години

ONLY IN BULGARIA

145

Анонимен

преди 13 години

Има много добри и можещи лекари. Не е правилно те да плащат за грешки на небрежни колеги.Да са живи и здрави истинските бг лекари!

144

Анонимен

преди 13 години

141 - Да! *** съм! Свободна професия съм и имам много клиенти! Работил съм в Англия, Норвегия и Русия! Чувствам се превъзходно тук! Като изключим,у че превеждам пари на доктори, които от 20 г. не са ми виждали очите:)А иначе вашия интелект е поразяващ! Дори изразните средства за красноречиви затова:)))))))))))))))))

143

ВИП

преди 13 години

Лекарите които коментират тук да не се правят на обидени защото аз лично съм била свидетел как пациент се оплаква от едно,но го приемат с друго заболяваме защото се плаща повече от касатаи накрая като започва да идва пациента на превръзки става цирка..едно пише по документи,а пък то друго излиза..

142

51624

преди 13 години

Преди години по БНТ бяха давали подобен случай, но проблема бе на крака на пациента, мисля скъсано сухожилие и като го поставят на леглото в операционната, го завъртат по очи и оперират здравия крак. Даваха човечеца след това... Кошмар какво са шили след като е нямал проблем, а наи-интересното е, че самият пациент след интервенцията е установил лекарската грешка!

141

тарикат

преди 13 години

До 135 извинявам се за пропуска

140

Анонимен

преди 13 години

141Тарикат си, а не си обозначил дори към кого е предназначен поста:)Дали си такъв тарикат! Вече се съмнявам:)

139

Анонимен

преди 13 години

до 137 Добре,че си напуснал България.Сега животни ли спасяваш ,или само собствения си ***!Не се връщай!Така ще има един некадърник по-малко!!!

138

tarikat

преди 13 години

Ти си изключително *** човек.Ходил ли си някога през живота си в чужбина?Да не мислиш ,че се берат парите от дърветата там ,знаеш ли как се бачка?Работата няма нищо общо с тази тук,макар и да работя по специалността си.Почва се всичко от 0 ,но *** като теб трябва да говорят глупости по форумите ,понеже явно си некадърен и само драскаш глупости на изуст

137

Така !

преди 13 години

Аз предлагам всички болници в България да се затворят, лекарите да се пратят по строежите, западна България ще се лекуват в Македония и Сърбия, северна и североизточна в Румъния, и южна България в Гърция и Турция ! може малко по-скъпо да излезне, но ще сте сигурно че като отидете да ви вадят сливиците, ще извадят точно тях, а не топките ви да речем...баси пародията на държава сме ..

136

Анонимен

преди 13 години

137Хубаво си направил! Бълтарите имат шанс без теб!

135

Анонимен

преди 13 години

132Може и да си караш GLK-то, но от това по-умен няма да станеш:)И на чужд гроб не се плаче, защото не се знае как е разположен трупа:)Разваме се, че си щастлив! Твойте пациенти тук също са щастливи! Все пак са оцелели без теб:)