9

бай ганю

преди 13 години

до N5 пипс браво бе брато много точно си го казал ,написал си същото което мислех и аз да напиша

8

Антикомунист

преди 13 години

Другарко Нейнски то режима не си е тръгвал.Вие закон против комунистите не приехте.Излъгахте хората със СДС.Уж антикомунисти, уж това онова, а то - нищо реално.Още чакам за да си отмъстя на убийците на България.

7

азсъм

преди 13 години

хаааа хааааахааааа, ама ти коя си *** ? приличаш на оная дето остави медиците ни на кадафито, и после държавицата плати скъпо милиарди, ти ли беше тая дето се тръшкаше по площадите с лумпенскот който не скача е червен. айда маври давайте след вас потоп

6

Анонимен

преди 13 години

Тая да продължава да прави това, което най-добре умее - да *** П*ШК*.

5

666

преди 13 години

Ама пръдло, а гаражите на Живков, които бившия ти взе без пари , влизат ли към разделението ??!! Егати наглостта...

4

Лео

преди 13 години

А когато би КАТЕРИЦАТА с Трактора ти беше хубаво, нали??? Добре, че такава мазна ***, като тази куртизанка, мафиотите от СДС, БСП и други подобни близнаци в политиката УМРЯХА ЗАВИНАГИ.

3

пипс

преди 13 години

Ами маце, имаш право, за някои неща, но не Тодор Живков ви беше крив, а вие, дето ходехте на работа и често произвеждахте некачественна стока? Я да те питам, защо дадохте на износа първо качество, а на мен българина - второ и трето, че и брак? Да не би Живков да те е карал? А какво е режима на ЕС? Нали от там ни налагат решенията си? Не е ли диктатура? И какво печеля, че ми диктуват кефа си, когато в собственната си родина съм като презрян роб и слуга на всякаква *** и на кефа ви?

2

Бай Колю

преди 13 години

Коя е пък тази лелка? Че и евродепутат!Дълбока неинформираност??? Сори,лелче,ама никой няма да ти каже с какви боксерки е бил Путин! Ти това ли искаш да знаеш? Ай сиктерикс!

1

ХЕЙ

преди 13 години

КЪДЕ СИ БЕ НАДЕ Я КАЖИ НЕЩО ЗА ТРАКТОРА ГОЛЯМ ЛИ МУ Е ПЛУГА?