29

ui4o

преди 14 години

Стига сте плюли МВР. Какво очаквате от съдии назначени от Красьо черния и Първанов

28

Sky

преди 14 години

Няколкото полицая които познавам в последните години (задължително) си докарват по някой лев от втора работа - примерно като охрана на бизнесмени (с и без кавички). И тия практики в средите на МВР прекрасно се знаят. В същото време хората които се занимават със събирането на доказателствения материал - от кражбата на кокошка до по-сериозните престъпления са тотално неподготвени и некомпетентни. Няма съд в света който да осъди човек с подобни "доказателства".

27

УФФФФ

преди 14 години

Др. Борис Велчев е на път да преполови мандата си. Трета година внучето на Политбюро се кани да започне ударна работа. Още "само" 3 годинки и ще направи цял мандат. Без да е свършило работа за пет пари. Всъщност, то затова е поставено. За да разкарва топката. Не случайно Бойко му има 100% доверие - нали са си от една крадлива партия БКП!!!!

26

Ivo111

преди 14 години

Ами тия за какво взимат заплати от МВР. Сега се оказва , че не са свършили никаква работа. Симуланти и празни приказки.

25

яааа

преди 14 години

до 9рейтинга, пред слушащи и немислещи.

24

Спонги

преди 14 години

Каква оставка, та те се окопават за да управляват до гроб като ТАТО. Алтернативата е само една - терминали 1 и 2 на еирпорта. Мат'реала ще става все по-лош. Ако българите останат 4 милиона пак добре.

23

Д1

преди 14 години

Сега тези могат и да осъдят министъра, че и оцапа така имената !

22

Анонимен

преди 14 години

Tez si pravqt *** s nas...

21

Д1

преди 14 години

Искам Акция "Шменти Капели" и "Божуар" !

20

хахо

преди 14 години

чудя се и се мая-има ли държава в тази държава-мутрите на свобода-затворите пълни с кокошкари-ехзащо не съм прокурорче или съдийче-гювеч.....

19

Студио Хикс

преди 14 години

а има ли доказателство, че са искали да тепат Тиквата? ако няма, предлагам да му резнем мръсния език, за да млъкне завинаги!!!

18

Ханът

преди 14 години

Сега искам тоя с калашника да каже че си го е купил от магазин за 1 левче,като е мислел че е играчка.после да му кажат че се е заблудил и да го пускат.

17

Анонимен

преди 14 години

малеееее ужасссс, сега 3 дена цуци ще се обяснява по телевизията, как съдиите са виновни, че няма доказателства .....

16

Анонимен

преди 14 години

До 12КАЛИН НОМЕР 2

15

Knock

преди 14 години

Зайби белота! Черен Петър повече ще ходи! По-детско е някакси ...

14

Анонимен

преди 14 години

Цецкооо,Цецкооо ,кой се хвалеше като момиченце пред майка си,че тези са убийците? По белите държави Цецко да си си подал оставката доброволно след такъв случай. Боже, спаси България!!!

13

Д1

преди 14 години

О С Т А В К А !

12

Maraba

преди 14 години

Не заблуди,а подготовка за въвеждането на спец.съд.После де що има на пътя на новите бъдещи милярдери в БГ ,ще изчезнат бързо,бързо.Справка-челния опит на Путин и неудобните олиграси.

11

CNN

преди 14 години

ДС е възможно най-сатанинската организация у нас. Всички вътре са злодеи и предатели на народа. Тези изверги нямат мило и драго, еничари на комунистическата чума, убийци, репресирали хората в годините на правешката диктатура, служителите на ДС многократно са участвали в маменето и ограбването на сънародниците си в годините на прехода. ВСички злини в България са дело на Държавна сигурност. Не е имало по-голямо бедствие за страната ни дори и от кърджалийските и башибозушките времена. Катастрофалните последици от дс-грабителството през последните трийсетина години ще тегнат още дълго и мизерстването на обикновения човек ще е вечно. Алчността, ненавистта и омразата към ближния са веруюто на всички дс- *** и ***.

10

Чичо

преди 14 години

И каква стана сега - Цецко ги лови, а съда ги пуска. Ми недейте така, човека (ЦЦ) отива на море, няма да си почива спокойно. Ееех, Цецко - срам за Отечеството.