70

ХЕ- ХЕ

преди 13 години

как един мъж не се похвали с креватната си борба как е пречукал жената и е го втъкнал фактически някъде 2- 3 часа как се казва.

69

нЕук

преди 13 години

Аз имам един принцип,някъде го бях прочел и ми хареса,незнам на него ли дължа това но ми е вързвало винаги, с всякакви жени.Той е:"Не удряй жената, дори с цвете!".

68

ТАНЯ

преди 13 години

ЕЙ ГОЛЯМ ЗЕВЗЕК СИ ДА ЗНАЕШ

67

ЗАБРАВИ СИ....

преди 13 години

ЛЕКАРСТВАТА!

66

една мацка

преди 13 години

Ох да опита да бие мен,че да го прибия по заслуги! Правя по 120 лицеви опори. Дядо навремето се борил с мечки и е побеждавал, няма мъж който може да ме носи на ръце малко са тези които могат да ме бият.Но принципа е да не се прибягва никога до насилие срещу когото и да било!Освен при самозащита.

65

gfd

преди 13 години

Не ми одобрявайте подобен род поведение на Мъжете какво ги защитавате поинтересувайте се и прочете да видите жените на какви изрудщини са подложени, след, това коментирайте и се правете на мъже. Вижте какви не трябва да бъдете! Що се отнася до жените, някои са ненадминати в приказките си. То няма лошо, но много зависи как се държиш в определени моменти и дали изобщо може да се говори с теб, това се отнася и за мъжете! Боя не решава нещата само ги задълбочава!

64

Анонимен

преди 13 години

прав си, най - вероятно този е *** с богато въображение.

63

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛЛА !

62

рационалност

преди 13 години

Всеки който иска да посегне на друг без значение от пола му , да се замисли как би се чувствал на мястото на жертвата. И извинение от типа на мене не може да ми се случи не минават , щото всеки си намира майстора в един прекрасен момент.Ако някой чак толкова ви дразни просто го напуснете.

61

дали?37

преди 13 години

дали се е разширил в ханша от тази поза?

60

Анонимен

преди 13 години

НЕ ЛЪЖИ. Ти нямаш жена а имаш един тъпкач на *** който ти разцепва ***.

59

дали?37

преди 13 години

това означава че трябва да пречукам половината мъже!

58

пържени ребърца

преди 13 години

Без значение дали е мъж или жена, ако си заслужава боя, бие се.

57

жоа

преди 13 години

Добре!

56

ТАНИ

преди 13 години

АКО ТОВА Е ИСТИНА ,ТИ СИ МРЪДНАЛ ТОТАЛНО В МОЗЪКА СИ АКО ИМАШ ТАКЪВ :(УЖАС...........

55

xxl

преди 13 години

жоа, хайде стига! Аман от теб! Ставаш досадна!Какво искаш да постигнеш с постоянното си натякване, че жените не се бият?Ако българския съд беше нормален и всичко да се разпределя спрямо доходите внасяни в семейството( и не ми говори за женската работа вкъщи щото голям процент сте невероятни мърли и нищо не пипате), нямаше да има бити жени а разведени (изоставени) жени. Сега мъжа е притиснат до стената. Жена му може да прави каквото си иска а той ако реши да се разведе остава на улицата.

54

АХА

преди 13 години

И АЗ СЪЩО!

53

яХАХАХАХАХАХА...

преди 13 години

хахахахахаха......ахахахахахаха. ........хахахахахахахаха.....

52

Mozaka

преди 13 години

*** са тез, които удрят жена! За да направиш жена послушна трябва 3 пъти на ден да я клатиш (добре/за неин кеф) и да видиш как мъркат после! Ама от гледане на порно на голяма част от мъжете *** не стават и си го изкарват с юмруци!С една дума пийте Трибестан за един мирен свят! :-)

51

хахахахахахаха

преди 13 години

Ей, ти си бил голяма работа, винаги готов, как го правиш, този номер? :)