25

Анонимен

преди 11 години

И на всички трябва да им е ясно че АЕЦ Козлодуй го затварят блок по блок а турци и румънци строят нови! Cлед известно време ние ще внасяме от тях! Както с шистовия газ - ние имаме "чиста" природа а румънците от другата страна на Дунав правят пари!

24

Анонимен

преди 11 години

Да слушаш гербаджия и да очакваш да каже нещо смислено ама друг път...Само глупости би Димитров.

23

:)))

преди 11 години

смях 2500 американци били готови за преврат????????????????????? нали само агитката на спортист своге ще ги бие 2500 и преврат пич спри тия филми дето един американски воиник избижя горе-долу 10 000

22

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене ще се построи независимо кой тъпир е на власт,защото въпроса ще бъде или АЕЦ Белене и или свещи

21

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

След 32 години строеж - септември 2012 година заработи първи реактор на АЕЦ Бушер в Иран... - междувременно много гладни, руски инженерчета с папки под мишница продадоха ядрени технологии на ислямистите и сега ще им сърбаме попарата...Не може да се има доверие на руските технологии, ръждивите си самовари е желателно да монтират отвъд полярния кръг... - въпреки, че и там не е безопасно...

20

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг отново не са написали въпросът, който бе зададен в студиото. Сергей Станишев онзи ден като се върнал от Брюксел заявил, че никога не би подписал нещо с което ще зароби България. Ами Серго, всички документи за АЕЦ Белене са ти били на бюрото 2 години и половина и не си ги подписал, а уж се бориш за енргийно независима България !!! И миналата седмица в БТВ ти зададоха 2-пъти въпроса зашо не подписа и ти не каза нищо! И самата Татяна Дончева те пита преди 2 седмици и ти пак не каза!

19

Анонимен

преди 11 години

Предпочитам руснаците пред хамериканците, НО, само ако 51 % са наши, ако контролния пакет не е в нас токът ще бъде много скъп.

18

Иван

преди 11 години

До 10. Да е имало руски (съветски) войски постоянно в България? Не. А сега американски има. 2500 обучени са достатъчно за преврат по всяко време.

17

Анонимен

преди 11 години

Съгласен за електронен референдум! При едно условие! Следващите парламентарни избори също електронно! Да видим как ще купите *** гласове и как ще гласуват за вас илитератите, а, ГРОБ-арчета?!

16

51%

преди 11 години

Много е важно как ще е формулиран въпроса - не "за или против ядрената енергетика", защото отговорът е ясен, а държавна 51% или частна!

15

до 12

преди 11 години

Преброяването беше по два алтернативни варианта- електронен и на място.

14

до 2

преди 11 години

Ех, чугунче, чугунче...а руснаците те обичат, нали?

13

Анонимен

преди 11 години

Аз искам да се проведе референдум и за 7 блок на Козлодуй- кой, с какви пари?

12

Петър

преди 11 години

Че кой е казал, че ще бъде строен от американци? Ти да не повярва на приказките за американския инвеститор?

11

1 бг

преди 11 години

Идеята за електронен референдум е много добра.Въобще за в бъдеще на всички избори би трябвало да се гласува по интернет.Преброихме се по интернет и трябва да ви кажа,че е много удобно.Ако това е по евтино значи това е начинът!Ако няма възможност да се гласува по интернет няма и да стъпна да гласувам.

10

ДО 5

преди 11 години

ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВАДА Е САМО ЧАСТ ОТ ОБЩИЯ ВОТ- А ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ КОМПЮТЪР ИЛИ СА КОНПЮТЪРНО НЕГРАМОТНИ?????????????

9

:)))

преди 11 години

до 2 защо непишеш на руски?????????????? америка били окупатори??????? а русия не ни шиба 45 години изобщо само *** :))) ***

8

Алекс2

преди 11 години

Радвайте се пенсионери...насам насам на евтиния ток от АЕЦ Белене...баба Пена от Пеуник знае как да гласува бабиното, Станишев и е казал , че ако гласува "за" и на рокерския мотор ще я повози...само да си пази ченето да не и изпадне

7

Анонимен

преди 11 години

А ЗАЩО НЯМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА 7 БЛОК НА КОЗЛОДУЙ, КОЙТО Е ИЗЦЯЛО ЧАСТЕН? И ЗА ШИСТОВИЯ ГАЗ?

6

пешо

преди 11 години

Ми за 4 години има ли някакъв въпрос за герб,който да не е двусмислен и за който сутринта да е ДА,на обяд НЕ ,а вечерта пак ДА и т.н.?!?!Изобщо "мъдри" политици!!!