52

Анонимен

преди 11 години

И кво ся... викахте че при бай Тошо било зле... да ама не, всичките нещастия с нашата държавичка почнаха да се случват след бай Тошо. Само обесването на всички политици, бюрократи и т.н. имащи отношение в в управлението на страната след бай Тошо може до открие въможности на нови лица а възможно и на истински патриоти. Така че обесваме ги всички, конфискуваме им имуществото вкл.и зад граница, излизаме от ЕС и НАТО, възраждаме селското стопанство и въобще Бг производството,

51

Анонимен

преди 11 години

Става страшно вече в тази държава!Нищо чудно до има и въоръжена съпротива срещу бедността.Вече нищо не ме учудва!

50

Анонимен

преди 11 години

Дотам ни докараха некадърните ни политици (тук визирам абсолютно всички, без изключение). Да не говорим за некадърните ни "бизнесмени", които успяха да доизгонят всички, които политиците не бяха вече изгонили.А на всички тези, които смятат, че било слабост да се самоубие човек от отчаяние - ами, поживейте примерно в Трънско или в Северозапада, да видим как ще си намерите работа и с какви пари ще живеете. Желая ви успех и все пак си запазете десетина лева за бензин.

49

Оп-са

преди 11 години

Мисля, че границата към тотално оскотяване и отчаяние е премината! Не знам как даже да коментираорисов, Станишев и Доган!!!), трябва много сериозно да си помислят как ще управляват, какво ще правят! Включвам и съд, прокуратура и т.н. безхаберници! От сегашната ситуация към тотална анархия, скотство, апатия и разпадане на обществото и гражданска война, крачката е една и е много малка!!!

48

ени

преди 11 години

А-а-а, тоя народ полудя! Самозапалванията станаха епидемия. С любезното участие на медиите, които си умират да отразяват в подробности какво точно се е случило - пък жертвата, пък семейството, пък роднините, пък съседите - кой какво мисли, цъкат с език и клатят мрачно глави. Зорлем ги превърнаха в герои, а жертвите са просто крайно отчаяни хора, които търсят изход в безизходицата. И какъв е този изход, при който оставяш семейстовото си само да се оправя после? Не знам, не го разбирам..

47

Анонимен

преди 11 години

Гарантирано от ГЕРБ

46

Анонимен

преди 11 години

Да беше убил някой *** преди да се пали.

45

Dido

преди 11 години

Като му е писнало да се метне от някоя скала, висока сграда, да се пререже вните! Защо трябва да се пали? От самозапалване на публично място не се умира веднага, гърчиш се в агония дни на ред, харчат се една камара пари за лечение, мвесто да се дадат за спасяването на някое дете! И тъпанарите от БСП продължават да подтикват народа да се самозапалва като резултат от мизерията от управлението на ББ.Всички червени еничари които използват тези болни хора за предизборни цели - на съд!!!!

44

пенсионер

преди 11 години

Много жално не жалко.че има хора които са докарани до това положение без изход за оцеляване.Много сме по зле отколкото при социализма,трябваше да си отиде но не в тая посока по зле.Тогава един казваше"може да ме оставите гол по едни гащета да не ми се виждат срамотите работа ще си намеря и ще оцелея няма да бъда гол,бос и гладен"Тогава нямаше това задържане на заплатата а сега е трудно за младите да оцелеят.

43

nniki4a

преди 11 години

А дали медийте нямат принос към тези инциденти???????Журналята,не осъзнавате какво правите ???

42

Анонимен

преди 11 години

стига с тоя пламен,това ли е идола на България,пияница и наркоман мръсен,аре стига с тия пумияри

41

kapo

преди 11 години

Айде викайте сега "Мачкай, Бойко!". Видяхме кой мачка - мачка народа, както и ушите на Тодор Живков, а на белот - Вальо Златев.

40

До ИВО № 7

преди 11 години

Точно за близките и децата си е мислил. Има два варианта - като не може да ги храни да ги натоварва с невъзможни разходи и по него, обричайки ги на мизерия или да им даде шанс без нуждата и той да им е товар да оцелеят. Няма шанс за оцеляване и перспектива в тази държава /разпадаща се държавност/ за все повече хора. Що за общество сме?

39

Анонимен

преди 11 години

Поздравявам майките на наште ръководители.Довчерашни мухльовци, днеска дупета.Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета.И правят операции с позорни именаОктоподи, скариди, друга морска храна.А пред кабинетите ги чакат журналистките -Такива журналистки само да искате.Още не са я качили във джипа,А тя вече посяга и сваля му ципа.Такъв е животът! Поздравявам всички вестнициИ главните редактори, и техните заместници.Всеки пише за всичко, а от нищо не разбираТолкова е гнусно, че не ми се коментира.Не ми говорете за закон и конституция.В тая държава всичко е прости

38

Анонимен

преди 11 години

НАЙ ДОБРАТА МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА. ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ. НИСКИ ЦЕНИ. СОЦИАЛНИ ПРИДОБИВКИ ЗА СЕМЕЙСТВАТА С ДЕЦА. И ВСИЧКО ТАВА КАТО МИРАЖ В ПУСТИНЯ. КЪДЕ ОТИДОХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ? ДА НЕ БИ ДА ЗАЖИВЯХА ПО ДОБРЕ? ИЛИ ИМ НАМАЛИХА ЦЕНИТЕ НА ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА С 50%. КЪДЕ СА ВОДАЧИТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ И ТЯХ ЛИ ГИ КУПИХА? ПРОТЕСТИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СПИРАТ НИТО ЗА МИНУТА ЗАЩОТО НОВИТЕ МУТРИ ПАК ЩЕ ВИ КАЧЪТ НА ЧЛЕНА СИ. ИЛИ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТОЗИ КОЙТО БЕШЕ СОЛ ТА.АК НА *** ОТ ДРАГАЛЕВЦИ ЩЕ ГИ ОПРАВИ? ДА НА ЗАДНА.

37

Килюминати

преди 11 години

Братя в Христа, не извършвайте този безумен грях - в Ада няма покаяние - не е това начина. Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори, защото всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на тогова, който хлопа, ще се отвори.

36

Granatomet

преди 11 години

Обещано от герб!

35

Анонимен

преди 11 години

Пишете още колко е велик Пламен, првете бдения, правете шествия, дигайте паметници ... На вашата съвест ще лежат всикото куцо и сакато, което ще се запали оттук нататък

34

anonimous

преди 11 години

тази Снимка е от София

33

:((((

преди 11 години

Хората измират по най-жесток начин от бедност, незнам как но това трябва по някакъв начин да спре. Това е 5-тия подред случай, сърцето ми се къса, ума ми и душата ми не намират покой:(((((