36

понеделник

преди 13 години

Такива проблеми не се решават с документи - отговорността или я има,или я няма До сега е доказано,че отговорност няма,има само предлог за преразпределение на пари Но в природата няма ненаказано зло

35

Анонимен

преди 13 години

Хора, при *** още съществува естествения подбор. Лапетата им играя при 0 или -0 температури на улицата боси. Смятайте за какъв имунитет говорим. Ние малко да стане хладно, накой вирус да плъзне и почваме да се редим по опашките

34

Анонимен

преди 13 години

не е нужно да се спасява, както казах братята роми ще продължат човешката еволюция, друг николй не е способен да се приспособи на кофти условия за живот

33

Пича

преди 13 години

Цялата работа има няколко скромни цели - да се пропука икономиката на Индия и Китай (защото тяхната индустрия е най-"неприродосъобразна") , да се сложи ръка върху ресурсите на цяла Африка (защото ако им блокират развитието на тежката индустрия, няма да могат сами да си ги ползват) , и пътьом да се увеличът данъците върху петролните компании надлъж и нашир. Никой няма да спре ТЕЦ, само защото са му казали. Но щом ще си плащат по-скъпо, няма "проблем" , климатичен или какъвто и да е.

32

до 31

преди 13 години

ако белия човек изчезне,не след дълго и *** ще изчезнете са паразитен народ,живеят на гърба на някой

31

Язе

преди 13 години

Ха да видиме договорите дека че се подпишат, кой какви квоти че има за парникови газове, как че ги разпределят и тогай че видите за какво са тия срещи.Свето че ми спасяват не, а собствените си ***. А като един ден човечеството си отиде, кой че спасява света?!?

30

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да стане бай *** ще оцелее, дори и след ядрена война, климатични аномалии, астероидни сблъсъци. Те са най коравите индивиди на планетата.

29

Анонимен

преди 13 години

тея да вземат да решат световната криза ,че ако се задълбочат нещата,трета световна война няма да ни подмине.тогава климата ще ни е най-малкия проблем

28

Пича

преди 13 години

Ако толкова желаете да си давате парите, за да могат смелите американци, начело с Ал Горо, да пазят да не ви падне небето на главите, прав ви път.

27

Пича

преди 13 години

А какво е "доказано" - нищо. Доказателствата изискват *експерименти* , а не компютърни предвиждания и диаграми. А като успеете да проведете контролиран експеримент с цяла планета, да се обадите.Преди около 1000 години, температурите са скочили дотолкова, че в Англия целогодишно да гледат овошки. Преди 500, толкова е захладняло, че се води "малък ледников период". Сетете се какво следва за наши дни.

26

Анонимен

преди 13 години

Преди човекът не е влияел върху климата. След индустриалната революция става това. Какво пишете, че няма връзка. Няма връзка там, където търсите такава!

25

Анонимен

преди 13 години

респираторни заболявания. Извинете, клавиатурна грешка.

24

Пича

преди 13 години

Да не мислите, че ако климатичните промени наистина представляваха някакъв проблем, изобщо щяха да се подлагат на обсъждане?Тая година колко катаклизма станаха (земетресения, петролни разливи, вулканични изригвания и пожари - до едно с "климатичен" произход) , но никой не ни е питал дали ни харесва.Почне ли се обаче с медийни кампании и събрания за "спасяване на света" значи нещо намирисва.

23

Анонимен

преди 13 години

А това, че някой го използват за свои цели и за политика е друг въпрос. Какво въздухът в селата и градовете е един и същ. А в Русе е като в Пловдив. Стига с този механистичен подход към света. Защо в София децата най-много боледуват от резпираторни заболявания?

22

Анонимен

преди 13 години

От ледниковя период човека започнал да строи ТЕЦ-ове и сече гори ли?

21

Анонимен

преди 13 години

Глобалното затопляне е съвсем нормално нещо и не зависи от нас?Как да не зависи от човека глобалното затопляне? Нали той сече горите и замърсява въздуха? Що пишете недоразумения?

20

Анонимен

преди 13 години

много е дразнещо, когато четеш новина, в която има правописни грешки ..

19

Брей

преди 13 години

14-ти, щом като си толкоз отворен дай личен пример - бегом към централна гара и .... под влака!При правилно разпределение на ресурсите Земята може да "издържи" до 9 милиарда души. А подобни срещи не са нищо друго освем шменти-капели и опити а налагане на нови по-жестоки данъци, които отиват знайно къде. Също и опити стопиране на развитието на страните които не са в тъй наречената Г -20. Помниш ли пушилката с озоновата дупка? Що врява беше. обаче се оказа че ту се появява, ту изчезва. Въпреки на

18

haha

преди 13 години

Типично за човека, ще спасява света .... хаха ... Планетата ще бъде тук дълго след нас ....човека асоциира края на Света с края на собственият си хабитат .... Преживяла е 4.5 млрд. години .... ще преживее и нас ;)

17

Докинс

преди 13 години

OMG, муци, животът на Земята е цикъл, естествен отбор и еволюция - едни си отиват, идват други и т. н. Глобалното затопляне е съвсем нормално нещо и не зависи от нас, смъртността на пчелите също.