745

Анонимен

преди 13 години

ISKAM DA ZAPITAM KATO SREDNOINTELIGENTEN,SREDNOSTATISTI4ESKI I SREDNOIMOOTEN GRRAJDANIN NA NEDORAZUMENIETO BULGARIA,NA KAKVI EZICI 6TE KOMUNIKIRA BUDE6TIQT PREZIDENT NA BULGARIQ,CVETAN CVETANOV I NEGOVIJAT OBOJESTVEN RABOTODATEL,BORISOV?TE I DVAMATA NE MOGAT DA GOVRQT LITERATUREN BULGARSKI EZIK I SIGURNO E GOLQM SMQH V BRUXELLE KOGATO GLEDAT KAK SI GOVORQT DRUGITE NA FLUENT ENGLISH A TE NE RAZBIRAT I DUMA! PONE EDIN ENGLI6 DA BQHA NAU4ILI NO OT DALAVERI I BORBA ZA VLAST NE IM OSTAVA VREME.

744

Dedo Ivan

преди 13 години

За тоя нещата са прости и ясни: той (бат'Бойко)- пожарникар-милиционер-кмет-мин.председател-президент. Другия ***, ЦвЦ-учител по физкултура-милиционер-зам.кмет-гл.милиционер-президент. В територията Абсурдистан невъзможни неща няма! Ако оная ***, Калина не беше посетена от щъркела, като нищо можеше да замести Мирослав Найденов! Егати държавата!!!!

743

Охранител

преди 13 години

Не виждам кой от всичките познати муцуни може да ни е президент. За този пост трябва човек необвързан по никакъв начин с досегашните простотии, вършени вече цели 22 години. Човек природно интелигентен, с голям интелект, широко скроен, честен и с добра визия...измежду всички в парламент, правителство и партии, които гледаме по медиите да сте видяли такъв...може би само Р. Плевнелиев, че и манталитета му е германски...

742

Спонги

преди 13 години

Аз правя печатни грешки естествено, но *** май ми добавя още малко:)))))

741

Спонги

преди 13 години

763, аз съм агроно. Знам какво беше. 1989 година беше годината в която рухнаха всички "прекрасни" съветски трактори и комбайни. В малките градове "оускаха" месо един път в месеца. Лука и картофите се внасяха от Полша, зърно от СССР. В АПК се крадеше като за световно. Та те лимонадата и бирата със амониева селитра си изтудяваха и после в реката. Простотия . Можеш спокойно да се гръмнеш.

740

Мирко

преди 13 години

до 763тези лъжи ги разправяй на децата, че при АПК имало всичкомагазините бяха празни, бабите си носеха столчета да седят на опашката, щото като докарат месото стига за няколко човека и свършваа зимата пресни плодове и зеленчуци изобщо нямаше като сегаядяхме вкиснати компоти и туршиинедей да лъжеш хората, че всичко имало дърт комунист крадливима хора дето помним

739

Спонги

преди 13 години

По правило във форумите се изсипва доста простотия. Няма лошо да се отпусне човек, но мисля, че всеки си поставя сам граници. Аз например съм привърженик на ДСБ, но предпочитам да критикувам, не да обиждам. Изключение правят бетонните глави. Те не разбират от добро.:)))

738

Анонимен

преди 13 години

до 759 Уважаеми ти си бос, по всичко личи и се появаваш не защото имаш какво да кажеш, а защото ти плащат като на клакьор и щатен псувач. Когато имаше АПК, имаше всичко и месо и мляко и зеленчуц и ллодовеи за населението и огромни колиества за износ. Сега почти всичко е от внос и със съмнителни качества. Моля те, откажи се !

737

Разсипан

преди 13 години

много са ми смешни дъртите *** :) като почнат да се репчат: този разсипал това, онзи разсипал онова....Желю бил разсипал селското стопанство :)аз го помня селското стопанство преди 1989-та, преди да го "разсипе" Желю, чакал съм с часове за месо по празниците, луканка даваха само с връзки, сирене имаше 1 вид и кашкавал 1 вид и толковаслед "разсипването" на селското стопанство сега магазините заринати с месо, луканки, 100 вида сирена и кашкавалипоредната комунистическа демагогия, аман

736

Ники

преди 13 години

Ужас и безумие....ГЕРБ=ГРОБ:-)...тия дори не се и коментират:-(((((

735

Спонги

преди 13 години

742, ама ти наистина ли харесваш доносниците?

