24

Анонимен

преди 2 години

Ето как изглеждаме като се сърдим на македонците ,че ни разрушават паметниците.Просто тази статия ни дава различен ъгъл да се погледнем в огледалото.

23

Тая е като питбул !

преди 2 години

Такава войнствена, имали си мъж ,всеки път като я видя бие ток ,на стероиди ли е ? Леле ще ни издере очите ,покрай тоя Путин нормален спокоен човек има ли ?

22

Анонимен

преди 2 години

Важно е че имаме паметник на англичаните и американците, които изсипаха бомбите си върху мирните жители на София.

21

Анонимен

преди 2 години

По-дяволите! Кой ни е освободил от фашизма? Не са руснаците, не са британците, не са американците. Значи ние още не сме освободени от фашизма. В Испания и Португалия никой не ги освободи от фашизма и имаха фашизъм още 30 години след Хитлер и Мусолини. Все някой трябва да ни е освободил. Най-вероятно е това да са руснаците и Съветската армия.

20

Анонимен

преди 2 години

Мавзолея трябва да се построи площада 9 септември и др. имена на Толбухин, Сталин, булеварт Ленин и много др.

19

Рашка с чашка

преди 2 години

Няма загинали съветски войни в бой на нашата територия. Единствените техни жертви през ВСВ тук са отровените от промишлен спирт на гарата в Бургас.

18

анонимен

преди 2 години

Правда

17

адолф

преди 2 години

Няма как да търпим паметници на окупатори и убйци бе Захарова ли си ква си там не те знам.Били спасили Европа от нацизма, а кой ще спаси Европа от вас бе Захарче?Вие сте по-голям напаст и от нацистите!

16

Анонимен

преди 2 години

Украинците като изрисуваха паметници в Молдова, още на другата сутрин бяха изхвърлени като мръсни котета. Украинците са тук на гости за кратко и нека да уважават домакините, за да не идат на едни три букви при Шолц.

15

Хичо

преди 2 години

Захарче,май ти е минало времето....вече те заглеждат само седемдесет годишни старци ката Путин....А акъл от руснаци не щем.....

14

Анонимен

преди 2 години

Паметника на украинската армия в София.

13

Валя

преди 2 години

Е на това му се казва пълна промяна.Средата в която работи я промени и визуално.Вече прилича на Гестапо,а беше симпатична поне визуално преди години.Егати плашещата, физиономия

12

Анонимен

преди 2 години

Накараха ни да прекръстим булевард "Адолф Хитлер" в София. Сега пак промени.

11

Анонимен

преди 2 години

Големи освободители. Не си тръгнаха никога.

10

-Star

преди 2 години

Захарова .........защитете паметниците на българските войни в град Казан загинали при защитата на грда от ,,освободителите'' на Иван Грозни.Надявам се госпожо че не си забравила че България започва само на 250-300 километра от град Москва.До преди другарят Улянов да премести вечната столица от Питер в Москва,всички в Подмосковието знаеха че са българи.До един.Говорил съм със местни от там,и казват че ако кажеш че си българин,направо отиваш на тюрмата.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега ще вдигнем паметник на Британската армия и паметник на Чърчил в центъра на София. Той е освободил София от фашизма чрез бомбардировки. Софийските общинари ще гласуват "за". Най-много ще гласува Трайчо.

8

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда, ние сме във великото НАТО. В цяла Европа и САЩ хората са длъжни да забравят нациите си. Ако не верваш питай Урсула, тя вече била името на народа. Гласувахме ги със 20% от 35% избирателна активност - аджеба 7% от пълнолетните, половината имигранти дето не им върза със бог Слави.

7

МНЕНИЕ

преди 2 години

Захарова е Права - това е История - воините лежат в наша Земя - те не воюват , не могат . Лошото е че България се Нацисизира и Ислямизира - вчера на Протеста в София видяхме Правителството на България под Знамената на ИДИЛ и Неонацистката Организация АЗОВ - без Българското Знаме . Ще дойде ден в който Народа ще ги нашамароса всички войствени Организация в България - България върви към Модела на Украйна .

6

Анонимен

преди 2 години

Марийке завесата се спуска .

5

Анонимен

преди 2 години

Нацизмът и Комунизмът са братчета, които се сбиха и така предизвикаха Втората световна война, а сега наследницата на едното братче иска от нас да му лъскаме имиджа, вместо да го посочим какво представлява и да се оттървем от "опеката" му. Имаме ли достойнство като народ или ще позволим на северноазиатските сатрапи да продължават да ни тъпчат?