79

ани

преди 13 години

Не искаме да кажем че станишев или който и да било върши повече или по малко но реално погледнато :-инфлацията е двъцифрена заради сбърканата политика в икономически аспект и постоянните скандали вместо да се акцентира върху облекчаване на бизнес активността и да се създадат условия за растеж постоянно наблюдаваме некомпетентност :В данъчно отношение некомпетентност ,в административно също в управленски капацитети липсват Трайков ,калина вежди целият му екип е плачевен и некомпетентен

78

Анонимен

преди 13 години

Това ли е критерий за можене и неможене? Ако някой говори на народен език значи не става? Искате да ми кажете, че Станишев върши повече работа от Бойко? Или позьора Първанов ще свърши повече работа? Я само се опитайте да си представите каква би била политиката на тези двамата плазмодии. Никога чист теоретик не може да ви свърши повече работа от чист практик, НИКОГА.Ако ще да е с 5 висши образования щом няма един ден работа като професионалист само ще произнася красиви фрази и нищо повече.

77

Анонимен

преди 13 години

ББ си има антураж от журналистчета, които го следват както балонка следва разгонена ***. Чакат го само да си отвори устата и са готови да налапат въдицата чак до дръжката. Така беше и Тошо Тошев когато имаше спречкване със съда, само че те висяха пред прокуратурата и чакаха някой неуспял прокурор да им подхвърли нещичко. На това ли ви учат в института по журналистика? И още за мен цялата журналистика е поръчкова и продажна и трудно някой ще докаже противното.

76

Нищо лично

преди 13 години

Нещо много ми се вижда навързано това "Лаборатория за медиен мониторинг на Фондация "Медийна демокрация" , "Карта на медийните зависимости, "Мета политически субект" и т.н. Защо ли ми се привижда "зависимост" от някои чужбински идеи и институции? И целият шум /сигурно и доста пари за заплати!/, за да кажем защо Бойко е популярен? Всеки, и без лаборатория, ще ви отговори!

75

Анонимен

преди 13 години

Разбира се, че всеки,който е образован ,за разлика от масите - е комунист.Всъщност чак сега разбрах единствената причина поради която масите смятат Борисов и Цветанов за антикомунисти...

74

Bez

преди 13 години

Pishe koia e. A stana ekspert dokato ti si pleskashe alabrosa s briliantin za porednata sreshta na sediankata.

73

Малко се стегнете :)

преди 13 години

Пичове, щом мислите, че сте по-експерти от тази кака, пишете и вие. Интернет е свободен. Блог можете да си направите за 100 лева, със собствен домейн и т.н. Ама във форумчетата е едно, в живота друго :) Всички в БГ интернет пространството са с по 5 висши и притежават милиарди, но като изляза на улицата е парад на клошарите :) Защо ли?

72

Анонимен

преди 13 години

Дааа, не е нужно да си експерт ,за да видиш това, трябват само малко акъл и образование. Много добър анализ,който даже е спестил не малко на тъй наречените ни медии. Медийната шизофрения е описана прекалено нежничко.

71

Анонимен

преди 13 години

Монтаж е едно а презапис друго. Обаче на такива като теб много трябва да се обяснява а няма време

70

към 58

преди 13 години

Не цели прослойки, а 90% от населението изпадна в колабс. И не ми вадете примери с това, че съседите свалили заплати и пенсии, а при нас само са ги замразили трета година. Свалили, защото има къде да свалят. При нас накъде повече!! Гърция при цени около два пъти по-високи от нашите минималната заплата е свалена от 650 на 570 евро / от 1271 на 1115лв./. Я ги сравнете с нашите едва 123 евро!! А къде са децата ни и ще се върнат ли в България при тези заплати? И ще имаме ли въобще пенсии? Едва ли!!

69

Анонимен

преди 13 години

Абе и тая е некоя мамина златна ненагледна парашутиска, казнала на завет да суче пари от поредната фондация през която се перат пари и се дават награди за антибългарска дейност!

68

Анонимен

преди 13 години

КОЯ Е ТАЗИ И КОГА УСПЯ ДА СТАНЕ "ЕКСПЕРТ"

67

до 76

преди 13 години

Разбира се,че не е каруцар!Тоя витае в кула от слонова кост,секне се в шепа,"щото така е на запад",и като пръдне пред компютъра се извинява сам на себе си!

66

Анонимен

преди 13 години

вярно е, че "рибата се вмирисва от главата",но преди тази риба ние сме свидетели и на предишните риби,нещо ново за нас?-Нищо...Проблемът май е в обкръжението й и в "родните" ни инстанции-от съдебната, здравната, социалната и т.н.системи,защото там си пее един и същ ХОР...

65

Анонимен

преди 13 години

до 70Речите на Станишев повече ли ти харесват, или на Гоце?! А може би най ти допада акцената на Доган?! Гнусен си.

64

козлето боцко

преди 13 години

медийният експерт - как звучи само!!! В таз държава само експерти има, маймуните измряха!!!

63

koko

преди 13 години

golemite igra4i sami se precakvat

62

неидиот

преди 13 години

До 70Наистина не разбирам! Първо - как оцени нивото ми на грамотност; второ - нито съм го искал това правителство, нито съм гласувал за него; трето - като чета последния ред от предишното ти писание не мога да си те представя в друга роля освен на каруцар, защо тогава се правиш на ощипана мома; четвърто - ти по какво си експерт, че не ти харесва мнението на "крокодила".

61

Анонимен

преди 13 години

Ех, кумонисчета... като чета какво е написала тази девойка и се сещам за - "ще кажа нещо, ама нищо май няма да кажа"...

60

Baba Rachka

преди 13 години

Vsiaka flachka si ima opachka!