118

Контра - Атака

преди 13 години

Аааа патриотинът Сидер, подкрепил съкращаването на армиятаЕдинствения гарант за съществуването ни" Който народ не храни своята армия, ще храни чуждата "Иначе полицията и жандармерията станаха към 70 000 вече Не по крясъците на митингите, а по гласуването в парламента, ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ

117

европеец

преди 13 години

Армията трябва да е само доброволна. Който не иска да бъде войник да отслужва във бърза помощ и др. такива, които не са военни части.

116

abc

преди 13 години

Нещо те засегнах, а. Май и ти си от лентяите с фурашки.Като ти е толкова тежък труда - кажи какво правиш по цял ден.А защо аз не съм като - нямам нерви да бездействам по цял ден.

115

Крум

преди 13 години

Всякаква армия под 100000 си е подигравка с държавата,предвид сегашната обстановка на Балканите,а и в световен мащаб

114

JFK

преди 13 години

К'ва война бе батенце - то сле 20 години с тази линия на управление, т.е. разруха - държава няма да има... То държава и сега няма... има едни хора дето лапкат, едни дето си клатят краката и зяпкат, докато стане ред да лапкат.. и ние останалите дето ги захранваме с благинки...

113

Анонимен

преди 13 години

до 99-при война и твойте деца и всички ще бъдат мобилизирани. нямаме избор. който откаже да отиде-нали знаеш какво става после! Най-гадното е, че при война децата на такива като тебе ще бъдат скатани като писарчете на сигурно, синовете на военнните ще дават служба ,далече в тила, а обикновенните хора го отнасяме! То и при наборната армия-тези без връзки бяхме по бойните поделения, а връзкарите бяха дори цивилно облекло извън поделенията ,но им се водеше казарма

112

Аз

преди 13 години

" просташка мисъл."Все пак е казана от военен, макар и генерал. Не съди твърде строго.

111

А АКО ИМА ВОЙНА?

преди 13 години

СЛЕД 20 Г. КАКТО СМЕ Я ПОДКАРАЛИ АРМИЯ НЯМА ДА ИМА!

110

Анонимен

преди 13 години

Стани и ти военен щом мислиш ,че лежат само.Вземи и ти да полежиш.Голям работник се извъди.Ама май седиш по цял ден на компютъра и си чешеш езика .

109

Анонимен

преди 13 години

какво се крие зад маската на "родолюбие".... "патриотизъм"..... и др евфемизми "загинал за родината".... ! мир, образование, култура. това е равния път.

108

НАТО

преди 13 години

Ама и ти като мен си падаш по напудрените приказки а? То май ти се ровиш по уикипедии и разни други там сайтчета..Няма смисъл да споря с теб по темата САЩ/Русия и изток-запад..ясно е че имаме различни виждания за нещета но едно е сигурно за напрад каквото и оръжие да застъпва на въоражение то със сигурност няма да е руско...Та те самите "велики" руснаци ни продадоха 1989г на САЩ какво очаквате още от тях?!

107

ИРНА

преди 13 години

АБЕ НЕЗНАМ МАКЕТАТА ДАЛИ ЩЕ СА НАШИ АМА ДЕ ЩО ИМО ЖЕЛЯЗО ЩЕ Е НАШЕ

106

Аз

преди 13 години

Страните, които си изброил, могат да си позволят армия. На този етап за нас тя е лукс. Същите тези страни отделят голяма част от бюджета си за образование. За мен не е реално да се отделят повече пари за негодна армия отколкото за здравеопазване, образование и култура. Това е все едно да нямам пари да си обзаведа къщата и да си нахраня, лекувам и изуча децата, а да плащам за СОТ.

105

Работодател

преди 13 години

95+19+8=122. 122 от 240. Разбрали са се да са поне с 2ма над половината за да има кворум. Останалите паразитни хрантутници са си развявали задните части някъде другаде.

104

Анонимен

преди 13 години

военните създават само инвалиди, сираци, разруха и жестокост, зад маската на патриотизма , "родолюбието" и "предателството".

103

Анонимен

преди 13 години

Да така е,българина май само знае да гледа на другитя в канчето,а не си гледа в неговото.Завистлив народ сме станали.

102

Анонимен

преди 13 години

Рискът за живота на 1 миньор е по-голям от войник на мисия! нека и на миньорите да плащат по 80 долара на ден! Откъде -накъде по време на мисия се плаща стипендия за жената и децата на военните. А миньорът докато е в мината да не би на неговата съпруга да се плаща стипендия, а! безобразие. Когато загинаха военни в ирак наблизките им платиха по 50 000 лв,а когато в мирно време умираха в казармата наборни войници-държавата плащаше по 60 лева.60 лева-на толкова беше оценен живота на наборния войник

101

JFK

преди 13 години

Що просто не съкратят цялата армия - и без друго не я ползваме за нищо....поне ще пренасочим средствата към здравеопазване и други социални разходи...Ако може и някаква част за кастрация на 'ромското' население, защото не само във франция то е генератор на криминални деяния, но и тук... ако не друго - няма ли държавата да се намеси и да защити гражданите си?!? както едните имат права и задължения, така и другите да ги имат... не от моите сметки да се плаща тока на полови ромска мааала...

100

abc

преди 13 години

Гледам доста военни пишат глупости.Ще помоля поне един от тях да напише КАК ПРОТИЧА РЕАЛНО ЕДИН НЕГОВ ДЕН В АРМИЯТА. /Благодаря, че няма да го украсите художествено/. И не ми се правете на многострадалци, че съм сигурен, че всеки тук има поне по 1-2 познати на блаженна службица в армията като кадрови войник или на друга длъжност. Време е и от Вас да искат да работите, а не само да чакате края на работния ден.Стига вече безполезни хрантутници.И спокойно никой няма да ни напада.

99

Анонимен

преди 13 години

Като си на 16 отивай да си играеш на топчета,че от тези компютри ви се изпари мозъка.Или вземи някоя книга да прочетеш ,ама от тези книжните ,а не на компютъра да четеш.