23

Факт

преди 4 години

Скандира се Оставка и Бойко ...

22

Да, ама не

преди 4 години

Така е и тези и най-вече комунистите не стават, но кой да ги замести?

21

Анонимен

преди 4 години

Радев връща всички пагони и заплати от 2011 г. досега и ще бъде разжалван до редник и отива запас.

20

Анонимен

преди 4 години

Ами на уродливите ти приказки другарю Радев,уродлив отговор от гражданите на ,,блатото"

19

yes

преди 4 години

уродливостта е обхванала най-вече матр'яла, затова и държавата вече е срината, няма такава държава.Кой нормален държи мутри на власт вече 10г? Кой?

18

радев в затвора

преди 4 години

Виждате всеки ден има проблеми там с водата (наследство от бсп) и други и бойко всеки ден се бори за народа и държавата, а бсп радев и други пречат. Едва тежка присъда ще успокои напрежението народа ще подкрепи герб в тежки моменти и ще гласува пак.

17

Анонимен

преди 4 години

Браво на Гешев и Цацаров !Подгониха престъпниците...както ги посъветва Президента.

16

Анонимен

преди 4 години

при проверка за назначаването на Десислава Радева като пиар на ВВС се оказало, че има укрити документи, съобщиха от държавното обвинение.Щом има укрити документи, който е виновен да си понесе последствията. Радев е достоен генерал, генерал на пенсия и без пагони!

15

въпрос

преди 4 години

другарю Президент Радев, моите уважения към институцията, просто отговори - помогна ли на Деси за назначаването и? другото са празни приказки.

14

питане

преди 4 години

Радев, кой ви подхлъзна да форсирате встъпването в длъжност на главния? Щом ви атакуват, значи не сте от облагодетелстваните. Но защо им съдействахте?

13

Анонимен

преди 4 години

Цачева и Цветанов бяха покрити от Цацаров и вицето му Гешев за апартаменти а Георгиев даже стана посланик в Испания. Цацаров и Гешев също отивата в затвора.

12

Анонимен

преди 4 години

Герберастията яко ги тресе шубето. Драскачи стинките ското ще свършат :))) Гешеф се о.ака много зле даже и за милиционер.

11

Екскурзионното бюро

преди 4 години

Наречено Президенство е време да се закрие Новото семейство Радеви убедиха народа в безполезността му

10

Сияна

преди 4 години

Вместо да търси под вола теле, бухалката на Буда да разследва безстопанственото източване на водата в язовир Студена, злоупотребите на властта с купуването на евтини апартаменти, къщите за гости, незаконния внос на *** и т.н. Рано или късно 'народната любов' ще ги помете тези политически ***! Дано да е скоро!

9

Паисий

преди 4 години

Уродливо е поведението и изказванията на сем. Радеви!Предишните Президенти не назначаваха жените си на добре платени длъжности и не им осигуряваха коли и охрана от НСО!

8

Анонимен

преди 4 години

Радев, признай си !

7

реалист

преди 4 години

Г-н Радев, народа се надява на вас и вярва във вас. Не им се давайте на тази Шайка от мутри, но ги изобличавайте. Направете партия и със сигурност ще спечелите изборите, особено ако обещаете, че цялата шайка ще си намери мястото в затвора и върне всичко заграбено от народа. Кураж, разумните хора с вас.

6

Оставка докато

преди 4 години

Тече разследванетоИначе ще вземе да върти телефони както когато баща му блъсна онзи човекМдааа

5

Факт

преди 4 години

Освен около парламента са се събрали хора и около министерски съвет.

4

Анонимен

преди 4 години

Застъпникът на морал и борец срещу корупцията е хванат по бели *** да укрива документи осуетяващи проверка върху бившата любовница и настояща съпруга. Изходът е само един - НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!