40

Смях

преди 13 години

да свали феса ама доган ще му начупи канчето

39

partizanina

преди 13 години

АКО НЕ БЯХ СЛОЖИЛ ФЕСА НЯМАШЕ ДА МЕ ИЗБЕРАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ.ФЕСА МЕ НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ...КАКТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ

38

za 46

преди 13 години

Я! Пак "Айде у лево? " Ух, миличкия! Колко ника смени пак:)))) Какви целувки? Аз се включих като коментар на пост 30 за прашките:)))))))))))))) Май мечтаеш за целувки:) Казах ти, че гей-дружинката от Банкя ще те уважи:) Не се хвърляй в тревоги:) Ще достигнеш мечтаното блаженство:)) Хайде чао, че ни си на ниво:) Пък и много сменяш никовете:))

37

Иван

преди 13 години

Ти от къде знае каква учителка е била? Да не би да ти е била класна?

36

hahaha

преди 13 години

тая кака няма блясък в очите! ня и като учителка е била скучна и монотонна!с едничкото "с4СЛАВА БОГУ",което употребява непрекъснато, работа не се върши.и за образованието щеше да допринесе точно толкова- само че там сняг вали ежедневно..

35

partizanina

преди 13 години

ДААААААА НАИСТИНА ПАНИКАТА НА КРАДЦИТЕ ОТ БСП Е ПЪЛНА.А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ.СРЕЩУ ТАКАВА *** И МАФИОТСКА ОПОЗИЦИЯ ГЕРБ ЩЕ ИЗКАРАТ ПОНЕ ТРИ МАНДАТА

34

Иван

преди 13 години

Кой пръв започна с "целувките", бе ***? Айде у лево?

33

Иван

преди 13 години

Щом употребяваш думи от сорта на "чиба", явно не си "Гошо", а нещо като "Гюнер"! На вас в ДПС така ли ви казвт да си мълчите и ви гонят, когато имате мнение - с "чиба"?

32

za 38

преди 13 години

Не зная! Ти пръв започна с прашките на другите:))) Няма как да сбъркам, след като сам си го казваш:) Или не говориш и пишеш, това, което мислиш:) Откога ти е това състояние:)) *** нема страшно! Мерак имаш за прашките и на Мелкиво и на Дуков! Аз само констатирам! Все пак нали само с прашки си израснал:) Пък ако продължаваш така и цялата гей-дружинка от Банкя ще те уважи:) Стремежът ти към съвършенство е похвален! Все пак еднообразието убива вкуса:) От Меликов на Дим Дуков:)))))

31

partizanina

преди 13 години

даааа паниката е голяма личи си от всякъде .от телевизии,от вестници, от платените им сайтове и драскачи.изпаднали са в ужас и се чудят каква дивотия да измислят.свърши им властта завинаги това е сигурно

30

неБСП

преди 13 години

Герберски психари типично във ваш стил.Който не с ББ е комунист,а то по-голем комунист от него нема.

29

za 36

преди 13 години

Защо трябва да ни демонстрираш неграмотността си!?! Статията е за Фандъкова и снега:)) *** като не можеш да четеш:) Пък и от централата не ти сменят поста:)))

28

Иван

преди 13 години

Ще ти се май да целуваш и други прашки, освен червени, а!?Не знам за други и не ме интересува, но колкото до мен - сбъркал/а/ си "рейса", пич/е/!

27

Гошо

преди 13 години

Иване,аре чиба от тука ве ***.Бегай да се кланяш пред статуята на гурото ви Великия Бибиян.Смешковци герберски.

26

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

ПАНИЧЕСКАТА ИСТЕРИЯ НА ДРАСКАЧИТЕ НА БСП ПРОДЪЛЖАВА С ПЪЛНА СИЛА.ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ...БОЙКО ИМ СПРЯ КРАНЧЕТО..ПАРИЧКИТЕ НАМАЛЯВАТ..МУАААХАХАХАХАХАХАА...ВЛАСТ НЯМА ДА ВИДИТЕ НИКОГА ВЕЧЕ..БОЛШЕВИШКИ ПРЕСТЪПНИЦИ,КРАДЦИ И МАФИОТИ...БЕГОМ СЛЕД СЕРГЕЯ И НАПРАВО В ЗАТВОРА

25

Анонимен

преди 13 години

споко! Сняг няма как да има. Когато премиерът-слънце, Боко I Тиква, се събуди - това е изгревът, а когато се усмихме - става 40 градуса на сянка. ПОклон пред символа на Halloween и неговата кукла-фъндъчка!

24

Иван

преди 13 години

Дали става или не е рано да се каже след 1 г. кметуване. Това ще го кажат избирателите! Но мисля, че поне училише е ръководила, за разлика от много пишман премиери, президенти, министри, депутати, други кметове и т.н... Тук платените драскачи забелчзвам, че само плюят, обиждат и искат оставки! не предлагат обаче алтернативи! Само от време на време се чуват плахи призиви от сорта на - "по-добре тройната коалиция да дойде..."! Трябва да си ненормален за да си го пожелаваш!

23

za 30

преди 13 години

Не бе ти целуваш прашките на Дим Дуков след поредната оргия в Банкя с ББ, ЦЦ, СД:)))))))))))))

22

Иван

преди 13 години

Абе много ми дреме на мен за квито и да е портрети! Ама ти май редовно цункаш червените прашки на СерГея, а?!

21

Анонимен

преди 13 години

Е, тук си прав за тия ***. Ама и тая не става, честно.