48

Пич

преди 2 години

Айдеее, почна сееее. На мен ми беше предварително ясно, че коалиция от 4 партии е практически невъзможна. Особено, когато Славчо, Тошко и Корнелия са в нея. Караниците се почват още от първия ден, а мафията доволно потрива ръце.

47

Анонимен

преди 2 години

Хайде, поне докато в парламента умуват,дали да влизат със сертификат,или не- да го махнат за гражданите. Те докато се чудят боли ли ги,сърби ли ги- ние ще ги чакаме да го измислят. А можеше през това време да купим играчки за Коледа на децата. Сега само си чешат езиците и главите, а ние сме като вързани, и ги чакаме да се наканят да вземат решение.

46

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят печелбари )

45

6666

преди 2 години

Народе събуди се магазини , заведения, кина, театри и т.н.Нама хора няма купувачи. Откъде данъци .махнете тоз зелен сертификат идва град и фалит на всичко

44

34

преди 2 години

Във вашето споразумение може и да не пише, но в някое друго да пише. Нали са четири. Кой гарантира, че са еднакви. В стила на Киро, "леко" незаконно се подписват четири броя споразумения, без да е сигурно, че са с идентично съдържание

43

Анонимен

преди 2 години

Тия ще се ваксинират от Фейсбука

42

Анонимен

преди 2 години

Тез когато беха в позиция да управляват се ос*аха, сега тръгнали да плюят проекта на ДС :))) Нали вас ви избраха първо от службите, или сега ви е по удобно да си показвате магарията :))

41

Ало, Камелия

преди 2 години

В цитата имате израза "базирана на МНОГОЖЕНСТВО мерки" - вместо "множество" може би? Моля ви, престанете да дремете, докато уж си вършите работата. Всеки ден излагате професията, с която уж сте се захванали в тази редакция.

40

Светослав

преди 2 години

Щом лекарите не са съгласни,за какво говорим?

39

Анонимен

преди 2 години

Кирето дали няма да го тричат от АзБ, ако не вкара зеленио фалшификат, ИК и прочее.

38

Ами

преди 2 години

Едно голямо браво. Поне сега да има полза от ИТН

37

Анонимен

преди 2 години

Нещата са много прости. В порно филмите от 40 години изискват тест, че не си болен от спин за да участваш. За какво се тръшкат депутатите. Даваш 10 лева за тест или си биеш безплатна ваксина за 12 месеца. Ама човек дето има власт да си гласува заплатата си гласува и да не носи маска щото е досадно. Нелепи са.

36

Анонимен

преди 2 години

Аааа сега като се запали тяхното килимче друга песен запяха, та чак пропищяха

35

Анонимен

преди 2 години

"За да се оправи малко България трябва да екстрадираме всички роми, турци и помаци - щото са голям проблем живеят на помощи вместо тези пари да отиват в българските семейства те отиват при смръдливите роми и турци! Ромите и турците не си плащат данаците, тока и тнт"... ако не са т.н. български турци, да сме фалирали отдавна, психо отнесено

34

Анонимен

преди 2 години

Да скача, да скача, колко да скача - колкото да замажат пред електората поредното "Ама ние това не сме го...". Много добре ви е било известно щото са ви изкомандвали откъдето духа вятъра (едно посолство с една леля която се снима с де когото свари по инситуциите) ама много бързо усвоихте как да се гънете като *** и да квичите уж критично. Ние доматите с колците не ги ядем. И за Македония така ще квичите, и за истамбулската конвенция и за тока. докогато ви изгоним от там с камъни.

33

Капиталист

преди 2 години

ИТН СА КОМУНИСТИ!

32

Анонимен

преди 2 години

а бе какво си играете на зелеви фалшификати, направо режете пак пейките в парковете и отичайте в канализацията.

31

Щерю

преди 2 години

- Браво на Чобаов! Не на ционистките вакинации...

30

Анонимен

преди 2 години

Кире, ти ще си най-бърже падналия телешки проект!

29

Помнещ

преди 2 години

Чорбанов не беше ли Онзи, който твърдеше по студията че бил изкарал Ковид, и нямало да се ваксинира ,защото след изкарване антителата били повече от след ваксиниране ! Щеше да звучи убедително, ако след това не го закараха в тежко състояние в елитна болница! Твърдеше, че до Нова Година/миналата/, щели сме да имаме "българска"ваксина! Какви ли не лаладжии се набутаха в НС!