48

Анонимен

преди 13 години

Разполагам с автентичен запис между Доган и Станишев, как оговарят *** секс.Очаквам офетри

47

Случаен

преди 13 години

В случая браво на Танов. Но не е слънце, да огрее на всякъде.

46

ъъъъъъъъъъъ

преди 13 години

Мисля, че е крайно време да се бяви фалита на тази държавица да си хди тва правителства, да не идва друго, да станем далечна провинция на Русия, то и без това всички руски мафиоти имат хора тука и да ни управляват отвън

45

мухала

преди 13 години

то това хора ли са бре партизанин анонимен

44

Пич

преди 13 години

Ами от тези записи единствено става ясно, че Ваньо е железен пич и си върши работата. Според мен Фидосова трябва да си ходи много бързо.

43

Констатацията

преди 13 години

Театрото на Цецо, Дянков и Танов беше по поръчка на едно лице от Банкя!Така трябваше мишлетата да останат ощастливени, че нищо лошо няма, че всичко върви по смазка от мед и масло.Но ... българина не е вече будала, какъвто беше когато даде гласа си за 800-те дни и за неговия пъдарин Бойко!

42

Коментар

преди 13 години

Пременил се Илия, погледнал се - па в тия! :))))

41

Анонимен

преди 13 години

мдаа бат Бойко беше прав за новата тактика на червенитеда свалим верните му хоратогава Бойко сам ще падне

40

наблюдател

преди 13 години

тия сами се наиграха, гласуваха си 100 000 000 лв за СРС да може цяла БГда чуе за какво става дума

39

dp

преди 13 години

Мирише на евтина пропаганда отвсякъде (вижте колко свестни хора назначаваме, е има и опити за това-онова ама къде няма).Де да имаше връзка с реалността.

38

MP42

преди 13 години

Браво на г-н Танов,но нали знаете,че както и да работите като са решили да Ви махнат ще го направят..!!

37

мухала

преди 13 години

а като чете цвъцко в народното събрание срс та та на лекарите викахте уууууууууууу, убици там дори не ги пуснаха и на запис смешни сте гербери и жалки вън от властта никога повече герб

36

Анонимен

преди 13 години

комунистите така бутнаха Костов преди години - като не спираха да го плюят от всичките си медии и да манипулират с откровенни лъжи, сега прилагат същата тактика срещу ГЕРБ. Хвърли един фалшив запис на Янка да го разнася, пък после ходи доказвай, че нямаш сестра :)))

35

Охлю

преди 13 години

Тея двете отдавна смърдят, крайно време е ба'т Бойко да им бие шута.А уреждането на "наши" хора е основно занимание на депутатите, от всички партии, за съжаление. Нисък морал и корупция - това е основна характеристика на работещите в бг парламент :(

34

Анонимен

преди 13 години

За тези знаем,а за другите?Ако ББ започне да ги чисти,кой ли ще остане?Изобщо не му е лесно.

33

Янчо

преди 13 години

На първия граждански протест под наслов "Спри подслушването! Ти можеш!" РЗС разпространи подслушани от Яне разговори.хахахааааааааааа

32

Анонимен

преди 13 години

Достатъчно е да се видят всичките проекти за закони, които минаха през парламентарната комисия , на която председател е тази дебела провинциална тъотка - малкото,които не бяха открито лобистки, са - защото бяха гласувани повечето, закони водещи до ПРОИЗВОЛИЕ и тоталитаризъм.Извън министерски съвет ТАЗИ ТЪОТКА е най-вредният елемент. Тя просто олицетворява сегашният дух на промяната - лобизъм, безправие и провинцни парвенюта -нов елит. Обучена разбира се преди 89г.

31

Анонимен

преди 13 години

тея на Цветанов също, ама май неговите са фабрикат

30

Чичо от село

преди 13 години

Достатъчно е двете депутатки да се закълнат в децата си и всичко е о`кей...

29

Мдаааа

преди 13 години

Мдааааа, вече ми стана ясно как смятат комунистите да се борят срещу ГЕРБ. Абсолютно ми се изясни картинката. Сега чакаме анализ на записите, защото без експертиза за автентичност нищо не значат.