268

Big57

преди 13 години

Имам вила близо до София. От две години не се е мяркал инкасатор. Водопроводът е построен с наши средства и ВиК не си е мръднало пръста да направи каквото и да е освен да ни препродава скъпо вода, която купува от държавата за стотинки. Всеки месец по тяхно усмотрение ни начисляват по няколко кубика вода, независимо дали се ползва или не, след което на края на годината имат НАГЛОСТТА да ни звънят по телефоните, и да ни съобщават, че сме "длъжници" и ни начисляват лихва... Къде блее ДКЕВР?

267

аз

преди 13 години

а ако всички станем нередовни платци.....????

266

ivanovbg

преди 13 години

Само не мога да разбера защо ние като редовни платци на ВиК трябва да плащаме на нередовните такива. Значи едни ще могат да плащат, други не. Щом е така и аз няма да плащам за вода.

265

Анонимен

преди 13 години

Водните монополисит първо да ме хванат за водомера и чак тогава ще им платя такса водомер!

264

Анонимен

преди 13 години

каква такса водомер бе пичове.водомерите са наша собственост.да плащам данък на моя собственост.електромерите са собственост на енергийните дружества.абе вие ептем на балами ни правите.

263

калина

преди 13 години

долу монополистите, на протест, ало малооумните има хора с 250 лв.заплата и 180 лв.пенсии

262

КАК

преди 13 години

някой *** квартал да си ПЛАЩА РЕДОВНО ВОДАТА!!??ПИТАЙТЕ ДОН ЦЕЦИ ПРИЯТЕЛ НА ПОМИЛВАЛИЯ ГО *** СЕДЕФЧОАЙДЕ КЮЧЕЦИ ПРЕД НДК-ТО

261

уффффф

преди 13 години

Пловдивското ВиК плаща по 70000 на месец за охрана. Да ти имам проблема - загуба от ниски показания на водомерите. Не, че не си ги избиват двойно тези загуби с надписване на показанията. Такса водомер - за какво? Не стига, че аз си купувам водомера, ами и ще ме таксуват за това??? Ненаядоха се хрантутници. А на манговците дали ще започнат да ги карат да си плащат? А Боко и комисиите къде спят? Къде останаха предизборните обещания за проверки и корекции на цените? Е, те се коригират, ама на горе

260

жалко

преди 13 години

за съжаление И тези управляващи показаха, че бетонират традицията - ЗАРАДИ ЕДНА БЪЛХА, ДАЙТЕ ДА ИЗГОРИМ ЮРГАНА!Това доказва невъзможност за вземане на държавнически решения и мерак за лично облагодетелстване и обслужване на фирмени интереси. В невъзможност са И тези управляващи да се справят с некоректните и закононарушителите, поради това съдират кожата на почтения и коректен гражданин....Друга тема е, че той гражданина все си трае

259

udo

преди 13 години

Хора разберете -ПРОБЛЕМЪТ Е ***!!!те нямат водомери и не плащат НИЩО!!ЗАГУБИТЕ ГИ ПЛАЩАМЕ НИЕ НЕ ПОЛИТИЦИТЕ !!СКОРО ИДВАТ ИЗБОРИ И *** СЕДЕФЧО ПАК ЩЕ ИМ ОБЕЩАВА БЕЗПЛАТНО ТОК ВОДА И ПОМОЩИ!!!ТОВА Е-НИЕ ХРАНИМ ВСИЧКИТЕ *** ИЗАТОВА ЦЕНАТА НА КОНСУМАТИВИТЕ СА ЗА НАС А ЗА ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ ОСТАВА ДА КРАДЪТ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ

258

Анонимен

преди 13 години

Решението е и редовните да спрат да плащат.В крайна сметка не съм длъжен да плащам харчовете на разни ***.

257

Лясковец

преди 13 години

ВиК дружествата и електро-разпределителните дружества/друг е въпросът,дали последните трябва да съществуват/.продават някаква стока,в случая вода и електроенергия и затова използват съответните измерителни уреди,които трабва да бъдат и са тяхна собственост,иначе те не могат да реализират своята така наречена продукция.В този смисъл би трябвало да се въведе и такса везна/кантар/ в магазините.Ами ,казват търговците,клиенти не идват и на кантаря такса.По голяма глупост от тази има ли,кажете?

256

Анонимен

преди 13 години

stiga be vsqko 4udo za 3-dni

255

Анонимен

преди 13 години

260Няма политически пристрастия!Ако си припознал последното ми изречение като такова се извинявам!Просто исках да кажа, че етносите нямат нищо общо в нарицателното некоректни платци!Там има от всички социални групи и етноси и естествено относителният дял на ромите е най-голям предполагам:)Въросът е в системата1 Монопол2 Законова възможност да калкулира загубите в цената3Това го кара да не се интересува кой плаща и кой не, защото има 2:)Изход-Некоректния в съда и спиране на водата! Това е!

254

Анонимен

преди 13 години

Вместо да искат такса водомер, да вземат лека полека да си ремонтират водопреносната мрежа, че тече като цетка.

253

Глупаци сме

преди 13 години

Отдавна трябваше да се развалят тези договори с водопреносните, газопреносните и електропреносните дружества. Няма никакъв контрол дали се спазват поетите в тях ангажименти. Това са стратегически за всяка страна отрасли и би трябвало да са държавни или най-малкото общински. Но тъй като далаверата е пълна и се плаща където трябва, скоро няма да има оправия. Приватизация = разграбване на народа.

252

е

преди 13 години

Тези ще ни водят към светлото бъдеще докато не ни уморят- вече виждам някаква светлина от другата страна на потустороний тунел....

251

гадове

преди 13 години

хайде комисийката изпълнете им желанието...вие работите за чуждите интереси..ама и герб също замръзяват пенсии и запалти за 4 г. и се вдъгат цените всеки ден..е това какво за 80% от населението..чист геноцид,нямат разлика от предишните управляващи,утре ще искат ни искаи и такса въздух.

250

До знаещия не-ром

преди 13 години

До 225.След като познаваш нещата "отвътре",напиши една подробна статия и поискай съдействието на някоя гражданска организация,за да можеш да я разпространиш по медиите така,че колкото може повече хора да научат онова, което ти знаеш. Ако сам тръгнеш да предлагаш такава статия по редакциите на вестниците,ще се сблъскаш с доста трудности.За *** етнос: Не случайно се правят изчисления относно това, колко ни излиза тяхната издръжка.Нещата ескалират.Политическите пристрастия нямат място тук!

249

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ получи вот на доверие от ИФидосиева, но не и от народа, който плаща скъпите обяди на мутрите.