734

Спонги

преди 13 години

755,Ти си болен. АПК тата съсипаха селското стопанство. Земята си е земя. Без пари не може да се обработва. А Жельо е дете на ДС, естествено, затова червените *** не позволиха на д-р Дертлиев да стане президент. Земята е на тези които са платили навремето за нея - на собствениците, а не на *** като теб. България ще се оправи когато изчезне последният *** като теб.

733

Що ли ?

преди 13 години

komunizam.start.bg/article.php?aid=12781щото е продукт на това, дето са си го нацелили преди 60 г. , за съжаление трябва да им се признае, че са си свършили работата :( интересно ми е що така никой ит умиовете не го коментива текста в линка дет се вика кучетата си лаят, кервана си върви... ние се правим на "велики разбирачи", а всъщност сме само зрители от последните редове някъде...

732

Анонимен

преди 13 години

Милен Велчев, Подпомагани от Ахмед доган. През втория мандат имаше важни постижения, благодарение на което и сега още по-голямата част от населението живее и понася несгодите.Цветан Цветанов като кандидат -президент е абсолютно недоразумение. Той няма елементарна култура и образованост, как ще не представя пред света ? Единственото което ше се постигне с него е полицийщина и фашизъм в крайна сметка !

731

Анонимен

преди 13 години

Добре де, те че дипромите им фалшиви,фалшиви, но човек за този пост би трябвало да има подходящо образование, както и за всички останали. Трябва да е достоен, отговорен и морален човек без тежести от миналото и имоти несъответстващи на доходите. 20 години една и съща грешка се върти, слагат се политически хора което е като на времето член на БКП. Конкурси има дори за чистачки, а за онези горе където е далеч по отговорно и важно НЕ.

730

Анонимен

преди 13 години

Желю М. Желев разсипа селското стопанство с връщането на земята в реални граници,по негово времесе изнесе в чужди държави "Онзи" списък.Петър Стоянов - заедно с Ив. Костов осъществиха разпродажбата на националното богатство на български бандити и на чужденци-далавераджии за жълти стотинки и се обогатиха за поколения напред.Георги Първанов - постара се човекът да бъде действително социален президент, но при първия му мандат управляваше кликата на алчното старче от Мадрид Симеон и бандита банкер

729

PPP

преди 13 години

Ужаааас!!!

728

мадафака

преди 13 години

Човече, я вземи и си премери температурата и пий лекарства!

727

Анонимен

преди 13 години

ами то затова я докарахме до тук... 30-40 % от българите не гласуват, щото им писна, и аз в това число, и резултата е като оная приказка за мръсната вода, пяната изплува отгоре...явно не е тоя начина - по добре да се гласува с недействителна бюлетина, отколкото да не се изобщо, въпроса се свежда до елементарна аритметика

726

BIG AL ::)))))

преди 13 години

И на пешо *** му "приляга" , и на златевчето , и на *** , и на маргина или пашата , или маджо , или любен гоцевци , или тодор живков - и Боко до него , пардон ...:))Цветанов се мъчи нещо да прави..Няма лошо, но МНОГО ще ни станете училите - недоучили в Симеоново и ВИФ- светая светих или тренираните ЧЕНГЕТА.. Още не сме се отървали от ДС- мутрите, искате две ченгета- да са НАЧЕЛО на България !!?? И като гледам мъртвите души от ГЕРБ- в Парламента, още повече се убеждавам, че НЕ трябва да става ..Винаги има нужда от БАЛАНС на ченгетата във властта- с някой НЕ- ченге-по интелигентен тип..или т.наречено ГРАЖДАНСКО ръководство и присъствие :))МНОГО полцейщина ще стане в държавата..Неграмотна при това и в добавка...Прочитане на целия коментар -посредстеността в Народното събрание ...Няма да стане Боко..Има и Ентелегенция, като НАС, в България и ще се противопоставим, бъди сигурен...)))"Симеоново" не Харвард, Иейл или Кембридж..Не е дори СУ..)Има ТАМ - един американски колеж- гимназисти и ..тичащи около него други "школници" от ..бъдещия "ЕЛИТ" на България..Това искаш да ни убедиш..)) НЕ можеш ...))