23

Калин

преди 13 години

Дани кмет!гърбавите комунисти - приятелите на г.гергов собственика на пловдив!!!!трайчо го сапуниса и го подми в проверките!Боко премиеро му ходи по хиподрумите!Гърбавите болшевики са напаст!Вън!!!Мафия!

22

До 23

преди 13 години

Нещо не схващам за коя партия става дума. Това, което пишеш, гоправи всяка партия. А за 20 и повече години доста хора отръшкахабая партии. Накои си останаха верни, като Бойко и не си фърлихабилета. Истински комунисти. Верни на пролетариата.

21

Анонимен

преди 13 години

Каназирева до колкото се говори из Пловдив (и само съм чувал, не помня от кой) е единствено специалист по нощното развлечение и временно запълване на семейното ложе на пловдивските "политици" и "бизнесмени".

20

Анонимен

преди 13 години

Пост 21 Ало Анонимния, дето ти плаща розовата партия. Спри да преиначаваш истината.Нали знаеш първо правило за комунстите: Лъжат;Второ правило : Крадът;ТРето правило: Дезинформират....

19

NoName

преди 13 години

Каназирева ми звучи като майор Каназирев от на "Всеки километър", а той си беше любим предател Комунистическа трилогия с съвременен привкус....;

18

Анонимен

преди 13 години

Какво значение има какво е обещал Бойко, не го ли гледате хайвана, че вече вятър го вее него. Иска му се ама много му се иска, но няма хората, които да вярват и да искат да оправят България като него. Аз вече почвам да го съжалявам на моменти, малко започва да ми прилича на донки хот с вятърните мелници.

17

WasteMaster

преди 13 години

Бойко обеща преди избирането му за кмет (преди много години) да построи завод за отпадъците.Обеща и много други неща.

16

me4o

преди 13 години

Nqma GERP nqma BSP. Nqma Sofia nqma Plovdiv. STOLIPINOVO STOLICA!!!!

15

Анонимен

преди 13 години

Ти ще си първия клиент на новия завод!Завод ше има дори и със закъснение, но БКП/БСП няма да я има никога вече във властта :)))))))))))))

14

Анонимен

преди 13 години

Някой да знае партия, в която да са останали само непослушните??? :))Партийната дисциплина и лоялност са основа на ВСЯКА партия по света и у нас

13

Шумен мрази ЦСКА

преди 13 години

Аман от забаламосване на хората от Пловдив и София.*** е бизнес за стотици милиони!!!А Славчо е по-селско парче и от Бойко. Мдаааа.

12

Анонимен

преди 13 години

п.п. Днес.бг как може да не сложите някоя от перверзните снимки на Данито? :)

11

Анонимен

преди 13 години

Каназирева става само за вечерна играчка и до там. Даже и да се кандидатира и да плюе по ГЕРБ никога Пловдив няма да забрави начина по който тя отстояваше становището си против града ни. Как и тичаше и плюеше по Пловдив и колко много пари искал от Бойко за ***.

10

1

преди 13 години

Фронта го отвори Гоце и подлогата му Славчо Атанасов. Целта беше, да се обединят всички фронтове срещу сегашното правителство, и по спецялно срещу Бойко Борисов. Радвам се че засега Бойко отбива атаките им перфектно, и след всяка битка Гоцевата чета става за смях.Мачкаййййй, мачкай мръсните родоотстъпници които продадоха България..

9

Анонимен

преди 13 години

аз бях общинки съветник от Герб в Пловдив но като видях каква каша е в тази партия се отеглих не им вярвайте само послушните и тези който са на яслата са в Герб Долу Герб и БСП

8

ГРОБ за ГЕРБ

преди 13 години

Нали щеше да ви направи завод за *** бе мръсни долни герберасти.....

7

Анонимен

преди 13 години

Заради личните амбиции на един некадърен пожарникар, разтривач на уши страда ВТОРИЯТ ПО ГОЛЕМИНА ГРАД В БЪЛГАРИЯ.

6

Тялото

преди 13 години

Уви и неделя не е почивен ден за дежурните гербери по нета.Приказката е една и съща - "Крадеца вика дръжте крадеца", "Който говори срещу нас е враг на държавата, на народа и комунист"Интелигентните хора са си тръгнали не само от герб, но и от страната си отиват всеки ден.

5

Анонимен

преди 13 години

ОЩЕ ЕДНА , НА КОЯТО ПАРАШУТА НЕ СЕ ОТВОРИ ,И ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА .

4

Анонимен

преди 13 години

Какви бошевики са ти в главата бе не сме 1950г.?! Боже колко изостанал народ има още!